Gezellige picknick

1.4K 33 11
                                    

Hier is weer een nieuw deel maar daarvoor wil ik dit nog even zeggen. Ik vind het wel jammer dat jullie niet zeggen wat jullie er van vinden nu heb ik het gevoel dat jullie het niet meer leuk vinden. En ik vind het juist leuk om te schrijven als ik weet dat julle het nog leuk vinden, willen jullie please vertellen wat jullie er van vinden? Sorry dat moest ik even zeggen want ik zat er mee. Hier is weer een deel ik beloof dat er na dit hoofdstuk weer meer dingen gebeuren.  Oja dit is niet zo lang stukje sorry maar ik had even tijd en ik moest wat plaatsen van mezelf.

xliesx

_________________________________________________

Als ik de volgende ochtend wakker word zie ik dat Tessa al op haar iphone ziyt. 'Hoi tessa, ben je al lang wakker?' 'Hoi, nee nog niet zo lang ik was ben even aan het praten met Harry hij vraagt of wij het leuk vinden om met ze alleen te gaan picknicken in het park. en Ruby en Lucy komen ook.' 'Oke heb je al geantwoord?' 'Nee maar wat gaan wij doen?' 'Ik had nog geen plannen jij ook niet en mij lijkt het wel leuk' 'Mij ook ik zeg wel even dat we kunnen' 'Oke is goed maar ik ga douchen' En ik sta op pak mijn kleren ik pak een blauwe broek met mijn blousje en mijn all stars. Ik loop naar de badkamer toe en ga douchen, ik zet het lekker warm en sta er z'n 10 min onder. Ik ga er onder uit en trek mijn kleren aan en loop naar mijn kamer toe en zeg 'Jij kunt douchen' 'Oke is goed maar we hebben om 12 uur bij het park afgesproken' 'Oke maar Tessa het is al half 12' 'O shit ik ga snel douchen' en ze rent naar de badkamer. 'JE KLEREN!' roep ik. 'Oja shit' en ze rent de kamer terug in pakt haar kleren en rent snel weer naar de badkamer. Ik moet lachen en denk 'haha die Tessa' Ik kam mijn haren en laat ze los maar neem wel een elastiekje mee. Ik loop naar beneden en maak wafels, voo rons allebij 2. Na ongeveer een kwartier komt Tessa naar beneden lopen. 'Ik ben klaar alleen nog even snel iets eten' 'Oke is goed, hier heb je 2 wafels' 'Dankje' We eten onze wafels op en dan is het al 5 voor 12 en ik zeg 'Tessa we moeten nu echt gaan want het is al 5 voor 12 en het duurd ook nog 10 min ongeveer' 'Oke is goed' 

We lopen naar buiten toe en gaan naar het parkje toe. Als we aankomen lopen zie ik alleen Niall staan en ik vraag 'Waar is de rest?' 'Die zijn hier ook, je moet door de struiken heen en dan ben je er' antwoord Niall. En hij geeft me een kus op de mond. 'Oke maar is daar ook nog een parkje?' 'ja alleen bijna niemand weet het' 'Oke' En we lopen met ze drieen er naar toe. Als we onder de struiken door zijn zie ik de rest al zitten. Niall doet een arm om me heen en ik geef hem een kus. Als we er zijn gaan we met ze alleen zitten op het kleed en ik ga tegen Niall aanliggen.  Ik zie dat ze 2 manden mee hebben en Liam vraagt 'Wie wil er wat eten?' Iedereen zegt ja en we krijgen allemaal een broodje. Ik heb een broodje zalm. We beginnen te kletsen en als we het broodje op hebben neem ik er nog een. Als ik het broodje bijna op heb zeg ik 'Ik kan niet meer' en ik leg het broodje op mijn bord. 'Ik eet het wel' zegt Niall en hij pakt het broodje en eet het op. Dan springt Zayn op en zegt 'Wie heeft er zin in een potje voetbal?' Iedereen vind het een goed idee en we gaan voetballen en ik zit bij Ruby, Niall,Liam Zayn. Tessa zit bij Harry, Lucy, Louis. Als we beginnen mag ik uit nemen. Ik schiet de bal naar Niall en hij neemt de bal aan en past de bal naar Zayn, Zayn loopt met de bal maar de bal word afgepakt door Harry. Zayn rent er achter aan maar hij is niet snel genoeg. Ruby staat op het goal. Harry schiet maar Ruby houd de bal tegen. Ze schiet de bal naar voren en ik neem de bal aan ik paas de bal naar Niall en hij paast hem weer terug. Ik sta aleen nog tegen over Louis en ik schiet. De bal gaat met vole vaart de hoek in en het staat 1-0. We gaan nog een tijdje door en uiteindelijk is het 5-4 voor ons. 'Jongens zullen we even pauze nemen?' zegt Lucy. 'Ja goed idee' antwoord ik.

We gaan met ze alleen zitten en nemen allemaal iets te drinken. 'We staan we voor he Niall' 'ja klopt we zijn top bezig' antwoord Niall, hij is helemaal rood en ik geef hem ook wat te drinken. Als we allemaal weer op adem zijn gaan we weer verder. De andere scoren en het staat 5-5. 'Zullen we doen dat dit het winende goal is?' zeg ik. 'Oke is goed' antwoord Harry. Wij mogen uitnemen en ik paas de bal naar Zayn hij loopt met de bal paast de bal naar Niall. Ruby is onder tussen uit haar goal gekomen. En helpt ook mee. Niall paast de bal naar mij en ik paas de bal weer naar Ruby want zij staat helemaal vrij voor het goal. Ze schiet en Louis houd de bal niet tegen. 'GESCOORD!!' roept ze. We springen met ze alle en doen een vreugde dansje. We gaan weer zitten en ik zeg 'zullen we een ijsje halen?' 'Ja lekker' antwoord Niall. We pakken de spullen in en lopen naar een ijsjes winkel ik bestel een ijsje met een bolletje caramel een bolletje met cookies. Als we het ijs op hebben gaan Tessa en ik naar huis. Als we thuis komen is het al 6 uur. En gaan tv kijken, mijn moeder is onder tussen al aan het koken en na ongeveer 30 minuten zegt ze 'We gaan eten.' 'Oke' antwoord ik. We gaan aan tafel zitten en beginnen aan ons eten als we klaar zijn kijken we nog even tv en besluiten te gaan slapen.

________________________________________________________

Dit was weer een deel, schrijf snel verder.

xliesx

One Direction Love (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu