DUYURU (UZUN BİR ARADAN SONRA)

945 46 21
                                    

Herkese merhaba! Nasılsınız? Beni soracak olursanız ben iyiyim. Kaç ay geçti bölüm gelmeyeli? İnanın bende bilmiyorum.

Yazmayı, burayı, sizleri çok özledim. En önemlisi hayal etmeyi çok özledim. Rüya'yı, Umut'u, Deniz'i, Daniel'ı çok özledim. Hatta bir şey söyleyeyim mi? Melissa'yı bile özledim. Onun zekasını özledim. Rüya'nın kararlılığını, Umut'un cesaretini, Deniz'in asi tavırlarını, Daniel'in fedakarlığını...
Ben bütünüyle her şeyini özledim buranın.

Geçtiğimiz boşlukta iki yayınevinden teklif geldi bana. Ama bu iki teklifi geri çevirmek zorunda kaldım. Çünkü Yeraltı Hapishanesi kitap olmaya hazır bir kitap değil. Okuma yazmayı öğrendiğimden beri yazıyorum, çocukluk hayalimdi bir kitabımın basılması. Ama bir şeylerin gerçekleşmesi için bir şeyleri önce haketmesi gerekiyor. Benim için bir şeyin olmasıdan çok onun doğru bir şekilde olmasıdır. Ne kalbim el verdi hikâyemin basılmasına, ne hayallerim.

Kitabı düzenlemeye almaya karar verdim. Bir kaç gün önce bütün bölümleri en baştan okudum. O kadar saçma ve dengesiz yer vardı ki. Kendime güldüm gerçekten. Ve siz böyleyken bu hikayeye değer verdiniz. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Hikayeyi bir kaç haftaya düzenlerim diye düşünüyorum. Anlatımda ve olayların bağlantısında çok kopukluk var. Geçtiğimiz süreçte daha çok kitap okudum. Sanırım bir şeyleri daha iyi yapabilirim diye düşünüyorum. Yakın zamanda Youtube'de kitaplar ile ilgili bir kanal bile düşünüyorum. Ama şuan sadece düşünüyorum, açar mıyım onu da bilmiyorum. Ama sevdiğim şeyleri diğer insanlarla paylaşma fikri çok hoş geliyor.

Düzenlemeyi bitirdiğimde bu duyuruyu kaldırıp yeni bir duyuru yayınlayacağım. Olaylar, anlatım ve kişilikler kesinlikle değişmeyecek. Sadece arada kalan şeyleri düzelteceğim. Ama siz yine de bir sonraki duyuruyu yayınladıktan sonra tekrar okuyun hikayeyi.

Buraya kadar okuyup beni anlamaya çalıştıysanız çok teşekkür ediyorum. Çok az kaldı, kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere...

Fatmanur KULAKSIZ

YERALTI HAPİSHANESİWhere stories live. Discover now