Tessa ophalen

1.2K 34 6
                                    

Hoi daar ben ik weer!! Dit is het eener laatste hoofdstuk. Hierna komt er nog een en dan komt er nog een hoofdstuk hoe het verder gegaan is. Ik wil nog iets kwijt. Ik ben echt heel blij dat jullie het allemaal lezen en dat jullie het leuk vinden! Ik hou jullie een beetje op maar hier is dan weer een hoofdstuk!

groetjes Lies

______________________________________________

Ik word wakker als ik mijn wekker hoor. Ik zet de wekker uit en sta op. Ik trek mijn zebra broek aan met een zwart bloesje en mijn zwarte pumps en witte armbanden. Ik kam mijn haren en doe wat mascara en eyeliner op. Ik loop naar beneden en zie mijn moeder beneden aan tafel zitten. 'Hoi lieverd, al zin in vandaag?' 'hoi, ja heel erg ik kijk er zo naar uit. Maar ik ga jouw ook heel erg missen mam' 'ik jouw ook lieverd' ik maak voor mezelf 4 boterhammen en eet ze op. Ik zie dat het al kwart voor negen is dus ik loop naar boven pak mijn ga doe mijn iPhone, portemonnee, flesje water er in. Dan hoor ik de bel gaan. Ik loop naar beneden en doe de deur open. 'Hee' 'Heey babe' ik zoen en hem. Dan hoor ik gekuch achter me. Ik maak me los uit de zoen en zie mijn moeder staan en die zegt ' ik wil het moment niet verstoren maar ik zou maar opschieten want ze land al over een half uur' ik word rood en knik. Ik pak mijn koffer en til het op maar dan zegt Niall met zo'n butler accent 'ik til de koffer' ik moet lachen en geef de koffer aan Niall. Hij legt de koffer in de auto en haalt ook de andere koffer op en legt die ook in de auto. Ik pak een verhuisdoos en zet die achter in neer. Niall heeft ondertussen al de andere verhuisdoos neer gelegd en dan doen we de koffer bak dicht. Ik loop naar mijn moeder toe en geef haar een dikke knuffel ' ik ga je missen mam' ' ik jouw ook lieverd' ik geef haar nog een dikke knuffel en loop naar pap toe. 'Heey klein meisje van me. Veel plezier hè. Ik hoop dat die jongeman goed op je past hè' ik moet lachen en Niall maakt zo'n militaire bewegen met zijn hand en zegt 'yes sur' ik geef me vader een dikke knuffel en zeg 'doei pap, ga je missen' 'ik jouw ook meisje' ik geef hem nog een knuffel en stap in de auto. Ik zwaai en roep nog 'doei!'

Als we op het vliegveld zijn lopen we naar binnen en ik vraag aan Niall ' waar moeten we zijn?' ' uhh... Bij gate 7' 'oké' We lopen er naar toe en ik zie de rest al staan. Ik geef ze allemaal een knuffel en dan hoor ik ene omroep die zegt 'Het vliegtuig uit Amsterdam is geland' Ik zucht en kijk naar de deur. Ik voel dat Niall een arm om me heen slaat en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Dan zie ik Tessa lopen en ik roep keihard 'TESSA!!' En loop naar haar toe ik krijg een paar rare blikken van mensen maar daar trek ik me niks van aan. Ik geef haar een dikke knuffel en neem een koffer van haar over want ze heeft twee koffer. 'Ik heb je gemist Tess' ' ik jouw ook Stel' Ze geeft de andere ook een knuffel en dan komt ze bij Harry. Ze krijgt echt de grootste glimlach op haar gezicht ever. Ze geeft hem een dikke knuffel en en kus. 'Zullen we naar de auto's?' vraagt Kate. Iedereen is vind het goed en ik stap bij Niall in de auto. Tessa stapt bij Harry in de auto. Kate bij Zayn. Ruby bij Louis. En Lucy bij Liam. En dan rijden we naar het appartement van Niall. En straks ook mijn appartement.

______________________________________________

Dat was dan weer een hoofdstuk. Laat weten wat jullie er van vonden? Dit hoofdstuk heeft me best wel veel moeite gekost. Maar ik probeer zo snel mogelijk verder te schrijven maar ik heb het heel druk en ik moet ook nog aan mijn surprise werken.

Groetjes Lies

PS. Fan/Vote/Comment mag altijd

One Direction Love (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu