6. Delta Y20

1.9K 130 4
                                    

VIEM ŽE SOM NAPÍSALA ŽE BUDEM PÁR DNÍ MIMO SLOVENSKO, PRESNEJŠIE V TALIANSKU A NA MOJE PREKVAPENIE TU JE WIFI ZDARMA!! TAKŽE SA POKUSIM VAM SEM PRIDÁVAŤ NOVÉ ČASTI :) love you

Ráno som sa prebudila na hrozný krik. Mužský krik. Vystrelila som z postele a otvorila dvere. Cez chodbu som uvidela, ako traja muži vedú ďalšieho muža cez chodbu až do nejakej miestnosti. Muž bol celý od krvi a mal zviazané ruky. Ako náhle ho odviedli do dverí, na chodbe sa objavil Sebastian a telefonoval. Privrela som dvere a pozerala, kde ide. Zastavil tesne pred dverami a niečo mrmlal do mobilu. Potom zložil a pozrel sa smerom ku mne. Okamžite som sa strhla a zavrela dvere. Do kelu do kelu!! Určite ma videl. Zhlboka som sa nadýchla a snažila sa utíšiť bušiace srdce. Po chvíli som pritisla ucho ku dverám a v tom sa ozvalo klopanie. Automaticky som odskočila od dverí a zakrila si ústa rukou. Bola som ticho ako myš a čakala, čo sa bude diať. V momente ako som chcela otvoriť dvere sa rozleteli a v nich stál Sebastian. Vyzeral nahnevane a mal vražedný pohľad.

"Vieš že nie je slušné sledovať iných," prehovoril potichu, skoro nečujne. V tú chvíľu mi prebehlo hlavou mnoho otázok, ako napríklad či ma teraz udrie, alebo ma zastrelí.. nie nie. Nemôže ma zastreliť..

"Nemôžeš mi nič spraviť," sykla som odvážne a on sa usmial. Kurva... ten úsmev ma sám o sebe zabíjal.

"Och, naozaj? A prečo?"

"Delta Y20," vyhŕklo zo mňa a on skamenel. Toto som asi nemala hovoriť.

"Vieš o tom niečo?" Šepky sa spýtal a ja som zostala mlčať. "Tak vieš?!" Skríkol až ma myklo. Jednym krokom sa objavil pri mne a hodil ma o stenu. Rukou ma chytil pod krk a ešte viac pritisol k stene.

"Hovor!" zreval.

"Ja... ja... ja som... ja som Delta!!" Sykla som naberajúc kyslík.

"Čo?" zamračil sa a pustil ma. Prudko som dopadla na kolená a začala kašľať. Sebastian sa sklonil ku mne a potom ma postavil na nohy. Zhlboka som sa nadýchla a sklonila hlavu. Nemôžem mu povedať viac. Sama by som si tým uškodila.

"Nemôžeš byť Delta Y20.. je to chip s podrebnými údajmi, o ktorých vie len málo ľudí," nechápavo vrčal a ja som sa od neho odsunula.

"To je pravda.. je to Chip, ale iba ja viem heslá, ktoré potrebujete, aby ste ho plne aktivovali.. viem že vďaka tomu chipu vám na účet bude prichádzať stály príjem peňazí, budete mať plány všetkého.. čo len budete chcieť... ten program som otcovi navrhla ja pred piatimi rokmi, čo ho dosť prekvapilo. Len ja a on vieme tie heslá a ako ho poznám, správne údaje vám nedá.. pošle vám kópiu toho chipu, čo znamená, že ak zadáte nesprávne údaje tak chip automaticky exploduje. Ak nezmenil kódy, budem viac než len obeť," vysypala som zo seba a on ostal v úžase. Hodnú chvíľu sme na seba pozerali ako veveričky, pokým nesklonil hlavu. Z vačku vytiahol mobil a niekomu poslal správu. Potom ma schytil za ruku a viedol ma preč z izby.

TERAZ JE KRATŠIA ALE ĎALŠIA BUDE O NIEČO ZAUJÍMAVEJŠIA :) NAPÍŠTE ČO SI O TOM MYSLÍTE, ASPOŇ BUDEM VEDIEŤ ČI SA VÁM TO PÁČI ALEBO NIE :)

Problems With The Mafia (slovak)Where stories live. Discover now