2.

4.3K 161 36
                                    

Vejdu do třídy, kde mám dramaťák. Je zde takové menší podium a před ním židle. Mám tenhle předmět ráda. Sednu si na své typické místo a vezmu mobil do ruky. Většinou tady zkrátka jen sedím sama na mobilu. Víte v téhle škole máme samozřejmě také elitu. Do které patří jak Paynova parta, kteří by ovšem nikdy nikoho nešikanovali. Spíše dělají průsery,ale to je jejich věc, tak je tady, ale taky durhá klučičí parta. Fotbalisti, ty šikanují šprty a vlastně tyhle dvě party mezi sebou mají největší souboje. Dalo by se říct takoví úhlavní nepřátelé. Ale kupodivu tady nemáme žádnou královnu školy, ještě tak poslouchat nějaký kecy vymaštěný fifleny. No každopádně proti téhle elitě jsou tady i ti neoblíbení žáci, tedy minimálně u party fotbalistů. Já jsem naštěstí takovej ten klasickej střed. Když na to přijde dokážu se bavit víceméně s každým,ale zároveň je sama od sebe nevyhledávám. Radši jsem jen s Molly nebo sama. Máme to tak obě. 

,,Ahoj, můžu si přisednout ?" ozve se nademnou a tak zvednu pohled za mužským hlasem.

,,Ahoj, jo jasně." pokrčím rameny a Liam si tedy sedne na židli vedle mě. Sice nechápu proč si sedl vedle mě,když je třída ještě poloprázdná,ale budiž. Ne, že by mi to vadilo. 

,,Víš,chtěl jsem se tě na něco zeptat." promluví opět.

,,Tak povídej." schovám mobil do kapsy a kouknu opět na něj abych nevypadala neslušně. Navíc mě celkem zajímá co zrovna on mi může chtít. Nikdy jsme se nějak extra nebavili. Jasně, občas se pozdravíme, když s potkáme někde venku nebo tak,ale to jen proto,že se od vidění známe.

,,Víš jde vlastně o Nialla a tvojí kámošku." načne to, ha tak to mě zajímá ještě víc.

,,Nevím jestli jsi si toho všimla, ale Molly se Niallovi líbí, už dýl..." 

,,Fakt ? To je skvělý. On jí totiž taky." usměji se nadšeně.

,,Ha já to věděl. Každopádně je tady jeden problém. On se před ní strašně stydí a bojím se,že i když bude vědět, že se jí líbí,stejně se neodhodlá za ní jít." zamračí se.

,,No tak koukám, že to je na obou stranách stejný. Vždyť ona ho dneska nebyla ani schopná pozdravit." protočím nad tím trochu očima. Nemyslím to nějak zle, jen mi přijde, že z toho dělají až moc velkou vědu.

,,Jenže co s tím uděláme ?" rukou si trochu promme tvář na,které mu raší několika denní strniště.

,,My ?" pozedenu obočí.

,,Jo, nebo myslíš, že oni sami najednou začnou něco dělat ?Pochybuju, ale chci, aby byl můj kamarád štastnej." trošku se pousměje. Páni to bylo celkem roztomilý. Proběhne mi hlavou rychlá myšlenka, kterou téměř hned ignoruji.

,,To já chci taky." přikývnu a v tom se ozve zvonění. 

,,Fajn tak, máš po škole chvíli čas ?" zeptá se.

,,Jo, chvíli si najdu." přikývnu.

,,Fajn tak se sejdeme ve tři před školou ? A vymyslíme nějakej plán ?" navrhne.

,,Dobře, to zní skoro jak nějakej super špionskej úkol." zasměju se a on se ke mně přidá. Páni to je snad poprvý co ho vidím se smát.

,,Tak platí." řekne ještě rychle než se postavíme protože do třídy již vstoupí učitelka. 

,,Tak zbývá nám posledních pět minut,abych vám řekla jak bude vypadat vaše další zkouška." řekne učitelka ke konci hodiny. Doufám, že to bude něco dobrýho.

,,Rozdělíte se do dvojic, vždy kluk a holka, dvojice si vyberte sami a máte za úkol do týdne vymyslet víceméně cokoliv co se týká herectví a předvést to následně v té své dvojici. Může to být cokoliv. Můžete sehrát nějakou známou scénů, vymyslet si nějakou, klidně můžete zazpívat i nějakou píseň například romantickou a do toho to zahrát, různé pocity. Nechám to jen na vás. Pravidlem je jen aby v tom byl nějaký herecký výkon a aby to bylo ve dvojici kluk a holka. Zbytek hodiny tedy využijte na rozdělení se." jen co to učitelka dořekne snad všechny holky zde se otočí na Liama.

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now