2 mistakes, 2 boys

419 11 1
                                    

Capitolul 5

20 Septembrie

Dupa 30 de minute in sfarsit cu totii se decisera sa plece pt a nu intarzia la scoala.Mergeau cu pasi apasati cu toti in afara de Faith care se simtea extenuata desii nu mancase,bause sau facuse nimic dar continua sa mearga.Era lasata in spate singura in timp ce restul copiilor se distrau .

Vremea de afara nu tinea tocmai cu Faith, vantul se intetea si o facea pe fata sa tremure caci hainele ce la purta nu o ajutau cu nimic.Isi freca mainile de antebrate incercand sa se incalzeasca dar nimic, dintr-o data o umbra ii aparu in fata si o facu sa-si ridice privirea.Era trupul inalt si bine facut al lui Scott.

''Esti bine?'' Intreba el.

''Imi e doar frig'' Raspunse ea cu o inocenta inegalabila in voce.

Scott isi dadu jos jacheta si i-o puse pe umerii micuti ai fetei.

''Ia-o tu'' Zise zambind catre Faith.

''Mercii'' Raspunse aceasta cu o voce subtire apoi continua sa mearga dar s-a lovit de restul copiilor care erau cu fata la ea.Acum facu niste pasi in spate lovindu-se de corpul lui Scott.Acesta isi puse mama peste umarul ei. IAr copii zisesera in cor un mare ''Aww'' apoi isi continuara drumul.

Dupa un drum lung au ajuns in fata marei institutii.I-a urmat pe copii catre intrare.Holurile erau  nepopulate, linistea domnea asupra lor si expresia sa nu aud nici musca, era valabila.Intrarea lor fu dinamica, caci fetele cum intrara primele isi izbira tocurile pantofilor de podea provocand un ecou puternic.Urmate de baieti care faceau si mai mult zgomot cu tipetele lor animalice.Dupa toata zarva pe usa groaie isi facu aparitia si micuta Faith care nu facuse nici un fel de zgomot in cat nimeni nu o observa.Devenii panicata cand isi da seama ca intarziase.Il apuca repede pe Scott de mana si il trase.

''Scott?''A intrebat cu o voce inocenta.

''Da?'' Zise acesta purtand zambetul care ii activa gropitele adanci.

''Ar fii trebuit sa fim la ore!Nu suntem la ore!'' A inceput sa se framante copila, agitandu-se si gesticuland.

''Asteapta.3-2-1.'' La rostirea numerelor soneria a spart intreaga liniste.

Din fiecare clasa copii de toate inaltimile si etniile ieseau pana  au umplut holul la refuz.Fiecare adolescent era in alta parte acum si Faith singura, am mers catre dulapul ei unde si-a scos pretiosul jurnal.

''E nu mai imaginatia mea sau ziua nici nu a inceput bine ziua si deja am facut mai mult de o greseala?!

1. Sunt singura care cred ca prieten era in alt sens atunci?Oh nu sunt singura!

2.Am chiulit de la prima ora din a doua zii de scoala!Dintr-o scoala noua.

De ce a trebuit sa ma iau dupa asa zisul meu ''prieten'' mai nou aka iubit?! 

Ce poate fii mai rau.Buuun trebuie sa ma calmez, sa merg la urmatoarea ora si acolo.Ei bine acolo o sa zic ca am lipsit pentru ca am mers sa fac analize.Da!Asta e! Scuza perfecta''

Apoi isi lasa inapoi agenda, si isi lua cartile pt urmatoarea ora, sfarsiind incuindu-si dulapul.

In timp ce mergea grabita pe holul aglomerat, privirea ei era oprita asupra mersului, pantofilor ei si podeaua.Lovindu-se de ma multe persoane provoca urlete mai mari pana ce mersul ei a fost oprit de o izbitura de un corp rigid si inalt cat un copac.Impactul o facu sa cada pe jos odata cu cartile.

Incepu sa-si adune repede cartile ca si cand nimic nu s-ar fii inatmplat dar  s-a oprit atunci cand trupule ei micut a fost acoperit de o umbra mare.Si-a ridicat privirea ca sa intalneasca, o privire de un verde ca smaraldul, un corp inalt, bine lucrat, o fata poate perfecta conturata de niste carlionti inlaturati din ochii nimicitori, mainile ii erau acoperite de cerneala neagra a unor tatuaje iar in cateva locuri de pe fata erau niste cercelusi mici, piercing-uri.Fara sa isi dea seama ca se holba la ea o mana i-a fost intinsa in ajutor.

''Lasa-ma sa te ajut, draguta''Zise baiatul intinzandu-i mana.

Mana fetei a ajuns in palma mare a baiatului.Acesta ajutand-o sa se ridice.

''Harry'' Zise acesta cu o voce ragusita dar perfecta.

''F-Faith''Zise ea cu o voce inocenta si ingrijorata.''Imi pare rau ca te-am lovit'' A zis aceasta trecand pe langa el ca sa plece spre clasa dar a fost oprita de o mana ce i se incolaci in jurul incheieturii micutei.

''Nu ti-am zis sa pleci'' S-a auzit aceeasi voce ragusita.''Te lovesti de mine, stai cu mine'' continua acesta.

''Nu cred ca ti-am cerut voie ca sa plec'' Zise aceasta cu putin mai multa incredere.

Toate strigatele din jur se oprisera iar toate capetele erau indraptate asupra lor.Cine era tipul asta?

''Iar eu nu te-am lasat''Zise din noua aceeasi voce masculina. O intoarse cu fata spre el.Isi drese vocea apoi continua dar pe un ton ridicat si aproape tipand. ''De acum!Ea, aici de fata,Faith.Imi apartine, este a mea.Nimeni din scoala sau de altundeva nu isi pune ochii, urechile sau mainile unde nu trebuie defapt nu le pune pe ea.Inteles?'' In hol se auzira multiplii da.

''Nu iti apartin!Nu apartin nimanui!''Se rasti Faith, smucindu-si mana si plecand.

''N-o sa scapi de mine, printesa!'' Se auzi vocea ragusita din urma ei dar aceasta continua sa mearga.

Imediat ce ajunse in clasa scoase jurnalul.

''Cine e?Ce vrea? 

Toti se uitau la noi, au aprobat tot ce a zis, nu era nimeni care sa se impotrivit.

A zis ca n-o sa scap de el.Adica, o sa ma urmareasca pana acasa si acolo o sa ma violeze in fata lui fratimiu si a lui tata.Fac pe mine de frica.Brr.

Oh uite pe cineva cunoscut, Scott''

Scott sa apropie de banca si se puse in banca alaturata.

''Heii'' Zise Faith increzatoare.

''Nu ti-a fost frica?''Intraba acesta fara a face contact vizual.

''Sa ce?'' Intraba Faith.

''Sa vorbesti asa cu Harry''

''Care e faza cu tipul ala?E doar un baiat.'' Zis aroganta.

''Nu.E mai mult, el face regulile si are o gasca de punkeri, nu isi face prietene decat amici, nu a avut iubita, a avut una dar de cand s-au despartit s-a culcat cu cel putin 10 fete.Si nu a vorbit cu nici una, doar sex''

''Oo, ce norocoasa sunt, daca crede ca o sa ma gaseasca la el in pat greseste'' Ridica tonul cum nu o mai facuse niciodata.

In acel moment pe usa intra un grup de 5 adolescenti care cand intarra emanau un miros al unui parfum combinat cu mirosul puternic al tigarii.Harry era unul dintre ei.Cand o gasi cu privirea pe Faith se indrepta spre ea ranjind si fara a zisce ceva se aseza in spatele ei.

PEste cateva minute isi facu aparititia si profesorul.

Jurnalul unei fete de 14 aniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum