Naar concert met Tessa, Kate, Ruby en Lucy

1.2K 27 2
                                    

Hier is weer een nieuw deel! Ik heb bijna weer vakantie dus ik kan als de school weer begonnen is minder schrijven (HAAT SCHOOL!! HAAT SCHOOL!!) sorry dan daar voor maar ik probeer morgen nog een deel te schrijven maar ik denk dat dat niet lukt omdat ik dan naar familie ga maar misschien lukt het nog in de ochtend.

xliesx

_____________________________________________________________________________

Ik bel aan en we moeten even wachten. We horen gestommel op de gang en ik kijk Tessa aan en we denken het zelfde 'Daar in de gang is het een bende' Dan gaat de deur open en Harry staat in de opening en zegt 'sorry voor de rommel' hij kijkt op en zegt meteen 'Tessa ik heb je zo gemist ' 'Harry ik jouw ook Harry' Harry kust Tessa op haar mond en Tessa zoent terug. 'Kom lovebirds we gaan naar binnen of willen jullie daar nog blijven staan' Ik moet lachen en loop achter Kate aan naar binnen. Ik hoor iemand van de trap aflopen en oppeens hoor ik bonk bonk bonk bonk bonk. Ik ren naar de trap toe en ik zie Niall onder aan de trap lachend. 'En hoe heb je dit voor elkaar gekregen Nialler?' 'Nou ik hoorde de deur op gaan en toen wou ik naar jouw toe en toen dacht ik het gaat sneller als ik koprollen maak' zegt Niall sarcastisch. We moeten lachen en ik geef hem een hand en zeg 'Heb je me gemist Nialler?' 'Ja tuurlijk' en hij geeft me een kus op de mond. We lopen naar de woonkamer toe en Liam en Louis zitten te xboxen. 'Hoi jongens' zeg ik. hoi krijg ik allemaal toe geroepen. Lucy en Ruby zijn er ook en die zeg ik ook hoi. 

Even later zitten we met ze alle lekker te kletsen op de bank en dan gaat de telefoon van Liam. Als hij op heeft gehangen zegt hij 'Jongens we moeten snel komen we moeten binnen 10 minuten bij het concert gebouw zijn en eigelijk moeten we er al zijn' 'Oke daddy One Direction' zegt Louis. 'Concert?' vraag ik te gelijke tijd met Tessa en Kate. 'Ja heeft Niall jouw dat niet verteld dan hij zou jouw een sms sturen' zegt Liam. 'Nee' 'Oeps sorry' hoor ik Nial zacht zeggen. 'Maakt niet uit hoor maar hoe laat is jullie concert?' 'Om 9 uur' zegt Niall. 'Maar jongens het is nu al 7 uur moeten jullie er niet al lang zijn jullie moeten toch altijd 2 en een half uur van te voren komen' 'Oja shit, jongens kom en in de auto' zegt Liam 'IK RIJ!!' roept Louis en hij springt op geeft Ruby een kus en rent naar buiten. De rest staat ook op en Niall loopt naar mij toe en zegt 'Hier zijn de kaartjes voor vanavond' 'dankje' Ik krijg 3 kaartjes een voor mij, Tessa en Kate. 'Ruby en Lucy hebben er al een' 'Oke maar ik denk dat je nu wel moet gaan want ik hoor Liam roepen' 'Oke' En hij geeft me nog een kus op de mond en zegt 'Love you' Love you more' antwoord ik. Als ik op de kaarjes kijk zie ik dat we op de eerset rij zitten en zeg 'Woh de eerste rij' 'Jep daar zitten altijd de vriendinnetjes' zegt Ruby. 'O oke' 'En wat gaan wij doen?' vraagt Lucy. 'Ik dacht dat we misschien kunnen shoppen' zegt Tessa. Iedereen vind het een goed idee en we lopen naar buiten toe en Lucy doet de deur op slot. 'Kom dan gaan we' zegt ze.

Als we er zijn lopen we een warenhuis binnen. Ik zie meteen een leuk setje een topje met de Engelse valg er op en met een witte broek en rode armbanden er bij een blauwe pumps. Ik pak het en zeg 'Ik ga dit even passen' Ik loop naar een pashokje en trek het aan ik bekijk mezelf in de spiegel en ik vind het er wel mooi uit zien. Ik loop naar buiten en zoek Tessa als ik haar zie roep ik 'Tessa wat vind je hiervan?' en ik draai een rondje. 'Moet je zeker doen je kan dit ook vanavond aantrekken' 'Ja goed idee' Ik loop weer naar de paskamer trek het uit en loop naar de kassa en ik betaal het. Ik loop weer naar Tessa toe en ik zie dat zij ook kleren vast heeft een een roos jurkje met zwrarte pumps en zwarte armbanden en een tasje. 'Ga jij dat ook passen Tess? Het staat je vast goed' 'Ja loop je mee dan kan je ook zeggen wat jij er van vind' 'Oke' Ik loop met Tessa mee en ze verdwijnt in een pashokje. 

'Ben je bijna klaar?' 'ja' En Tessa komt het pashokje uitlopen. 'Woh Tess het staat je echt leuk' 'Dankje ik neem dit' Ze verdwijnt weer in haar pashokje en even later komt ze er weer uitlopen in haar eigen kleren. 'Kom je?' vraagt Tessa. 'Jep' We lopen naar de Kassa en Tessa betaalt het. Ik zie dat Ruby, Lucy en Kate ook al iets leuks hebben gevonden en het al betaald hebben en ze zijn druk in gesprek met ze drieeen. We lopen naar hun toe en zeg 'Komen jullie en zullen we iets drinken ik heb echt dorst en zin in iets lekkers?' Iedereen vind het goed en we lopen naar de starbucks als we allemaal iets hebben en lekker zitten te kletsen zie ik Zara buiten lopen en tik Kate aan en zeg 'He Kate daar is Zara' en ik wijs naar haar zonder dat iemand het ziet. Ze ziet ons en loopt naar binnen toe. Ik zeg 'Meiden ik denk dat Zara naar ons toe komt maar ik geef je een ze haat Kate en mij' En inderdaad ze loop naar onze tafel toe lopen en zegt 'Hee wat doe jullie hier lekker met het hele vriendinnen clubje bij elkaar he' Ik laat het er niet bij zitten en zeg 'We zijn nu iets aan het drinken en eten want we hadden trek en we zijn net wezen shoppen' 'O en weten jullie vriendjes daar wel iets vanaf dan dat alle vrindinnen van One Direction met ze alle zijn shoppen' En ze kijkt me arrogant aan. Nu zegt Tessa iets 'Hoi, ik weet niet wie je bent of zo alleen dat je bij Stella en Kate op school zit maar als je iemands dat gaat verpesten en bitchie gaat doen doe het dan niet bij ons ja' 'Ja oke dan maar jullie zijn toch een stelletje bitchjes bij elkaar' En ze draait zich om en zegt ' Doei bitchjes' en ze loopt arrogant weg.

'En dat is dus Zara Tessa' 'Woh ze is nog onaardiger dan ik dacht' antwoord Ruby. 'Dat is Zara uit onze klas en ze mag ons niet en vind zich zelf helemaal perfect enz...' zegt Kate. 'Woh ze is echt niet aardig maar ze is alleen jaloers op jullie' zegt Lucy 'Maar laat je dag er niet door verpesten he maar ik denk dat we nu wel moeten gaan want het is al 8 uur en we moeten ons nog klaar maken' 'Oke is goed, zullen we naar mijn huis het is ook dichtbij en mijn ouders zijn niet thuis' Iedereen vind het goed en we gaan naar mijn huis.

Als we bij mij thuis zijn lopen we naar mijn kamer trekken allemaal onze nieuwe kleren aan. Ik doe nog wat mascara op. Iedereen is ondere tussen ook al klaar en het is al half 9 dus ik zeg 'Ik denk dat we moeten gaan want het begint al over een half uur' 'Ja is goed' antwoord Kate. WE lopen met ze alle naar beneden, trekken onze jas aan en lopen naar het concert toe. Als we er zijn staat er al veel fans en we sluiten ons aan bij de rij. 

Als we aan de breurt zijn geef ik mijn kaartje en ik loop naar binnen toe met de andere meiden en gan zitten op onze plaatsen en ik zie dat we nog 2 minuten moeten wachten en ik begin met Lucy te kletsen. En dan gaan de lichten uit....

__________________________________________

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik probeer morgen weer een hoofdstuk te plaatsen maar als het niet lukt sorry daarvoor dan.

xliesx

One Direction Love (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu