Nog een hele gezellige middag

1.6K 28 1
                                    

Sorry sorry sorry dat het zo lang duurdde maar ik was dit hele weekend weg dus ik kon niks doen. Maar hier is dan toch weer snel een klein stukje.

xliesx

______________________________________________________________

Als we de kleedkamer binnen komen, zie ik Tessa zitten en staat op en zegt 'Jullie waren top' 'Dankje' antwoord Harry en hij geeft haar ook een kus op de wang. Ik zie dat Harry rood word en Tessa begint de blozen. 'Het zal me niks verbazen als die nog iets krijgen' zeg ik tegen Niall. 'Dat klopt, ze vinden elkaar echt leuk' We beginnen te lachen en Tessa kijkt mij met een WTF blik aan daardoor moet ik nog harde lachen en ik geef Niall een kus op zijn mond. 'Wat gaan we vanmiddag doen?' vraag ik. 'Weet ik niet maar mij lijkt het nog leuk om in de Londen Eye te gaan, wat vinden jullie daarvan?' antwoord Tessa. 'Lijkt mij leuk en wat vinden jullie?' antwoord ik. Iedereen vind het goed en de jongens hadden toch voor de rest van de dag niks meer te doen dus dat kwam ook goed uit.

We lopen naar Londen Eye toe en als we er zijn gaan we in de rij staan, de jongens zijn nog niet herkent want ze hebben ook hun mutsen en brillen op en Louis heeft zelfs een nep snor. Als we aan aan de buurt zijn zit ik samen met Niall in een karretje, ik zie dat Harry en Tessa ook bij elkaar zitten en Louis, Liam en Zayn zijn met ze drieen. Ik weet van mezelf dat ik een beetje hoogte vrees heb en ik vind het eng worden. Volgens mij ziet Niall het en hij pakt mijn hand vast en zegt 'Gaat het?' 'Ja hoor alleen en beetje eng' 'Oke' en hij legt een arm om me hee, ik vind het al meteen een stuk veiliger en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Als we boven in zijn stopt het even. Ik kijk Niall aan en hij mij. Onze hoofden komen steeds dichterbij elkaar en we zoenen. Na de zoen zegt Niall 'I love you Stella' 'Ik jou ook Niall' en ik geef hem een kus op zijn mond. Dan rijd het karretje weer verder en ik ga dicht tegen hem aan liggen. Als we weer beneden zijn staan we te wachten op de andere. Dan zie ik Harry en Tessa aankomen lopen hand in hand. 'Zo en wat hebben jullie gedaan?' vraag ik lachend. Harry en Tessa worden allebij rood. 'Nou ehhh...' zegt Tessa. 'Ik weet het al Tessa, jullie zijn een stelletje' 'Ja dat klopt' zegt Tessa en Harry geeft Tessa een kus op zijn mond. Dan komen Louis, Liam en Zayn aangelopen. En Louis zegt 'Dat was leuk he' 'Ja' roept iedereen in koor en we lachen met ze alleen. 

P.O.V. Tessa

We gingen naar Londen Eye toe en ik zat samen met Harry in een karretje. Toen we er met ze tweeen in zaten keek ik naar beneden en het zag er heel diep uit en ik begon me misselijk toe voelen dus ik keek snel weg. Harry had het gezien en vroeg 'Gaat het?' 'Beetje' antwoord ik. Hij pakte me hand en ik keek hem recht aan in zijn ogen. Wat heeft hij toch mooie ogen denk ik. Onze hoofden kwamen dichter bij elkaar en we kuste. Er vloog allemaal vuurwerk door me buik en ik kon me niet gelukkiger voelen. Toen we zei Harry 'Ik vind jou heel leuk Tessa al heel lang, wil je mijn vriendin zijn?' 'Ik vind jou ook heel leuk Harry en ja ik wil je vriendin zijn' antwoorde ik en ik drukte mijn lippen op die van hem.  Toen we beneden waren stapte we uit en liepen hand in hand naar Niall en Stella toen. Stella had het al gezienen vroeg  'Zo en wat hebben jullie gedaan?' Ik had het gevoel dat ik rood werd en zij 'Nou ehhh....' Stella onder brak me en zij 'Ik weet het al Tessa, jullie zijn een stelletje' 'Ja dat klopt 'antwoorde ik en Harry gaf me en kus op de mond. Toen kwamen Louis, Liam en Zayn aangelopen en Louis zei 'Dat was leuk he' 'Ja' riepen we allemaal te gelijk en we moesten lachen. 

P.O.V. Stella 

We liepen met ze alle naar Nando's en haalden allemaal iets te eten want we hadden hele erge trek. Het was nog heel gezellig en toen ik zag dat het 6 uur was zei ik tegen Tessa 'Tessa ik denk dat we moeten gaan want het is al 6 uur' 'Oke is goed' En we stonden op we gaven iedereen nog een knuffel en ik gaf Niall een kus op zijn mond. En we liepen naar huis toe.

__________________________________________________

Dit was weer een hoofdstuk ik schrijf snel verder.

xliesx 

One Direction Love (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu