Interview

2K 42 0
                                    

Ik hoop dat jullie het nog leuk vinden, hier is weer een volgend deel. I heb nu al 1250 reads. Heel erg bedankt dat jullie het ook zo leuk vinden. 

groetjes xliesx 

________________________________________________________

Volgende Ochtend:

Als ik wakker word zie ik dat het al 10 uur is en besluit om op te staan. Ik ga even douchen en ik kleed me aan ik besluit te gaan voor de skinny jeans met een hempje en een blousje er over. Ik doe mij haren  los en doe een beetje mascara op en oogpotlood. Als ik klaar ben loop ik naar beneden en maak 2 boterhammen voor mezelf, ik zie mijn moeder op de bank zitten en zeg 'Goedemorgen mam' 'Goedemorgen Stella, wat ga je vandaag doen' antwoord ze. 'Ik heb vandaag met een paar vrienden afgesproken en ze halen me om 12 uur op' 'Oke ik goed' Ik vraag nog 'Wat gaat papa vandaag doen?' 'Geen idee vraag het aan hem zelf hij zit in de werk kamer' antwoord ze. Ik loop naar de werk kamer toe en ik zie dat hij met iemand aan het chatten is. 'Hoi pap, wat doe je?' vraag ik. Mijn vader schrikt en sluit snel de pagina af en zegt 'uhh.. ik ben bezig met me werk ik praatte even met mijn colega over het werk.' 'O oke' antwoord ik en ik vraag 'wat ga jij vandaag nog doen?' 'Vandaag ga ik werken maar misschien moet ik nog naar mijn werk' antwoord hij. 'Oke is goed' En ik loop weg naar de woonkamer. Als ik op de bank ga zitten doet mijn moeder net de tv uit en zegt 'Ik ga even boodschappen doen' 'Oke' antwoord ik. Terwijl ik de tv aan zet, tweet nog even 'Wakker,     nu tv kijken straks met de jongens mee'

Als de bel gaat doe ik open en zie 5 grijnende jongens staan en ze roepen allemaal te gelijketijd 'Hi'. Ik moet lachen en roep naar mijn vader 'Ik ga pap!' Ik pak mijn iphone en stap het busje binnen er is geen plaats meer dus ik besluit op de schoot van Niall te gaan zitten. Als we er bijna zijn doen de jongens allemaal een cap en een bril op. Als we voor Nandos staan stappen we uit en gaan naar binnen toe. Als we zitten beginnen we met praten, Ik zit naast Niall en Ruby. Ik begin met Ruby te kletsen en we spreken af dat we een keer gaan shoppen, we wisselen nog onze nummers uit en ik krijg ook die van Lucy. Dan komt de serveerster er aan en we bestellen allemaal iets te eten. Als ze weg is vraag ik aan Niall 'Op welke zender is dat interview?' 'Dat is op 15, maar jullie zitten in onze kleedkamer daar hangt ook een tv en daar kan je ons op zien' antwoord Niall. 'Oke leuk' antwoord ik, en ik geef hem een kus op zijn hoofd. Ruby ziet het en vraagt 'Hebben jullie wat?' 'Weet ik niet wat ik ben nog niet echt zijn vriendin, snappie?' antwoord ik. 'Ja, oke maar hij vind je wel heel leuk en wat wil je voor je verjaardag?' 'Hoe weet je dat ik jarig ben?' 'Van Niall die praatte eerst de hele tijd over jou dat zei Louis tegen mij' 'O oke, maar wat ik wil voor mijn verjaardag dat weet ik niet, als het maar iets is wat jij ook leuk vind.' 'Oke is goed' En dan komt het eten er aan. Terwijl we eten kletsten we met ze alle nog en het is heel gezellig. Als we klaar zijn met eten lopen we naar buiten. Maar de staat allemaal paparazzie. Overal zie ik flitsen en ik word duiselig, Niall ziet het en pakt me hand en neemt me mee uit de paparazzie. 'Dankje' antwoord ik. Als we in het busje zitten ga ik op de schoot van Niall zitten. We kletsen nog wat.

Als we er zijn, lopen we naar binnen en de jongens moeten eerst nog naar de make-up, ik ga met Ruby en Lucy naar een andere kamer waar ook een tv hangt. Er komt een vrouw aanlopen en die vraagt of wij iets willen drinken, ik bestel water. De jongens zijn onder tussen al klaar en komen bij ons zitten, dan roept hun manager dat ze moeten komen want ze moeten zo op. Wij zetten de tv aan op de goeie zender en gaan kijken. De presentator roept 'Hier is One Direction!' En het publiek begint te gillen en ze lopen naar binnen. De presentator vraagt aan ze allemaal 3 vragen de vragen zijn wat is je lievelings eten, wat zijn je hobby's en ben je single. Eerst vragen ze het aan Harry. 'Hoi Harry, wat is je lievelings eten? 'Pizza en pasta' antwoord Harry. 'Oke volgende vraag at zijn je hobby's' 'Mijn hobby's zijn muziek maken en chillen met de boys.'antwoord Harry. 'Oke de laatste vraag  ben je single?' 'Ja ik ben single' antwoord harry. 'Oke dankjewel Harry nu naar Niall' 'Hoi Niall wat is jou lievelings eten?' 'Hoi mijn lievelings eten is ....ALLES!!' En het publiek begint te lachen. 'Volgende vraag wat zijn je hobby's?' 'Eten en zingen met de boys en chillen' 'Oke laatste vraag ben je single?' 'Ja ik ben single maar ik vind een meisje heel erg leuk' 'Oooo horen jullie dat hij vind iemand leuk maar wie? Maar we moeten verder' Hij vind iemand dus leuk maar wie? Heeft hij nog iemand ontmoet of ben ik het, geen iedee denk ik en ik kijk verder. Louis, Zayn en Liam werden ook nog de vragen gesteld als de presentator klaar is met de vragen zegt hij 'Hier is One Direction met One Thing!' Ze zingen het liedje en als ze klaar zijn met het liedje zegt de presentator 'Dankje wel voor het kijken en tot de volgende keer' 'En we zijn uit de lucht' roept de camaraman. We lopen de kleed kamer al uit en zien de jongens aan de andere kant van de gang en we lopen naar ze toe. Als we bij hun zijn zegt Zayn 'En hoe vonden jullie ons?' 'Top' antwoord ik.

En we lopen met ze alle naar het busje terwijl we er naar toe lopen zeg ik tegen 'Niall ik moet naar huis toe' 'Oke is goed we brengen je wel even' antwoord hij. 'Oke' En we stappen het busje binnen, ik ga weer bij Niall op schoot want er is geen plaats meer. Ik wijs hun de weg als we bij mijn huis zijn stap ik uit en zeg doei tegen iedereen. Als ik binnen ben sms ik Tessa even en ik schrijf 'Sorry dat ik je zo lang niet geschreven heb, kan je nu skype? xS' Ik loop naar boven toe en start mijn computer op. Ik krijg antwoord van Tess en er staat 'Ja kan nu skype ben er over 1 min. xT' Als mijn computer opgestart is, log ik in op skype en zie dat Tessa al ingelogt is en klik op haar en ze verschijnt in beeld.

____________________________________________

Dit is weer een hoofdstuk! Schrijf snel verder.

xliesx

One Direction Love (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu