Cap. 12 Sabotaj

260 15 4
                                    

   După ore întregi de oboseală și chin , nu am găsit nici o idee, și era deja târziu deci ne-am dus să ne culcăm. De dimineață,  am fost trezită de Em , și am mers la școală împreună cu ei doi. Când am ajuns în clasă , am stat prin clasă când Marcus a venit la mine și mi-a cerut o sticlă de apa, că știe că am una în plus. I-am dat-o că nu aveam ce să fac cu ea, și l-am urmărit să văd ce pune la cale. S-a dus la unul dintre cei mai enervanți colegi din clasă, Ștefan , și i-a dat sticlă unui alt coleg, care i-a turnat apă în bluză . Toată lumea început să râdă în frunte cu Amber și Drake . Și mie îmi cam venea să râd , dar nu cred că e prea plăcut. 

      Apoi Marcus a continuat , și a mers la Marian , și i-a răsturnat aproape jumătate din sticlă cu apă. Dar și el a ripostat și a răsturnat apă pe el, și el era la noi la bancă, și toată banca zici că a stat în ploaie.  Bine că nu mă udat și pe mine. Dar apoi apare Amber și îmi toarnă în cap, cât să zici că am făcut duș: 

-Ipocrita dracu! înjur eu iar toți colegii încep să râdă.O împroșc cu apă pe față automat, scurgândui-se tot stratul de o tonă de glet de pe față. 

 -Mi-ai stricat machiajul! strigă ea frecându-se la ochi, aruncând apa pe jos.

-Nu am lucrat prea mult , fața ta deja era stricată!  

-Sara, dă-mi un prosop! strigă ea disperată, dar eu de dragul momentului i-am făcut o poză.

 -Asta e pentru album! strig eu fluturându-i prin față telefonul cu poza pe ecran. 

 -Da-mi telefonul, sâsâie ea furioasă.

  Și nu numai că era furioasă, arăta și înfiorător. Machiajul i s-a scurs, și cel mai evident era rimelul care a lăsat o urmă neagra în jurul ochilor, iar parul auriu și lung era ud, și arăta foarte mult ca și Medusa. Și nu spun asta pentru că mi-ar fi frică de această entitate, sau că aș crede mitul cu stana de piatră și șerpii din cap, dar în cazul lui Amber, orice e posibil. Ea a  început să fugă după mine, ceea ce pot spune că e un mare efort pentru ea, care nu e fanatica fugitului decât după reduceri sau baschet. Și astfel fiind fugărită prin aproape toată școala, am ajuns în vestiar de unde mi-am luat un prosop și mi-am șters părul și mi l-am prins într-o coadă și am plecat spre clasă, văzând că am scăpat de nebuna aia. Marc zici că a făcut pe el, acum nu mă mai pot abține: 

-Ha,ha, Marc ești emoționat? 

-Ne,ne,ne, ai un șervețel? mă întreabă  el strâmbându-se . 

-Da am! 

  Eu mă uitam la el așteptând să înțeleagă că nu mă voi oferi să îi dau servețele, iar el se uita la mine așteptând să mă ofer să îi dau.

-Și îmi dai?  mă întreabă până la urmă.

-Nu! spun eu scoțând unul ca să curăț bancă. 

-Reao! Rebe! începe el să o strige pe Rebekah care a luat-o în partea opusă pentru a-l ignora.

   Și asa început să întrebe lumea. A mai trecut o oră, dar a venit pauza, și Andre a venit speriată la mine: 

-Ally, știi că eu strâng bani pentru fiecare activitate, nu? 

-Da! 

-Și în curând este o excursie... 

 -Da știu..., spun eu așteptând să îmi spună ce s-a întâmplat.

 Dar mă trage mai departe de colegi și îmi șoptește: 

-Toți bani au dispărut! 

-Ce?

-A rămas doar lista, au dispărut 200! spuse ea foarte nervoasă. 

Mister X ( Pauză de modificări)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum