18. Gizem(Felaketin Habercisi)

583 64 25
                                    

Bölüm sonuna yorumlarınızı alalım ♥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm sonuna yorumlarınızı alalım

Karakterlerin benim zihnimdeki hallerini görmeniz için bölüm sonlarına bazı fotoğraflar serpiştirdim, gözünde canlandıramayanlar faydalanabilir.

Sihir dolu bir bölüm daha sizi bekliyor.

Hoşçakalın

➳⎯⎯ও∞ও⎯⎯➳ 


Bavulu peşimden sürükleyerek yürürken, gözlerimi karşımda beliren Grimlocks'tan alamadım. Her şey çok hızlı gelişmişti. Dakikalar öncesine kadar, buraya asla dönemeyeceğimi düşünüyordum. Şimdiyse Grimlocks'un tanıdık mimarisi tüm ihtişamıyla karşımda uzanıyordu.

Elimdeki kitaba baktım. Bu kitap imkansızları mümkün kılabilirdi. Henüz bu keşfimi kimseyle paylaşmaya hazır olmasam da, kitabı biraz daha irdelemeyi aklıma koydum. Grimlocks'un geniş ahşap kapısını aralamadan önce, kitabı bavulumun en ön gözüne yerleştirdim.

Okula girdiğimde, ilk olarak Quamfer ile görüşmeyi düşünüyordum. Ben Quamfer'ın odasına ilerlerken, merdivenlerden apar topar inen birinin bana doğru hücum ettiğini fark ettim. Bir tepki vermeme fırsat olmadan iki kol bedenime sarmalandı. Burnuma çiçek aromalı bir parfüm kokusu doldu. Gözlerime giren kızıl saçları ellerimle yüzümden çektim.

"Sylvia nerelerdeydin! Seni çok özledim," dedi Lovena içten bir sesle.

Afallamıştım. Bir tepki veremedim. Daha dün çok kötü bir tartışma yaşamıştık, hiçbir şey olmamış gibi mi davranacaktık.

"Ben- ben de."

"Hiçbir şey söylemeden nasıl ortadan kaybolabilirsin? Ne kadar korktuğumdan haberin var mı!"

"O kadar endişeleneceğini düşünmemiştim," dedim.

"Endişelenmek mi! Ciddi misin? Meraktan öldüm! 5 gün Sylvia! 5 koca gün. En azından haber verebilirdin!"

Bu sefer endişelenen bendim. 5 gündür ortalıkta yok muydum? Elbette mekanlar arası yolculuk böyle riskler taşırdı. Hatta sadece 5 gün sürdüğü için belki minnettar bile olmalıydım. En azından tek parça halinde gelmeyi başarmıştım. Yine de bu Quamfer'ın dikkatinden kaçmamış olmalıydı. Bunun başıma bir bela açmamasını umdum.

"Ben... ejderha gösterisi için kontenjanı doldurmak istememiştim," diye saçma bir şeyler geveledim. Açıkçası neden doğruyu söylemediğimi bilmiyordum. Elbette ki doğrunun deli saçması olduğunu da unutmamak gerekiyordu.

"Ejderha gösterisi mi?" dedi Lovena. Hafızasını yoklar gibi bir hali vardı.

"Evet hani Carlinda'nın-"

"GÖLGE" - Magic Serisi I ∞Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin