Cap. 38 Cum s-a format trupa Blast

111 10 6
                                    

- Pe atunci, nu imi pasa de nimeni, de nimic. Cred ca aveam aceasi varsta ca tine, incepe Jade sa povesteasca.

-Vorbesti de parca ar fi o mare diferenta intre noi, spun eu amuzata.

-Eu spun asta pentru ca acea varsta am dat-o uitari, in toti acesti ani, si e greu sa dezgrop acele amintiri. Nu ai avut niciodata o parte din viata pe care ai vrea sa o uiti?

-Ba da. Dar nu stiu daca sa  spun ca acesta e prezentul, sau ma refer doar la clasele mici, raspund indiferenta. Dar e adevarat. Fiecare are asa ceva, sau va avea.

-Dar partea importanta e ca nu poti scapa. Nu o vei face niciodata. Pentru ca asa ti-ai cladit viata, si daca dintr-odata te-ai razgandit in privinta ei, nu ai ce face pe moment. Dar sa revenim la poveste. Cum am spus, eu nu eram interesata de nimeni, si consideram ca viata e o porcarie si ca nu merta traita. Nici macar cu propiul meu frate nu ma intelegeam. Sau doar pentru ca nu am vrut sa incerc. El da. Dar nu voiam sa ajung cu inima franta. Poate ca asta a fost, si este una dintre cele mai mari frici. Sa raman din nou singura, sa simt ca sunt rece pe dinauntru.

   Singurul lucru care ma salva pe atunci era muzica, care ma mai incalzea. Si era placut. Dar nu stiam exact cum ar trebui sa fac sa simt acea caldura mai des, doar nu puteam canti la nesfarsit, nu era de ajuns, chiar daca era ceva ce imi doream. In timp ce eu stateam ascunsa in verusri, ceilalti membri ai trupei nu o duceau mai bine.

-Aproximativ, o intrerupe Blake, dar Jade il lasa sa continue el. Doar Matt si Hilda o duceau binisor.  Eu nu eram mai fericit. Chiar daca sora mea nu voia sa vorbeasca cu mine eu incercam mereu. Dar intotdeauna esuam. Dar, eu ma mai intelegeam si cu Josh. Pana la urma e inca cel ma bun prieten, care imi stia exact problemele. Chiar si in legatura cu Jade, si el mereu incerca sa intre in vorba cu ea. Poate ii iesea mai bine decat mie. Dar pana la urma avea si el alte probleme decat ale mele, care si le lua asupra lui fara sa o cer. Prelua automat.  Pentru ca asa e el, bun. Seamana cu tine in acest caz.  Dar povestea nu e chiar despre el, nici despre mine, si nici despre Jade. Josh avea problemele  lui de familie, de asta e atat de bun, stie cum e sa fii ranit. Si probabil ca si tu stii, deoarece vrei binele celorlalti. Si nici despre Matt nu e povestea. Pe nimeni nu l-ar interesa povestea lui. Oricare ar fii aia.

-Atunci despre cine e? intreb eu confuza.

-Despre Hilda, raspunde el. Pana la urma ea a intemeiat aceasta trupa, deci e a ei. Eu nu o cunosteam foarte bine, si nici nu imi permiteam sa o fac. Doar era una dintre cele mai populare. Si am gresit enorm ca nu am vorbit cu ea de la inceput. Ea chiar era draguta pe bune, nu doar o masca care multe fraiere o poarta, ca si aceea fata Alesia. Ea avea tot ce isi dorea: popularitate, talent, prieteni, mai putin familia, parinti ei fiiind plecati in Italia. Dar asta nu o oprea sa se poarte dragut cu toti. Plus ca mai avea si frumusete si inteligenta. Dar totusi, ea si-a dat seama, ca vrea sa imparta acea bucurie de a canta si cu alti oameni. Dar asta nu inseamna ca ar fi avut curaj sa o faca.
 
   Stia prea bine ca daca ea ar face uj anunt, probabil ar veni toti doar ca sa se puna bine cu ea. Si trebuia sa faca ceva incat sa aleaga numai cei doritori cu adevarat. Dar, bazele trupei Blast au fost puse de ea si Matt, de care stia ca ii place sa fie DJ, si ca probabil ar fi fost cea mai buna alegere in cariera, di voia sa numai fie batut la cap de parintii lui ca nu face nimic. Dar cum nu a avut nici o idee cum sa isi formeze trupa a renuntat. Sau asa credea toata lumea.

  Intr-o zi normala de scoala, eu impreuna cu Josh am vazut mai multe postere puse prin jur. Asa ca ne-am uitat umpic peste ele. O fata pe nume Cassandra Torres vroia sa infinteze o trupa si vroia sa dea proba pentru membri in acea dupa-amiaza. Si mi s-a parut o idee buna sa mergem acolo. Eu nici nu stiam ca lui Josh ii place sa cante la tobe. Stiam ca are un set de tobe si ca a invatat sa cante la ele, dar chiar nu mi-am dat seama. Dar atunci, lui Josh i-a venit o idee ingenioasa.

Mister X ( Pauză de modificări)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum