Surprise Party

275 5 1
                                    

Ei bine ziua trece repede iar dupa plec paralel cu  Kylie si Tris catre casa, in seara asta trebuiau sa dorma la mine dupa petrecere.Parintii au plecat din  oras cum au promis deci petrecerea va incepe de indata.

Parchez in fata casei inconjurata de masinile prietenelor mele.Ambele mai iau de brat si intram in casa.In casa e intuneric deci trebuie sa deschid luminile.

Imediat dupa in cap imi cad baloane si hartii colorate si o mare de oameni apar de nicaieri printre care si Theo.Chiar in mijloc nu imi gasesc nici un cuvant asa ca tot ce fac este sa-i sar in brate si sa-l imbratisez.Dar nu dureaza mult caci imi sopteste ceva la ureche ''Trebuie sa vorbim''.O nu, doar nu se desparte de mine chiar azi.Ma ia de mana si ma trage dupa el pana in baie unde muzica nu se aude asa tare.

''Spune-mi ca nu te desparti de mine intr-o baie.'' zic panandu-mi pana la cap gata sa cad din picioare.

''Nu, nu,nu!'' zice si ma ia in brate. ''Atunci ce e?'' zic oarecum nerabdatoare. ''Cineva vrea sa te vada.Nu cunosc, a zis ca e din fostul tau oras'' iar in urmatoarele secunde ma tot rugam sa nu fie Harry. ''Ei bine unde e?'' ''La etaj in camera ta'' aprob din cap serioasa si ies din baie indreptandu-ma spre dormitor.

Intru in camera si vad o fata blonda ce sta cu spatele cu bazinul mic si umeri lati.Se intoarce si deabia atunci ma usurez.

''Jo...''

''Chiar eu Faith.'' zice afisand un zambet care nu se reflecta si in ochi. ''La multi ani'; zice ridicand dintr-un umar.

''Ce faci aici?'' o intreb destul de rece indreptandu-mi spatele.

''Deci Theo e prietenul tau, l-am cunoscut mai devreme, dragut baiat.'' zice ridicandu-se si apropiindu-se de partea a patului dinspre mine.

''Din nou, ce faci aici?Doar nu ai venit ca sa il cunosti pe Theo.'' zic ridicand din sparncene.

''Ei bine, nu o sa-ti placa dar e vorba de Harry'' atunci toate momentele din coma imi trec prin fata ochilor zecile de secunde petrecute cu el si ma fac sa ma cutremur.Ma intorc spre usa dar ea ma opreste. ''Daca nu vorbesti acum, atunci cand.'', dau drumul la usa si ma intorc spre ea.

''Ce este?''

''Dupa ce ai plecat, ai incetat sa trimiti mesaje,scrisori.Nimic.''

''Treaba mea ce am facut si ce nu am facut''

''Ei bine Harry, a incetat sa te contacteze pentru ca si-a dat seama ca esti ca toate si s-a intors la ce era.Fumeaza, bea, in fiecare zi alta fata, gasca de prieteni snobi, batai.''

''Niciodata nu s-a schimbat'' ii zic pe un ton indiferent si ma uit in alta parte.

''Ba da, cand erai cu el era altfel, era prezentabil, se purta frumos si dimineata chiar se ingrijora cu ce se va imbraca, iar acum, nimic.E gol, un corp fara suflet.''

''Eu, nu am ce face'' trag aer in piept apoi continui '' nu inteleg de ce ai venit pana in Londra sa imi spui toate astea''

Ma privea enervata doar ca privirea ce i-o returnam era una neintelegatoare.

''1.Pentru ca Harry este prietenul meu si 2.Stai linistita ca nu am venit pana in Anglia sa vorbesc cu o egoista special, scoala noastra face o excursie la scoala voastra pentru 2 saptamani asa ca daca nu te intereseaza nu te va interesa cand il vei vedea'' spune cu  satisfactie iar de data asta cand zambeste se reflecta si in ochi.

''Iesi din casa mea in momentul asta Jo!'' tip la ea privind-o cu ura si desgust.

Iese si eu dupa ea si o conduc pana la usa apoi cand iese trantesc usa dupa ea atragand atentia tuturor.

''Continuati ce faceati!'' rad peste muzica.

Ma speri cand talia mea este incojurata de doua maini lungi apoi ma linistesc cand vad ca era Theo.

''Deci ce vroia?'' intreaba zambind.

''A venit sa imi zica ca va fi prin scoala noastra timp de 2 saptamani cu scoala ei'' ii raspund sarutandu-l scurt. ''Hai sa dansam'' 

''Nu imi place dansul''

''Nu, dar iti place de mine''

Radem amandoi iar atunci cand ajungem in mijlocul camerei de aici o pot vedea pe Kylie care danseaza cu Ben iar Tris cu Jake si dintr-o data muzica o ia razna.Mai tare, mai alert.

Toti se zbantuie asa ca asta fac si eu unii cu sticle de bauture alti fara se distreaza.

''Ma duc sa iau ceva de baut'' incearca sa imi spuna Theo dar abia il aud.

Aprob din cap dar cand pleaca de langa mine il pierd usor din fata ochilor din cauza multimii de oameni.

Nu stiam cati oameni au fost invitati si nici nu am intrebat dar casa deabia avea cateva locuri in care puteai sa stai jos.

Chiuituri si rasete imi zburda prin ureche.

Cineva ma atinge pe umar si cand ma intorc il vad pe Mike, fratele meu.Imi spusese ca pleaca din oras dar vad ca a venit macar de ziua mea.Il imbratisez apoi ii fac semn spre masa cu bauturi.

S-a schimbat asa mult, e mai inalt si parul ce inainte era castaniu deschis a devenit un blond inchis.Vocea lui este masculina si ragusita dar din pacate isi gaseste alinare in tigari.

Sunt scoasa din nostalgie de Theo care vine cu doua sticle de vodka.Daca am invatat ceva in Londra este sa beau.Prietenii mei si cu mine obisnuim sa mergem in fiecare seara dupa liceu pe rand la cineva acasa si sa dam gata cateva sticle.

~~~~~~

Petrecerea a tinut mult timp si pe la 6 dimineata au inceput sa plece pana  ce au mai ramas decat Kylie,Tris,eu,Ben,Jake,Tobia si Julie care am facut curat apoi ne-am culcat.

Azi dimineata m-am trezit cu o mica amnezie dar dupa catva timp imi amintesc tot de ieri seara.

Ma imbrac si cobor jos crezand ca sunt singura sculata dar in schimb toti sunt treji (pe jumate) si arata parca i-au calcat o masina.

''Bun, avem trei masini'' zic spargand linistea si atragand atentia.

''Zic sa lasam una acasa, respectiv a ta'' dau din cap.

''Julie,Tris si Kylie merg cu mine si voi in cealalta''

''Eu nu conduc'' zice ben apoi urmat de Theo si Jake.

''Ei bine, Julie te descurci cu Tris si Kylie?''

''Dap''

Apoi plecam cu ghiozdanele in spate.Eram un grup destul de restrans de prieteni dar normal ca majoritatea din scoala ne respectau si vroiau sa fie ca noi.Ma simt extrem de bine cu copii astia.

Ma asez la volan si Theo in dreapta mea iar Ben cu Jake in spate.Pornesc in josul strazii urmand-o pe Julie.

Cand ajungem la scoala in fata ochilor vad mai multe masini ( cele mai multe cam vechi) ca niciodata.

''De cand Roll-Way are asa multe masini de prost gust?'' intreaba Theo cu o fata dezgustata.

''Pai cei din California au venit deci asteptati-va la cel mai rau'' le zic razand

Daca ma voi intalni cu Harry pe hol sau intr-o ora nu stiu ce voi face dar cum am cam toate clasele cu Theo ma simt in siguranta.

Ma dau jos din masina apoi il astept pe Theo care imi cuprinde umerii si ma impinge in fata.Suntem urmati de fete dintre care Kylie ma trage putin deoparte.

''A venit si Harry?'' ea era singura careia i-am spus despre el pentru ca a trebuit sa-i castig increderea.Nu scot nici un cuvanta doar dau din cap aprobator.

''Stau cu tine toata ziua'' imi face cu ochiul apoi ma ia in brate.

Ne intorcem catre grup si chiar la intrarea in scoala...

Jurnalul unei fete de 14 aniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum