5.

3.5K 164 42
                                    

,,Fajn, hotovo." řeknu si pro sebe když už jsem nachystaná na večírek. Vše totiž v aquaparku dopadlo tak jak mělo a Niall se opravdu odvážil nás pozvat na tu párty k Zaynovi. Já samozřejmě hrála jakože o ničem nevím. Ještě, že jsem tak dobrá herečka, občas. Každopádně na sobě mám černý kratáskový overal bez ramínek a přes to ještě žlutý lehký kabátek, jelikož až pak půjdeme domů bude už asi celkem chladno. Vlasy jsem si jen  po tom koupání umyla, vysušila a rozčesala a k nalíčení jsem použila pouze řasenku a lesk na rty. Vždyť je to jenom domácí párty. Tak proč se kvůli tomu strojit jak blázen když tam stejně bude takový vedro, že by se mi celej makeup akorát roztekl. A to je ještě horší než bejt nenamalovaná. Navíc si nemyslím,že bych byla nějaká ošklivá a musela chodit pořád namalováná. Vlastně se maluji jen občas a většinou hlavně na specální příležitosti . Vezmu si tedy kabelku a vylezu z pokoje.

,,Harry už jsi ?" zaklepu na jeho pokoj.

,,Jojo, můžeme jít." vyleze z pokoje a má na sobě vlastně to co nosí většninu času. Uplé džíny a tmavě modrou košili rozeplou skoro až do půlky. 

,,Super tak jdeme, cesotu vyzvedneme Molly, Zayn nebydlí tak daleko od ní." sdělím mu zatímco se obouváme a poté opustíme dům.

,,Tak jak vám jde s tím tvým kámošem dát dohromady Molly s tím klukem? " zeptá se zatímco tedy jdeme ulicí Londýna směrem kde bydlí Molly. Vše jsem mu to řekla. My s Harrym si říkáme víceméně vše. 

,,Jo vypadá to docela nadějně. Dnes si spolu i chvíli povídali sami, pak když jsme spolu byli všichni čyři tak celkem taky, ale pak už to zase ustávalo. No asi to chce trochu víc času. Ale myslím, že to dlouho nepotrvá a budou spolu." usměju se nadšeně.

,,Takový dohazovači." uchechtne se.

,,Ale dobrý. Nehceš taky někoho dohodit? Nějakou sexy holku ?" mrknu na něj a on mi věnuje podivný výraz.

,,Ne to je dobrý,ale až budu chtít dám vám vědět, díky." nakonec se, ale zasměje. Ještě chvíli se bavíme než dojdeme k domu Molly, která akorát výjde ze dveří. Pane jo, tak ta si na sobě dala záležet. Má na sobě čenrobílou kostičkovanou košili, která je delší tak, aby zakrvýala co má,ale stejně jí sahá těsně pod zadek což jí ještě více zvýrazňuje její dlouhé hubené nohy a vlastně celkově její vysokou a štíhlou postavu a v pase má tlustý černý pásek. Hnědé vlasy má stažené v drdolu a kromě skvělého líčení jí zdobí ještě velké stříbrné kruhy v uších.

,,Páni,tady chce někdo zapůsobit na Nialla. Sluší ti to." zasměju se když k nám příjde.

,,Děkuju. Dala jsem si záležet." usměje se a na přivítanou obejme nejprve mě a následně i Harryho. Poté se vydáme cesotu dále až k domu kde bydlí Zayn.

Páni tady to žije. Pomyslím si, když vstuopíme dovnitř. hraje zde hlasitá hudba a je tady celkem dost lidí kteří tančí nebo jen ta popíjí a baví se. 

,,Jéé čau tady jste." přiřítí se k nám Zayn s Liamem a Niallem . Niall rozzářeně kouká na Molly stejně tak jako ona na něj. 

,,Je čus Harry co ty tady ?" zeptá se najednou Liam mého bráchy a nátáhne k němu ruku.

,,Přišel jsem se ségrou." Harry jeho ruku příjme a pozdraví se nějakým klučičím pozdravem.

,,Harry je tvůj brácha ? No jasně taky mi to mohlo dojít. To příjmení Styles, hnědý vlasy, zelený oči." koukne na mě Liam. A nevím co mě překvapuje víc, jestli to, že se s Harrym zná nebo to že ví jakou mám barvu očí.

,,Odkud se vy dva znáte ?" zeptám se.

,,Párkrát jsme se potkali na hřišti a zahráli si basket nebo tak." vysvětlí Liam .

,,No pojďte do kuchyně, Louis nám tam drží flek." usměje se Zayn který se doteď bavil s Niallem a Molly a tak se prodereme těmi lidmi až do kuchyně, kde se přivítáme s Louisem a všichni poté vyfasuejeme růžové kelímky s nějakým alkoholem. Všichni si tady tak nějak poposedáme a začneme mluvit o tom co nás zrovna napadne. 

,,Jde se hrát flaška." křikne nějaký kluk a ve vzduch mává červenou plastovou flaškou.

,,Jdeme ?" zeptá se Louis a jelikož všichni řpikývneme celá anše pata se rozejde k hloučku několik a dalších odvážlivců. Posedáem si do kroužku.

,,Fajn tak pravidla . hraje se na líbání, na koho to ukáže toho musíte políbit, pokud ne musíte si něco svlíknout." řekne ještě ten kluk než poprvé zatočí flaškou a hra začne. 

,,Po několika otočkách příjde řada na mě. Už jsem se stihla líbat s jedním z mně neznámých kluků. Byl to však jen krátký polibek, koneckonců jako všechny zatím zde. Uchopím tedy flašku a zatočím s ní. Ona padne na Harryho. 

,,Hej je to můj brácha toho přeci líbat nebudu." ucehchtnu se a on začne přikyvovat. Uznejte, dát si obyčejnou pusu to je okay a není na tom nic divnýho, ale líbat bráchu, to je trochu....divný. Svléknu si tedy svůj žlutý kabátek a hra pokračuje. Točí Louis. A shodou náhod to opět padne na mého bráchu. Tenokrát se však oba trochu nervózně zvednou a opravdu se začnou líbat . Všichni tady samozřejmě nadšeně jásají stejně jako pokaždé když se někdo líbá. Když si oba sednou hra opět pokračuej dál a dál. Proběhne opět několik otočení mezi kterými se mimochodem líba i Molly s Niallem než příjde řada na Liama. Jeho potetouvanou rukou vezme lahev a zatočí s ní. Ta padne na mě. Chvíli čekám jestli si to třeba Liam nerozmyslí, ale ten se hned zvedne a tak si stoupnu taky. Přejdeme k sobě do prostřed kroužku a já trochu zakloním hlavu, abych mu viděla do obličeje. Lehce se pousměje a poté si mě za pas přitáhne k sobě načež já obmotám ruce kolem jeho krku a nechám ho spojit naš rty. Naše rty se o sebe otírají a já mám pocit, že už je to mnohem déle než je tady zvykem,ale přesto to ani jeden z nás neukončí. Jednou rukou mu začnu lehce předjíždět po jeho už trochu zarostlé tváři a je to snad poprvé co se mi líbí, že má vousy. On pro změnu jednu ze svých ruk přemístí na můj krk a přitáhne si mě k sobě tak a ještě blíž. Nevnímám ani jekot lidí zde,ani nic jiného. Jen jeho doteky a rty na těch mých. Po tedy delší chvíli se s lehkým úsměvem odtáhneme a sedneme si oba na své místo zatímco točí zase další. No, lhala bych kdybych řekla, že líbal špatně, protože on líbal sakra skvěle. To se mu musí nechat.

Stejně se mi to líbilo víc, než jsem byla schopná si přiznat...

No a je tu první polibek. Jak se vám díl líbil? Já ho opravuji na novém telefonu a tak s tím ještě trochu bojuju :DProsím o voltes a komentiky. Niki <3

Q:Nejoblíbenější písnička od Louise?
A: miss you

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now