Sarah Bianco

2.2K 133 0
                                    

"Kevin, prosím otvor," nasadila som nežný hlas, dúfajúc že otvorí. Ale on ma len ignoroval. Zhlboka som sa nadýchla a ľahla si na koberec. Ten muž je horší než Šakal a Majster Ryža. Áno, je to Marcus a Lee.

"Keby si sa pred tým správala inak, dopadla by si inak, Maličká," povedal a ja som nahnevane privrela oči. Nenávidím keď ma tak niekto oslovuje. Vyvoláva to vo mne nostalgiu na moju babku.

"Kto je Sebastian?" opýtala som sa Kevina a v tom sa otvorili dokorán dvere. Prudko som sa postavila a čakala, kto vojde dnu. Objavil sa tam Marcus a ešte nejaký dvaja ľudia.

"Sarah, toto je Ta-"

"Ja sa viem predstaviť.. Chceme byť s ňou osamote," povedal vysoký muž a zazrel po ňom. Marcus len prikývol, odišiel z izby a zavrel za sebou dvere.

"Volám sa Tarik a toto je Naomi. Som Sebastianov brat a keď mám pravdu povedať, nie som naňho moc pyšný," povedal a pozrel na Naomi. Tarik bol vysoký muž s čiernou hrivou a tmavými očami a Naomi bola blondína s modrými očami. Celkom k sebe pasovali. Naomi podišla ku mne a prezrela si ma.

"A ohľadne čoho nie si naňho pyšný?" spýtala sa Naomi Tarika posmešným tónom.

"Spôsob únosu, zlatko."

"Ako ťa uniesli?" opýtala sa ma a pozrela sa na moje líce.

"Dali mi drogy," šepky som odpovedala. Naomi sa zhlboka nadýchla a pozrela na Tarika. Až teraz som si všimla jazvu na jej tvári. A bola celkom čerstvá.

"Myslela som, že Sebastian s drogami skončil," prekvapene hlesla Naomi a uprela svoj pohľad na mňa. Trochu som sklonila hlavu a prezrela si svoje ruky.

"To si s ním ešte vybavím, ale o tom potom. Teraz sa chcem rozprávať o niečom inom," povzdychol si a posadil sa na posteľ.

"A o čom?" nechápavo som sa ho opýtala a on sa pousmial.

"O tvojej modrine, miláčik."

"Neviem čo k tomu dodať.."

"Nemusíš nič hovoriť.. stačí, ak mi len budeš pravdivo odpovedať," upozornil ma a začal. "Prečo ťa udrel?"

"Pretože som chcela utiecť."

"A kto ťa udrel?"

"Marcus."

"A prečo si chcela utiecť?"

"Necítila som sa tu bezpečne," mykla som ramenom a ľahla si späť na koberec.

"A prečo ťa uniesli?"

"Nemám tušenie prečo. Možno kvôli peniazom môjho otca, ktorý zjavne ani po toľkých dňoch neprejavuje strach o svoju dcéru," zamrmlala som smutne, ponížene, až to znelo že by som sa ľutovala.

"Sebastian má iste nejaké plány s tebou a určite v tom sú peniaze. Inak by nemal dôvod ťa unášať," povedal Tarik a Naomi sa zasmiala.

"Jedine že by bol ako jeho brat a uniesol ťa, aby si sa pridala k nim," povedala Naomi a obaja sa zasmiali. Pozrela som sa na ňu so strachom v očiach.

"Teba tak uniesli?" opýtala som sa jej a ona prikývla.

"Vlastne to bolo tak, že napadli moju mamu a potom aj mňa. Spravil sa kompromis, že pôjdem s nimi ak nechajú moju rodinu napokoji. Tak aj bolo. Štyri roky som usilovne cvičila a trénovala, až sa zo mňa stalo toto," pousmiala sa a ja som si ju prezrela.

"Nevinné dievča s myslením vraha? Super schopnosti," posmešne som povedala a ona sa pozrela na Tarika.

"Sarah. To že Naomi vyzerá nevinne je len klamstvo. Aj keď nikoho nezabila, to neznamená že premýšla ako vrahyňa. Neprajem si, aby čelila pocitu keď niekoho zabije a neprajem si aby niekoho niekedy zabila. Je to o tom, že keď som ju priviedol do môjho domu, chcel som ju mať len pre seba a trénovať ju k obrazu svojmu. A je omnoho lepšia ako ja," povedal Tarik a Naomi si ľahla pri mňa.

"Tým ti chcel Tarik naznačiť, že Sebastian môže mať iné plány prečo ťa sem priviedol. A nie len peniaze," povedala a zavrela oči. "Toto som aj ja robievala," šepky mi povedala a ja som sa pousmiala.

"Takže mi tu hovoríte, že tu nie som kvôli peniazom?"

"Správne," usmial sa Tarik a niečo ťukol do mobilu. "Zlato, je čas."

"Iste," povzdychla si Naomi a postavila sa z koberca.

"Ďakujem," povedala som im.

"A za čo?" opýtal sa Tarik.

"Za príjemnú spoločnosť. Stále lepšie ako všetci v tomto dome," usmiala som sa a on prikývol. S miernym úsmevom mi obaja mávli rukou a odišli.

Problems With The Mafia (slovak)Where stories live. Discover now