25. Marcus Šakal

1.7K 97 1
                                    

Nočné ulice Vegas boli priam čarovné, no moja myseľ patrila čarovnej slečne, ktorá by mala pre mňa nejakú službičku. Vždy do fungovalo tak, že nám prišla správou adresa, dátum a čas. Na moje prekvapenie asi dotyčný musel vedieť že som v Las Vegas, ubytovaný tri či štyri ulice od miesta stretnutia. Je to podivuhodné, aký dokážu byť ľudia detektívny a nároční. Skúšal som sa vypátrať majiteľa, ktorý mi správu poslal, no nemal som kedy keďže sme boli u Morgana a neskôr som bol obklopený Tarikom a Sebastianom. A kde sú oni dvaja, tam je aj Sarah s Naomi. Proti Sarah by som nič nemal ale Naomi.. Skurvená Naomi.. Keby aspoň na tých skurvených 5 minút bola niekde preč, dokázal by som si ich naplno užiť s Tarikom. Ten chlap je ako môj brat a to nehovorím o tom, že ho v niektorých situáciach považujem aj ako za otca. Zachránil mi kurva život, keď išlo do tuhého a ja mu to chcem splácať do konca môjho života. Teda, pokým ma nepreložil k Sebastianovi spolu s Leem. Tarik by ani nechcel, keby že nemusí. Ale čo nespraví pre svojho brata? Pamätám si, ako by to bolo len včera kedy Sebastian začínal svoje "podnikanie". Koks, heroín, tráva, extáza, piko.. Mladé decká plné elánu, kontakty ktoré sa išli pretrhnúť aby si objednali aspoň 2 gramy.. Sladké začiatky.. Myslím, že ak by sa nezaplietol do kšeftu s Biancom, nikdy by nemal na krku Sarah a pokračovali by sme v našom doterajšom živote a ja by som sa nemusel teraz jebať štyri ulice vo Vegas, oholený, osprchovaný a so žalúdkom na vode do nejakého baru. Určite to bude zapadákov, ako väčšina barov v tento pojebanej uličke.
---
Sedel som asi hodinu pri stole sám, so štvrtou whiskey a vražedným pohľadom za stolom a čakal som na niekoho, o kom som začal pochybovať že vôbec príde.
"Pozrime sa, koho nám sem vietor privial," zasmial sa až moc povedomý hlas. Zodvihol som zrak a uvidel Leeho, vyfinteného v obleku a s úškrnom na tvári.
"Lee? Kurva čo tu robíš? Nemal si byť v Seattli?" zasmial som sa a bratsky ho objal.
"Mal, ale ako náhle som nastupoval do lietadla, prišla mi nejaká správa s touto adresou a ako vidím, asi meškám.."
"Uh, začínal som si myslieť že to ty si mi poslal tú správu," usmial som sa a on pokrútil hlavou.
"Naozaj? Ja som si to myslel o tebe," nadvihol jedno obočie a do uší sa mi dostal zvuk opätkov.
"Páni, prepáčte, že meškám ale niečo ma zdržalo," povedal prenikavý ženský hlas a obaja sme upreli zrak na vysokú hnedovlasú krásku s perami ako krv.
"Ellen," zamrmlal som a pobozkal jej nežne hánky.
"Teší ma," povedal Lee a spravil to isté gesto ako ja. Ellen sa posadila oproti nám a žiarivo sa usmiala.
"Odkiaľ sa poznáte?" spýtal sa Lee a ja som sa zhlboka nadýchol. Nemôžem povedať že táto štetka pracuje pre Morgana, ktorý je Sarin strýko. Lee by potom odišiel čo ozaj nechcem. Táto suka má niečo v pláne a mne sa to nepáči.
"Starý známy," povedal som rýchlo a Ellen sa len zamračila a prikývla.
"Rada by som prešla k veci," odkašlala si a na stôl položila dva papiere, a jeden podala každému. Ako som dúfal, určite počula o tom že s Leem sme spolahlivá dvojka čo sa týka zabíjania.
"Ani náhodou," povedal Lee a ja som začal čítať to najhlavnejšie.
Sarah Partallei Bianco, 18 rokov, hodnota nevyčísliteľná.
"Jebe ti?" vyvalil som oči a Ellen sa zasmiala.
"Berte to z tej lepšej stránky. Dostanete toľko peňazí len za jej únos," šepla s iskričkami v očiach.
"Prečo si, kurva myslíš, že by som ju uniesol?" sykol som a ona sa usmiala.
"Pretože ste to už niekoľko krát spravili a spraviť to znova nebude pre vás žiadna veda."
"A ako myslíš že to bude? Určite nie jednoduché, keďže vlastne sme ju už uniesli a ten proces trvá doteraz a momentálne by sme to nedokázali.. zas, keďže je non-stop so Sebastianom alebo Naomi," povedal som posmešne a papier jej vrátil. Na čele sa jej zjavila vráska, ktorá ju robila o päť rokov staršiu.. to myslím vážne.
"Skús rozmýšľať sám, aspoň raz," povedala mi a ja som nadvihol prekvapene obočie.
"To práve robím. Sarah by som nevymenil ani za miliardy a je mi jedno koľko by mi dal aj keď tam je napísané že suma za ňu je nevyčísliteľná. Mám piči, milá slečna Monaque Fufu Fifi mám ťa proste v piči a ak sa dozviem že chystáš niečo na Sarah a nedaj bože, že jej niečo spravíš, nájdem si ťa a rozpáram ti tie tvoje umelé cecky a narvem ti ich do riti!" sykol som naštvane a vstal od stola.
"Budeš toho ľutovať," povedala pokojne a pozrela sa na Leeho. Ten bez slova vstal tiež a spolu sme odišli von.
--
Ráno som sa cítil divne. Všetko, čo som sa včera dozvedel mi bolo divné. Ak by Ellen chcela ublížiť Sarah, prečo si najala nás? Predsa robí hlavnú ochranku Morganovi a Sarah by zvládla lavou zadnou. Z toho mi vyplýva len to, že chcela aby to bolelo aj Sebastiana a viac, keby že zisti že sme to boli my dvaja s Leem. Tá mrcha má všetko premyslené, za čo má moj obdiv ale za to že to je kurva, ten obdiv znova mizne. Ak má naozaj v pláne zabiť Sarah, tak to je horšie než som si mysleľ.
"Bratku, nebolí to?" zasmial sa Tarik a päsťou mi jemne obšuchol o líce. S úsmevom som len mávol rukou a potom sa zamračil.
"Tarik, tak som rozmýšľal, čo je s Quinsom?"
Tarik sa jemne zamračil a posadil sa oproti mne, rozmýšľajúc nad ním.
"Vieš že vôbec netuším? Mal by byť niekde v horách, na tej chate o ktorej stále hovoril," povedal a obaja sme sa zasmiali. Naozaj o nej stále hovoril ako keby to bola jediná jeho starosť.
"A čo keby.. sme ho išli navštíviť? Dlho sme ho nevideli.. dva či tri roky, oprav ma ak sa mýlim."
"Vlastne.. to by sme mohli, ak mi povieš čo sa deje," upriamene sa na mňa pozrel a ja som preglgol.
"Vieš že sú veci, o ktorých sa nemožeme rozprávať.. iba ak by si bol tiež toho súčasťou," zamrmlal som a on prevrátil očami.
"Dobre viem, aké sú pravidlá, keďže som ich sám navrhol kurva!" skríkol a ja som sklonil hlavu. Vďaka bohu tu nie je Naomi, pretože nenávidí keď je Tarik takýto náladový.
"Pokoj," zamrmlal som a on odišiel von z izby a ani nie za minútu sa vrátil aj so Sebastianom.
"Čo sa deje?" s úsmevom povedal Sebastian.
"Je tu tvoj šéf, tak kurva hovor!" zhúkol Tarik a Sebastian sa zamračene na nás pozrel.
"Čo sa deje, šakal?" opýtal sa Sebastian a ja som sa postavil oproti nim a ukázal som im správu.
"Dostal si objednávku na zabitie?" opýtal sa Sebastian.
"Áno."
"A? To je normálne," odvrkol Sebastian a ja som vydýchol.
"Ide o Sarah."
----
Heyyy! Ako ste sa mali? Fajn, určite ste na mňa nahnevané že som very long time nepridala ďalšiu časť. ale pravdu? Sama som sa stratila v tom, o čom ten príbeh vlastne je a tak som sa rozhodla ho trošku pozmeniť, keďže som si musela odznova prečítať celý pribeh. Čoskoro, asi až na druhú časť, nám pribudne nová postava. QUINS. Hope u like it.
Love you
Only_dream ❤️

Problems With The Mafia (slovak)Where stories live. Discover now