Concert

2K 46 1
                                    

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ik heb al de 1000 reads, echt heel erg bedankt dat jullie het zo leuk vinden. 

______________________________________________________

Ik liep naar mijn plaats toe en ging zitten, ik keek op mijn horloge en ik zag dat het nog 5 minuten  duurd. Ik wachte en uiteindelijk gingen de lichten uit. Iedereen zat te gillen en ik begon mee te gillen. Toen ging de muziek aan en het begon met 'what makes you beautiful'. Ik begon mee te zingen, niall stond eerst aan de andere kant van het podium en Liam stond voor mij. In het midden van het liedje gingen ze omdraaien van kant en niall stond nu voor mij. Toen hij mij zag zitten, zag ik dat hij knip oogte en ik begon te blozen. Ik begon weer verder mee te zingen en bij het einde van het liede bij de regel ' But that's what makes you beautiful' keek Niall recht in mijn ogen en ik begon de vlinders in mijn buik weer te voelen. Na dat liedje kwamen er nog heel veel andere liedjes zoals 'One thing' en 'Gotta be you' en Up all night'.

Na de show wachtte ik tot de meeste mensen naar buiten waren en toen bijna iedereen buiten was en de schoonmakers  bezig waren met opruimen van de rotzooi. Vroeg ik aan een mevrouw ' Waar moet je zijn als je backstage mag komen?' 'Je moet door die deur en dan naar rechts em dan de derde deur links' antwoorde ze. 'Dank u wel mevrouw' En ik liepnaar de kleedkamer toe, toen ik bij hun kleedkamer was kolpte ik aan en Niall deed open en gaf me een knuffel en vraagt 'Hoe vond je ons?' 'Jullie waren super!' zei ik met een glim lach op mijn gezicht en gaf Niall een kus op zijn wang. En hij begon te blozen , ik gaf de andere ook nog een knuffel en ging staan want de bank was helemaal vol en Louis zit op de stoel. Niall klopte op zijn schoot als teken dat ik er kon gaan zitten, ik ging zitten. We hadden het over van alles en nog wat, toen vroeg Niall 'Wat ga jij morgen doen Stella?' 'Weet ik nog niet, ik kijk wel' 'Kom anders morgen met ons mee naar ons intervieuw, Ruby gaat mee (dat is de vriendin van Louis) en Lucy gaat mee (dat is de vriendin van Liam)' 'Oke lijkt me leuk hoe laat is dat intervieuw' 'Het intervieuw is om 1 uur' antwoord Louis. 'Oke halen jullie mij dan op?' antwoord ik. 'Ja is goed om 12 uur bij jou, dan kunnen we ook nog met ze alle luchen bij Nandos' antwoord Louis. 'Oke is goed' zeg ik. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat het al half 11 is. Ik sms mijn moeder even en ik schrijf 'Hoi mam, ik ben nog even backstage. Hoe laat moet ik thuis zijn?' Als ik het net verstuurd heb, ziet Harry dat ik op mijn iphone zit en vraagt 'Wat doe je?' 'Ik sms mijn moeder even, om te vragen hoe laat ik thuis moet komen' antwoord ik. Als ik dat geantwoord heb gaat mijn iphone af en ik neem op. 'Hoi mam' 'Hoi Stella' 'Je moet uiterlijk 12 uur thuis zijn is dat goed?' 'Is goed, doei' en ik hang op. Ik had net gepraat in het Nederlands dus de jongens kijken mij met een vragende blik aan. 'Mijn moeder zei dat ik uiterlijk 12 uur thuis moet zijn' terwijl ik dat zeg probeer ik mijn lach in te houden. 'Oke' roepen ze allemaal in koor. Dan komt hun manager binnen, en zegt dat dat het vanavond goed ging en dat ze donderdag om 4 uur bij het personeels ingang moeten zijn en hij zij nog een paar dingen over vanavond, als hij klaar is met vertellen vraagt hij nog 'Wie is dat meisje?' 'Dat is Stella een vriendin van ons' zegt Niall, 'Een hele goede vriendin' verbeterde Liam en hij kijkt glimlachend naar Niall en Niall word rood. Ik begrijp niet wat er is en kijk nog hoe de manager weg gaat.

P.O.V Liam

Je ziet gewoon meteen dat Niall en Stella elkaar leuk vinden, ook toen Stella binnen kwam, Stella gaf een kus op de wang van Niall en zij werd rood en Niall begon te blozen. Toen de manager vroeg 'Wie is dat meisje?' Zei Niall 'een gewone vriedin' Ik verbeterde hem nog 'Een hele goede vriendin" en ik keek Niall aan. Hij begon te blozen en ik zag dat Stella niet begreep wat er was en keek hoe de manager weg ging.

P.O.V. Stella 

We kletste nog wat en Zayn had wat eten gehaald. Ik zag dat het al half 12 was en ik zei 'Ik moet nu echt naar huis anders kom ik te laat' Ik geef iedereen nog een knufel en Niall zei 'Ik breng je wel naar huis' 'Oke' antwoorde ik en we liepen naar de auto, we reden weg. Toen we bij mijn huis waren keken we elkaar aan en onze hoofden kwamen steeds dichter bij elkaar en we kuste. Toen we kuste leek het wel of er vuurwerk afging in mijn maag. Toen zij Niall 'I love you'  'I love you to niall' We kuste nog en toen maakte ik me los en zij 'Ik moet nu echt gaan anders ben ik te laat' En ik gaf hem een kus op zijn hoofd 'Doei Niall' 'Doei Stella' antwoorde hij. Ik liep het huis binnen en toen ik de deur dicht deed was ik helemaal blij en ging slapen. 

P.O.V Niall

Ik bracht Stella naar huis en toen we voor haar huis stonden gingen onze hoofde naar elkaar toe en we kuste. Ik was helemaal blij van binnen. Toen zij ik ' I love you' Toen zij ze 'I love you to Niall' We kuste nog en toen maakte ze zich los en zij dat ze nu echt moest gaan anders is ze te laat thuis. Ze gaf me nog een kus op mijn hoofd en stapte uit de auto en zij ' Doei Niall' 'Doei Stella' antwoorde ik. Toen liep ze naar binnen en ik reed naar huis met een heel blij gevoel in mijn maag. 

__________________________________________________

Ik hoop dat jullie dat jullie het verhaal nog leuk vinden, ik schrijf snel verder en dan weet je hoe het verder gaat.

groetjes xliesx 

One Direction Love (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu