Love is a state of mind.

210 3 0
                                    

Stateam pe banca privind in gol.Ma gandesc doar cum zecile de ziduri cladite acum cad si in loc sa cada pe altcineva cad pe mine.Acum la un an diferenta stau si ma gandesc.Am ales sa traiesc doar sa ma asigur ca o voi lua de la capat?Adica incidentul ala de acum cateva zile m-a trezit la realitate.Sunt un nimeni si nu am nevoie de nimeni sa ma ajute sa devin cineva, trebuia sa o fac pe cont propriu nu sa las o gramada de copii sa ma ghideze.O lacrima se prelinge incet pe obraz.Harry da sa o stearga.Ma feresc.

''Cine a facut-o?'' spune incet fara a se uita la mine.Acum nici macar el nu se uita la mine.

''Conteaza?'' intreb dand din umeri.

''Da, putem sa-i facem sa plateasca, sa mergem la politie putem sa facem ceva.''striga el de abia acum uitandu-se la mine.Ma face sa tresar.

''Faith?'' aud o voce calma.Theo.

''Hei, stai si tu jos.'' apoi o vad pe Tris si pe Kylie venind.In spatele lor erau Mike si Ken.''Veniti'' spun schitand un fals zambet inca uitandu-ma in gol.Cand vad ca s-au apropiat toti imi ridic capul.

''Da,Harry, era sa fiu violata'' spun plecand capul si vazand incercari de a zice ceva dar ma feream.''Dar ce ai putea face?Sa ii bati, poate pe tine te ajuta dar pe mine nu, raportarea la politie din nou, nu ma ajuta.Nu poti sa ma faci sa ma simt mai bine si nu am nevoie de ajutor.Atunci cand voi fi pregatita, voi gasi singura o cale'' spun destul de ragusita apoi ma ridic.

Pantofii se apasau usor pe pamant iar rochia se mai atingea de pamant usor.Muzica incepea sa se auda si mai tare cu cat ma apropiam.O mana ma trage de mana dar ma trag repede.

''Uite Theo, spun ca macar pana imi gasesc calea sa ramanem doar prieteni'' spun scurt.

''Dar vreau doar sa-ti fiu aproape ca un prieten'' spune incet zambind usor.Il iau in brate sarutandu-l incet pe obraz apoi ii dau  drumul continuandu-mi drumul.Ajung la o masa si ma asez.

''Danseaza cu mine'' aud vocea lui Harry.

''Ai zis ca ma vei lasa in pace, Harry.''

''Danseaza cu mine'' imi dau ochii peste cap si ma ridic.Imi ia mana in a lui.Mainile mi le asez usor pe umerii lui iar ale li pe soldurile mele, ma trag putin inapoi de la durere si strang din maxilar.

''S-scuze'' spune.

''E bine'' zambesc usor.

Muzica parca ne purta ea in valuri.

''De ce nu mi-ai zis?'' a spus usor cautandu-mi ochii.

''Ken si Kylie au fost singurii ce stiau, deobicei nu vorbesc ceva de genul: Hei ce faci aseara era sa fiu dezvirginata dar nu conteaza tu ce faci?'' spun sarcastic iar el rade incet.

''Staai, tu esti inca virgina?'' spune pe un ton glumet, stia ca sunt dar se prefacea ca nu stie.

''De cate ori spuneai ca ai avut tu o iubita adevarata?'' spun la randul meu ridicand o spranceana.

''Odata'' spune destul de mandru indreptandu-si spatele.

''Oh sigur, pe cine?'' 

''Pe tine'' comentariul lui ma lasa fara cuvinte.'' si inca te iubesc Faith'' face o pauza '' si stiu ca si tu ma iubesti''

''Si altceva ce mai stii?'' spun in timp ce o mana ii traversau carliontii.Se apropie de ureche mea si spune:

''Ca esti virgina'' rad incet si imi trec mana peste stomac apoi il lovesc usor peste mana.

''Te-au si batut'' intrebarea lui ma face sa imi plec capul.Ma apropii mai mult de el.

''Sunt bine.'' spun scurt.

''Faith, pentru Dumnezeu, macar acum poti recunoaste ca te doare vad cu iti treci mainile peste picioare cand mergi si cand razi peste stomac, e normal sa te doara.'' spune inlaturandu-mi o suvita de par din ochi.Ma uit catre el pentru putin timp apoi plec din nou privirea.

''Da Harry, ai dreptate, ma doare al naibii de tare.In momentele astea as vrea sa mor si faptul ca m-ai prins ma dezincurajeaza.Sunt fara speranta Harry.Nu stiu cand ma voi face bine caci din zi in zi ochii mi se fac mai rosii si sunt din ce in ce mai impura.'' spun inca ragusita.

Imi cauta privirea si ma trage mai mult spre el pana ce corpurile noastre se lipesc.Imi las capul pe umarul lui.

''Nu te las sa te dai batuta'' imi zice la ureche.

''Te rog'' incerc sa imi dau drumul dar nu imi da.''Te rog'' spun din nou pe un ton jos si ragusit.

''Am uitat sa iti spun ca arati extrem de bine in rochia asta'' spune de data asta el plecandu-si privirea.''Theo nu este genul tau''

''Harry, noi ne-am despartit, dar eu chiar l-am iubit, chiar daca accepti sau nu'' spun.Se indeparteaza putin cand melodia se termina.Ma trage pe un hol unde surprinzator nu mai era lume.

''Spune-mi ca inca ma iubesti''

Harry era un vis pentru mine dar, se schimbase.Tatuaje, bautura, fete.Nu ma las purtata de val.Visul meu (Harry) nu va putea fi atins asa ca ce este mai bine de facut este sa ii dau drumul.Daca il iubesti elibereaza-l.Il iubesc si nu il pot tine doar pentru mine.Il iubesc mai mult ca orice dar este decat un vis.Un vis neatins.

Ii zambesc.

''Harry, te iubesc'' Ma ia in brate si ma invarte in aer.Rad.''Nu Harry, esti visul meu.Trebuie sa te eliberez dragul meu.Nu imi apartii.Inima ta este la alta persoana, a mea este la tine.Ai grija de ea''

Ma indepartez de el putin dar se reapropie.

''Nu Faith.Nu intelegi nu sunt un vis.Sunt al tau inima mea e la tine, stiu asta si tu o stii, te iubesc.Nu ma lasa din nou'' Ma implora cu ochii plini de speranta insa nu pot cadea pentru un baiat.Nu pot.Theo ma iubeste, Mike ma iubeste.Toti ma iubesc iar eu.Eu nu iubesc pe nimeni.

Nu iubesc pe nimeni si nimic.

''Harry, nu-l iubesc pe Theo.Nu iubesc pe nimeni.Iubirea este prea mult spus este un sentiment prea inalt pentru micile minti ale nostre.Nu vreau sa ranesc pe nimeni si nu vreau sa simta nimeni ca mine, insa asculta-ma.Oricat as incerca eu nu pot iubi!'' tip.

~~~~

Dintr-o data totul se spulbera si sunt in pat.Imbracata intr-o rochie roz si scurta.Totul a fost un vis.Un vis menit poate.

''Eu nu pot iubi!''

Jurnalul unei fete de 14 aniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum