Him

230 12 6
                                    

Fara sa stau la discutia celor trei ies din clas facand zgomot in urma mea.Eram atat de nervoasa,asa de nervoasa ca nu am primit nici un simplu scuze, nervoasa ca durea al naibii de tare si nu stiu de ce.

Totul a trecut prin fata mea asa de repede.Momentele frumoase alaturi de Harry se plimbau prin mintea mea dar de fiecare data sfarseam plangand din cauza ca el practic m-a parasit.M-a distrus si totusi nimic , nici o scuza,nici un fel de privire trista doar acelasi magar care l-am intalnit si acum 4 ani.Acelasi.

Din neatentie am intrat in cineva dar din fericire nu era un baiat.Foile din mana ei au cazut instantaneu pe jos.

''Imi pare rau,stai sa te ajut.'' spun si ma las pe vine fiind atenta la fusta.

''E ok.'' spune si se apleaca si ea.Ii dau foile si zambesc.

Ofata blonda imbracata putin cam indecent insa hainele erau asortate cu bun gust.Ochii ei erau mari si radiau fericire.

''Eu sunt Amanda.'' spune si imi intinde mana.I-o strang zambind.

''Faith.'' spun.''Uhm stiu ca suna ciudat dar pari genul de fata care e la majorete.''

''Pai m-am inscris.Si tu?'' ma intreaba cu entuziasm.Am chicotit pentru un moment.

''Da.''

''Oh doamne,hai cu mine.'' spune si ma apuca de mana mergand repede pe holurile aglomerate.Am intrat in cantina iar acum am observat ca panta inca era acolo insa acum mi se pare un act de superioritate stupid.Pentru ce sa mananci acolo doar ca sa le dovedesti oamenilor ca esti mai bun ca ei?

M-a condus pana la o masa in apropierea pantei.La masa mai erau niste fete imbracate in roz.

''Fetelor ea e Faith.Si ea va fi majoreta.'' spune Amanda iar fetele scot niste sunete de exstaz ce ma fac sa rad ''Ele sunt,Jane,Blake si Sonia.'' continua Amanda si ne asezam la masa.

''Amanda,alerta Styles in camera.'' spune Sonia.Sonia arata dragut parea o fata cu un stil ''girly''.Azi purta o rochie roz cu flori mov intens pe ea si accesorii aurii.

''Oh nu.'' spune Amanda.

''Ce e?'' intreb curioasa.

''Harry ma foloseste pentru sex si e trist pentru ca eu incerc sa nu il mai las insa devine enervat si pot jura ca ochii i se intuneca cu patru nuante,ma sperie asa ca ma dezbrac.La scoala rareori imi da atentie si nu am fost cu el niciodata pe panta,spune ca aduce numai fete speciale acolo sus.'' spune oftand.Saraca,asta chiar e urat.

Langa Harry erau si Chris si Olivia.Ma prefac ca nu ii vad.Se indreptau spre panta,TOTI TREI.Am oftat in dispret.Eu obisnuiam sa fiu fata norocoasa de pe panta.

''Vrei ceva de mancare ca eu nu.'' spune Amanda schimband-usi dispozitia repede.Scutur din cap,tot ce voiam sa fac era sa merg acasa si sa stau in hanoracul meu preferat si sa plang,sa gandesc.

Dar inca mai aveam 4 ore de suportat.

''Uhm,eu am putin treaba.La ce clasa esti?'' o intreb pe Amanda

''A'' 

''Si eu,ok pa.'' spun apoi ma intorc si plec.

Fiecare ora a trecut greu.Am fost intimidata de faptul ca Olivia isi trimitea biletele cu Harry si mesaje cu Chris.Nu am vorbit cu ea nici in pauze doar am stat pe afara cu Amamda care a detaliat poveste ei si a lui Harry.Din vorbele ei acest Harry era un animal,doar sex,nimic altceva,nici o vorba nici o privire, Harry pe care il stiam eu,aducea flori si zambea dar acum nici nu stiu de ce ma mai gandesc la el.

Eram acasa si acum nimeni nu mai era.Olivia era pe undeva pe afara iar parintii plecati.

Dintr-o data cat eram cu spatele pe geam intra cineva.Am tipat speriata insa m-am calmat putin cand l-am vazut pe Harry.

''Ce dracu vrei?'' l-a intrebat serioasa aranjand-umi fusta.

''Am venit sa te vad.'' spune si se apropie.Din reflex picioarele mele ma ghidau in spate.Nu,nu m-am lovit de un perete.M-am impiedicat de ceva si am cazut.

A incercat sa ma sarute insa stiam ce face,joaca un joc mental,ceva ce numai eu il puteam juca insa el nu stia asta.L-am impins imediat de pe mine iar acesta s-a trantit de pat.

''Ce naiba e cu tine?'' striga el.Eram atat de socata ca putea sa ma intrebe ceva.'' Nu vrei sa te satisfac?Ce dracu e cu tine?'' Mai tipa odata.

Destul e destul.

''Ce e cu mine?Ce e cu mine,Harry?In fiecare zi port hanoracul asta chiar daca afara sunt 30 de grade.Pentru mine nu conteaza.Stau in scaunul ala si zambesc,incerc sa imi amintesc toate momentele frumoase dintre noi si nu e greu pentru ca asta erau in majoritatea timpului pana cand imi amintesc cum a sfarsit totul.Lacrimi de durere imi cad pe obraji,obraji fierbinti de la toate lacrimile,lacrimi care dor mult mai mult decat stii.O secunda a durat,una,apoi nimic.Atunci cand plang asa de tare incat mama este trezita din somn,atunci imi amintesc cum radeam,eram fericita.Ei bine acum nu mai sunt.Totul cade peste mine si nu se simte bine Harry!Se simte al naibii de rau.Asta e cu mine.'' am luat o gura de aer ''Acum,iesi naibii,afara,din,casa,mea!''

Nu a raspuns.S-a holbat la mine apoi a plecat.

Mi-am sters de pe fata si ultima expresia ce putea arata ca imi pasa si am coborat jos unde mama gatea.

''Uhm,mama pot sa imprumut un parfum de la tine?'' spun razand putin.Nu prea am fost eu cu chestii din astea de fetiscane dar aveam nevoie de o schimbare.

Mama a scapat tigaia si s-a intors spre mine.

''Oh doamne!Micuta de Fai' a crescut.Oh da normal ia tot ce vrei.Tot!'' spune etuziasmate si zambind am ras la reactia ei si am ales un parfum ce imi placea.

Apoi tot ce am facut a fost sa merg la mall unde stiam ca Chris si cu Niall vor fi de asemenea si ma inatlneam cu Amanda pentru a nu parea o disperata.

"Hei,oh doamne te-am cautat peste tot,insfarsit te gasesc.''  acum 10 minute era in masina dar nu conteaza asta.

''Buna si tie Amanda.Acum hai ca trebuie sa imi i-au ceva de baut''

Proasta surpriza a fost ca atunci cand am vazut grupul lui  Chris l-am observat si pe Harry si atunci am simtit cum trebuia sa ma bag in pamant.Totusi nu aveam de gand sa ma opresc.

Am luat-o de brat pe Amanda si am mers impreuna catre starbucks,dar normal ca nici unul nu ne-a vazut fata asa ca doar fluierau ca handicapatii si faceau comentarii.

''Oh doamne,Styles ma fluiera,oh doaaamne.'' canta Amanda incantata.

''Uite acum iti intorci capul ca sa ii vezi fata cand isi da seama cine esti iar eu fac la fel.'' 

Amanda a aprobat si a luat o fata serioasa apoi s-ia intors capul iar eu i-am urmat gestul.Puteam sa rad toata ziua cand le-am vazut fetele insa nu am facut-o.

*****

Okiii,scuze ca nu am mai postat de mult dar sunt ingropata in teme si in meditatii.Uhm,e cam scurt si incerc sa le fac mai lungi dar nu prea am rabdare.

Mda o sa aflati mai multe despre aceasta Amanda si de ce am introdus-o in poveste si de acum totul va deveni mai interesant.

Daca aveti ceva ce v-ar placea sa fie adaugat comentati va rog.:)

Pups,elenk.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 27, 2014 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Jurnalul unei fete de 14 aniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum