Cap. 30 O zi ghinionista

131 10 8
                                    

   Cu am mai spus weekend-ul a fost o tortura. Sau a sta in pat fara a face nimic e tortura suprema pentru mine . E o mare pierdere de timp. Dar , spre bucuria mea, a venit duminica seara. Si nu credeam ca voi spune ca vreau sa merg la scoala, dar m-am saturat de supe si servetele. Zici ca sunt Rudolf, si nasul ma ustura ca naiba.

  Dar toata noaptea am dormit prost, si m-am intors de pe o parte pe alta, de abia am putut sa respir, imi era rau , si cred ca am inghetat, si am facut febra, din nou .Dar am reusit la un moment dat sa adorm.Cand dormeam mai bine, am vrut sa verific cat e ceasul , crezand ca era 6 -6:30, si m-am uitat printre gene la el. Era 7:30?!  Am un simt al timpului prost.

    Am sarit din pat , am mers la baie, aveam ditamai ciuful de par, m-am si speriat cand m-am vazut. Fata era palida, si nu aveam timp de machiaje. Am incercat sa piaptan ghemotocul ala de par, cu greu reusind , si prinzandu-l intr-un coc dezordonat. Mi-am clatit gura cu apa de gura, si am fugit sa ma imbrac in ceva . Mi-am luat o pereche de blugi albastrii , si o bluza alba, si mi-am luat ghiozdanul si am tulit-o pe usa, nici sa mananc nu am putut. Si acum aveam nevoie de orice vitamina ,  nu eram intr-o stare prea buna . 

  Era foare inorat, clar incepea sa ploua. Am pierdut si autobuzul , si tramvaiul , asa ca  am fugit pe jos. Ghiozdanul mi s-a rupt , cartile cazand pe jos. Bine ca mai am o geanta mai mica in dulap la scoala. Mi-am strans cartile de pe jos , si am fugit in continuare, incercand sa nu raman fara aer. Mereu respir pe gura cand alerg , si acum din motive evidente. Deci eu raceam mai tare , pentru ca simteam ca gatul meu va lua foc , si ca nu voi mai vorbi niciodata. 

  Am ajuns la scoala, si fix atunci s-a sunat. O, nu , prima ora e matematica, si profesoara vine mereu inaintea noastra, sau in timpul pauzei. Am fugit la dulap , m-am chinuit sa pun codul , dar nu tinea cu mine incuietoarea si nu se deschidea. Dar am vazut cum o mana trece prin fata mea, trage umpic de usita dulapului , si se deschide. M-am uitat mai atenta si am recunoscut parul roscat si pistrui. Adam.

-Mersi Adam. M-am trezit tarziu, dar nu mai pot sta la vorba am mate, ceau! spun eu grabita , vorbind foarte repede , si luand caietele din dulap, si am fugit, si nici nu l-am lasat pe baiat sa zica ceva.

     Am uitat ca azi am si dansuri, deci nu prea am timp .Plus ca am lipsit vineri din cauza petrecerii, pe care m-ai bine as fi ratat-o. Bine , acum ma mint singura. Odata in viata imi da Katy Perry un CD , si odata in viata castig un premiu pentru frumusete. E ceva nou pentru mine.

   Am intrat in clasa, m-am scuzat , si am mers la loc. Nu am inteles nimic, pentru ca era geometrie, si era ca si chineza pentru mine. Doua chesti la care nu sunt buna: demonstrati si desene. Ce ma intereseaza pe mine sa demonstrez ceva, cand sigur e adevarat?! Serios acum! Imi amintesc ca am fost la o nunta , si tata  a stat jumatate de ora sa imi explice despre unghiuri , triunghiuri si ceva legat de cerc, eu fiind in clasa a sasea , magic clasa cand totul e posibil . Ca de exemplu sa te pricopsesti cu un nebun care vrea sa te ucida. Dar sa revenim la subiect. Tata a stat si imi povestea , si eu aprobam , apoi am spus ca nu am inteles nimic, iar el s-a enervat si s-a dat batut, cum am facut eu de la inceput. Doar Andre mai reuseste imi explice , restul persoanelor vorbesc chineza, nu japoneza, pentru ca as fi inteles cat de cat. Atunci cand stai cu o persoana originara din Japonia , reusesti sa inveti macar cateva fraze. Dar cu matematica nu e asa usor. 

  La mate stau cu un coleg mai nou , Paul . Deobicei nu prea are ce ii trebuie , si trebuie mereu sa ii imprumut de  toate , dar e baiat bun oricum , ma inteleg cu el. Pacat ca e asa inchis in el, daca ar fi mai deschis , ne-am inteleg toti cu el. Dar ma rog, face exact cum vrea.

  Si s-a sunat insfarsit, dar nici bine nu m-am ridicat , ca vine enervanta Alesia , sa ma cicale in  continuare.O fata roscata, cu ochii asemanatori cu ceata, care purta ochelari asemanatori cu cei ai lui Criss , dar nu cred ca pe ea o deranja ca purtau aceiasi ochelari . Pe mine ma deranja , pentru ca imi copia stilul. Si  comportamentul . Ma copia in tot ce fac de cand a venit , si acum imi era si mai dor de Drake . Fata care a castigat increderea prietenilor mei, doar a catorva fiind  inexistenta, adica a lui Antonia si Darius. Si eu. O cred o falsa, care incearca sa imi ruineze viata. Se uita la mine cu acei ochi, de prietena pe viata , dar exprima defapt dezgust total fata de mine. Intr-o zi chiar s-a imbracat ca mine. Normal ca nu imi comvine . 

Mister X ( Pauză de modificări)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum