Are you ok?

240 4 0
                                    

Ma las in voie somnului intr-un sfarsit.

Ziua urmatoare simt cum fata mea e infierbantata de razele soarelui.Zambesc incet cand vad ce frumos e aseara.

Zambetul imi dispare de pe buze cand imi amintesc ce s-a intamplat aseara.Ma cutremur usor.

Telefonul suna alarmant.Tip usor fiind speriata de zgomot.Aud pasi spre camera mea cand intra mama.

''Esti bine?''

''D-da'' spun incet apoi ma uit la ea cum pleca.

Incerc sa ma ridic usor dar picioarele ma dor.Ma straduiesc si ma ridic.Intru pasnic in baie.Ma dezbrac si intru in dus, aveam o mica muscatura pe abdomen ce o credeam o mica pata asa ca o frec odata, de doua ori.Dar nimic.Inchid dusul si ies din cabina.Cand ma uit in oglinda ma vad inca murdara.Mai intru odata in dus, frec unele zone mai tare ca inainte.Ies si ma uit din nou.Acum ma vad si mai murdara, mai intru odata.Si inca odata, si inca odata.Pana ce ajung la sase intrari si iesiri din dus.Inca nu ma vedeam curata dar am renuntat stiind ca oricat de curata as fi pe dinafara, pe dinauntru acum sunt murdara.

O lacrima cade croindu-si drum serpuit in josul fetei mele.O sterg.Ies din baie si ma imbrac.Picioarele si mainile ma dor mai tare ca inainte.Ma uit la ceas.11:02.Ma grabesc mai tare ca la 11:30 sa ies din casa.

Nu vorbesc cu nimeni inainte sa ies.Nu puteam sa privesc pe nimeni in ochi sa vada cata impuritate se ascunde in ei.

Nu puteam sa conduc, riscam sa fac accident asa ca pornesc pe jos.

Gleznele imi pulseaza durere in intregile picioare iar incheieturile arata ca si cum ar fi fost legate timp de o zi.Palmele imi tremurau rapid la fel ca si picioarele.Imi trec mana usor peste abdomen si simt mai multe umflaturi.Umerii ii simteam intepeniti defapt ca si intregul corp mic.

De abia ma miscam dar incercam sa ma grabesc, mici scancete scapandu-mi.Dintti ii tineam inclestati de la durere dar nu ma opream.

Can intru in scoala e pustiu.Un ceas indica ora 12:04.Fir-ar! imi zic in gand.Bat la usa clasei si intru incet sfiioasa.

''Faith ne bucuram ca ni te alaturi azi'' nu ma uit la profesor stau cu capul in jos fara a privi nici in parti.

''A trebuit sa merg la spital.Imi pare rau'' zic ragusita sei destul de incet apoi schiopatand ma indrept catre banca mea.Stiam ca ma priveau toti.Simteam ca ma priveau toti si radeau de mine.

Ma asez usor simtind si mai multa durere apoi incep sa ma uit insistent la caietul meu bagandu-mi mainile in maneci.

La fara 10 se suna.Ma ridic scancind si ies din clasa.Ma indrept spre spatiile verzi ca sa pot ramane singura o vreme.Ajung teafara si imi scot telefonul.

10 apeluri pierdute, 13 mesaje.Nu m-am uitat de la cine.Las telefonul jos.

''Faith?'' aud o voce necunoscuta ce ma sperie facandu-ma sa tresar  ma intorc repede sa gasesc un baiat inalt de culoare.Ken.

''Ken!'' zic schitand un zambet.

Se aseaza usor langa mine lovindu-ma usor cu cotul

''Hei, te simti mai bine?'' intreaba ingrijorat scanandu-ma atent.Mai schitez un zambet mic.

''Cat de bine s-ar putea simti o persoana care..'' ma opresc si plec capul.''Dar tu?Inveti aici?Nu te-am mai vazut pe aici.''

''Sunt din California'' zice zambind. ''Hei, vrei sa mananci ceva?'' ma intreaba privindu-ma fiz.Dau din cap si ma ajuta sa ma ridic.

Cat mergem pe hol las capul in jos sa nu ma vada nimeni.

''Mergi la bal?'' il intreb fara sa realizez.

''Da normal.Tu?''

''Sunt obligata.Mergem impreuna?'' din nou vorbesc fara sa gandesc.Da din cap zambind si intram in cantina.Cand deschid usa o liniste se lasa, cativa razand.Nu bag de seama ma duc spre coada.Telefonul suna din nou, tresar din nou.Nu raspund,ignor.Iau o salata apoi merg la o masa oarecare.Aud cum linistea se sparge si unii striga ''Harry ce faci frate?'' nici un raspuns.

Ma ghemuiesc mai mult si ridic capul spre Ken.

''Multumesc.'' ii spun.

''Pentru c...'' nu termina cacic cineva se aseaza langa el.Harry.

''Buna Ken.Nu stiam ca te cunosti cu Faith.''

Nu ridic capul.

''Ne-am cnoscut aseara'' raspunde el lejer.

Tusesc incecandu-ma cu mancar.Durerea in stomac pulseaza si mai tare.Imi pun mana pe abdomen incercand sa o atenuez dar nimic.Simt ca vars.Ma ridic cu greutata de la masa.Aud niste voci care ma striga dar nu zic nimic.Ies din cantina si merg in baie.

Acolo o gasesc pe Kylie.

''Fai.O doamne.Am crezut ca ai patiti ceva.De ce nu raspunzi la idiotul ala de telefon?!''

Incep sa plang prabuindu-ma in bratele ei.Ea ne aseaza usor pe jos rezemandu-ne de perete.

''Heei.E bine.Sunt aici.''

Incep fara stire a-i povesti tot ce s-a intamplat bocind si mai tare.Ma ascund intre palmele mele mici.E ma mangaie rapid pe spate apoi se aseaza in fata mea.

''Nu e vina ta FAith.Ar trebui sa mergem la politie.Ma bucur ca mi-ai spus dar acum o sa ne ridicam si o sa arati lumii ca oricata ''impuritate ai in tine ai si mai multa incredere.'' zambeste si imi da o suvita de par peste ureche.

Ma ajuta sa ma ridic apoi iesim din baie impreuna.Langa usa baii stau mai multe persoanne dar inca nu ridic capul.Kylie se opreste si imi ridica barbia cu un deget apoi imi zambeste.Mergand pe hol vreau sa raman singura asa ca ii cer sa ma lase.Ma opresc la dulapiorul meu scotocind dupa nimicur.Simt o mana pe soldul meu.Tip si ma smucesc apoi ridic ochii rosii ,corpul incepe sa-mi tremure din nou.Ma simt mica si ma panichez.

''O doamne.'' spune socat.Harry.

Ma rup din mainile lui si schiopatez incontinuare.Ies afara si ma asez la o masa apoi el ma urmeaza.

''Ce naiba ai patit?Cine te-a batut?'' spun dur incercand sa imi atinga.Mi-o trag repede.

Imi amintesc cum imi capta barbatul ala mainile si le strangea pana la os.

Strang din ochi apoi ii redeschid.

''Vorbeste!'' imi spune insistent.Nu il privesc.

''Faith'' aud o voce de barbat ma sperii putin apoi inainte sa ma intorc ma uit nevinovata la Harry.Cand ma intorc il vad pe Theo.

''Theo!'' spun zambind pentru prima oara de dimineata.

''Ai face bine sa ai o scuza buna''

''Am'' apoi ma ridic strangand piciorl drept de durere.Il sarut usor pe obraz.

''Trebuie sa te intalnesti cu fetele dupa scoala sa iti alegi rochia pentru maine seara'' atunci Harry trece pe langa noi aruncandu-mi o ultima privire.

''Am da super'' prefac un zambet apoi plecam.

Jurnalul unei fete de 14 aniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum