Naar concert

2.2K 37 6
                                    

Hier is weer een nieuw deel! 

____________________________________

Ik sloot blij af en liep naar beneden en pakte mijn zwemspullen, ik besloot maar te gaan zwemmen. Ik tweete nog ' Nu zwemmen, geen iedee wat ik anders moet doen' Toen ik in het zwembad lag besloot ik baantjes te gaan trekken, daarna haalde ik wat tijdschrijften op en begon ze te lezen terwijl ik in het zwembad zit. Toen ik ongeever 5 min in het water zat hoorde ik opeens plons, plons, plons, plons en plons. Ik zag 5 jongens in het watter liggen. Ik begon te lachen en ze kwamen op me af. En ze begonnen mij onderwater te duwen, ik liet het er niet mee zitten en ik duw hun ook onderwater. Toen we uit gespeeld waren gingen we uit het water, drogen ons af. Niall vraagt of hij iets mag eten en ik wijs hem de weg en loop met hem mee, als ik geef hem een zak chips en hij zegt ' Heel erg badankt sweetie' Ik begin te blozen. En hij haalt iets uit ze zak en dan zegt hij ' Hier zijn nog de kaartjes voor 24 juli vanavond en donderdag avond 26 juli, je kan ook na de show komen en je zit vooraan op de eerste rij bij het gang pad in het midden.' 'Heel erg bedankt en ik ben donderdag avond ook jarig, ik was vergeten dat jou te vertellen' antwoord ik. We lopen terug met een zak chips voor niall en ik heb nog maar een zak chips gepakt voor de andere jongens want Niall gaat toch niet delen en als ik daar aan denk begin lachen. 'Wat is er zo grappig Stella?' vraagt Niall, 'niks' antwoord ik. Als we bij de jongens zijn roep ik 'CHIPS!!' En ze komen er allemaal meteen aan. En als we de chips eten en dan gaat de mobiel van Louis af, als hij ophangt zegt hij ' Jongens, we moeten gaan we moeten ons nog voor berijden voor het optredden enz...' 'Oke' roepen ze in koor. En ze staan op de jongens nemen hun zak chips mee die nog niet helemaal op is. En ik krijg van iedereen een knuffel en van niall een kus op mijn hoofd, ik begin te blozen en ik voor vlinders in mijn buik. Ik vind hem echt leuk denk ik.

Als de jongens weg zijn pak ik mijn spullen en ga kijken wat ik vanavond aantrek. Ik kijk in mijn klerenkast en zie dat ik niks leuks heb voor vanavond, dan maar shoppen denk ik want ik heb toch nog wat geld. Als ik ik bij het centerum ben ga ik een paar winkels binnen. Als ik langs een winkel loop zie ik een super leuke broek. Ik pas de broek, er komt net een verkoopster langs en die zegt        ' Dat staat je heel mooi, ik heb nog wel een leuk t-shirt en een vestje die er over hoord' Even later komt ze terug met het t-shirt en het vestje, ik vind het al meteen heel leuk als ik ze zie. Ik trek het er over aan en ik kijk naar mezelf, dit staat me goed denk ik het is ook een hele leuke combi. Als ik het pashokje uit kom zegt de mevrouw ' Dat staat je echt heel mooi' 'Ik neem dit' En ik loop naar de kassa samen met haar als ik wil afrekenen zegt ze 'Deze ketting krijg je grattis bij' 'Dankje' antwoord ik. Als ik uit de winkel ben besluit ik toch nog even om tekijken of ik iets leuks vind voor donderdag avond. Ik loop een paar winkels binnen maar zie niks, opeens zie ik een leuk jurkje hangen. Ik pas het jurkje en ik besluit het jurkje te kopen. Ik loop blij de winkel uit en ga naar huis.

Als ik thuis ben komt mijn moeder net thuis. 'Hoi mam' 'Hoi Stella antwoord ze. Ik vraag 'Mam, mag ik vanavond naar het concert van One Direction??' 'Tuurlijk, maar bel je dan wel hoe laat je thuis komt?' antwoord ze. 'Tuurlijk doe ik dat, en donderdag avond geven ze ook een concert en daarvoor heb ik 2 kaartjes gekregen, ik kijk nog wel wie ik mee neem maar mag dat?' 'Dat mag wel omdat je jarig bent maar eet je dan thuis?' antwoord ze. 'Ja, vandaag wel maar donderdag weet ik nog niet.' zeg ik. 'Oke, is goed' antwoord ze. Ik loop naar boven en trek mijn nieuwe kleren aan ik besluit te gaan voor de broek en het t-shirt en het vestje met de ketting. Als ik dat klaar heb loop ik naar de badkamer en doe mijn haar. Ik kam het en laat mijn haar los (dat vind ik meestal het fijnste zitten). Dan doe ik mijn make-up ik besluit gewoon wat mascara en oogpodlood op te doen. Als ik klaar ben kijk ik naar mezelf en denk 'wat heb ik dat toch goed gedaan. Ik tweet nog ' Straks naar het concert van One Direction #zinin' Als ik dat getweet heb roept mijn moeder dat we gaan eten. Als ik naar beneden loop zie ik dat we frietjes met hamburger eten. Als ik het eten ga ik nog even naar mijn kamer toe. Als het 7 uur is ga ik weg naar het concert want dat begind om half 9. Als ik bij het concert ben ga ik in de rij staan de rij gaat heel snel. Even later sta ik naast 1 meisje die volgens mij is zij ook alleen want ze praat met niemand ik vraag 'Ben je hier alleen?' Ze antwoord ' Ja, en jij oja ik Kate' 'Oke ik ben ook alleen en ik heet Stella' 'waar zit jij? vraagt Kate. Ik zit op de eerste rij vooraan' zeg ik. 'Ik zit op de 5 de rij' zegt ze. Onder tussen staan we al voor aan en zijn bijna aan de beurt. Ik vraag nog 'Mag ik jou nummer dan kunnen we misschien nog een keer afspreken?' 'Tuurlijk' We wisselen onze nummers uit en dan zijn we aan de beurt. 'Veel plezier' zeg ik nog, terwijl ik mijn kaartje geef. Ik loop naar mijn plaats en ga zitten en wacht tot het begint.

_________________________

Dit was weer een deel! Schrijf snel verder.  Ik heb nu minder tijd want ik krijg nu huiswerk mee maar ik probeer zo veel mogelijk te schrijven.

xliesx

One Direction Love (Dutch)Where stories live. Discover now