17.

2.9K 142 16
                                    

Ráno mě probudí zvuk budíku. Ode dneška jsem plnoletá. Páni, jo zní to dobře. Rozhodla jsem se, že si dnešek nenechám zkazit myšlenkami na Liama, prostě ne. nebudu na něj myslet a je to. Vstanu tedy z postele a po chvilkovém přemýšlení co na sebe si obleču bílo černé proužkované šaty. Když už mám ty narozky, žejo. Navíc jsem včera od rodičů dostala krásnou černou kabelku tak si jí k tomu můžu vzít. V koupelně vykonám ranní hygienu a pro dnešek se i namaluji. Následně seběhnu dolů do kuchyně na snídani.

,,Dobrý ráno." usměju se na bráchu.

,,Dobrý, udělal jsem ti snídani když máš ty narozeniny." usměje se a postaví na stůl misku plnou musli a ovoce. 

,,Je,děkuju jsi zlatej." sednu si tedy ke stolu a s chutí se do toho pustím. Společně se tedy nasnídáme a následně mě Harry odveze do školy, tady si zase vyslechnu několik přání k narozkám. Hlavně od Molly, Nialla, Louiho a Zayna,ale i od pár jiných spolužáků. A však ten jedinej od kterýho jsem to opravdu chtěla slyšet i přesto, že jsem se na něj snažila nemyslet a nalhávat si, že je mi jedno, tak zrovna on se na mě za celý den ani nepodíval. I když možná to je opravdu dobře. Když si mě nebude všímat, třeba časem na něj přestanu myslet i já a bude to dobrý. Je to asi ta nejlepší možnost.

,,Stejně to byla kravina,ale byla to sranda." zasměju se zatímco se blížíme s Molly k našemu domu. Jdeme z kina, kde jsme byly na nějaký praštěný komedii a řekly jsme si, že zajdeme ještě ke mně a pustíme si filmy, objednáme pizzu a uděláme si prostě holčičí odpoledne a asi i večer. 

,,To teda. To byla jedna z těch komedií který jsou tak trapný až jsou vtipný." přidá se ke mně i ona zatímco já začnu z kabelky vyndavat klíče, kterými nakonec odemknu dveře a vejdem dovnitř. Zujeme si boty a pokračujeme dále do obýváku.

,,Všechno nejlepší." ozve se hromadně a já leknutím vyskočím, snad dva metry do vzduchu. Následně se začnu překvapeně ohlížet všude kolem sebe po obýváku. Harry, Louis, Zayn, Niall, Perrie což je Zaynova přítelkyně kterou už jsem měla možnost poznat, ti všichni zde stojí a jásají zatímco kolem jsou různě upevněné nafukovací fialové balónky a taky jedna obrovská nafukovací osmnáctka. Otočím se i za sebe na Molly, která se usmívá a nejspíše o všem věděla.

,,Ježiš marja vy jste blázni lidi."dám si ruku před pusu když mi to všechno dojde a z oka mi ukápne jedna slaná,ale šťastná slza. Vždycky jsem chtěla takovéhle překvapení, ale nikdy jsem ho ještě neměla, až teď. Chybí už jen jeden důležitý člověk, kterého bych ráda viděla...

,,Děkuju vám." usměju se štastně a příjde ke mně Harry, který mě pevně obejme. 

,,Všechno nejlepší sestřičko." šeptne ke mně.

,,Děkuju brácho." odstoupím od něj a poté se otočím na Molly.

,,A ty, ty jsi to všechno věděla a nic jsi mi neřekla." naštvaně na ní ukážu,ale vlastně vůbec naštvaná nejsem.

,,To víš, nejsi tady jediná dobrá herečka." pokrčí nevinně rameny a následně mě obejme i ona. Vyměním si vlastně obětí se všemi zde.

,,A teď je čas na dort." tleskne nadšeně Perrie, která mi je mimochodem moc sympatická a doběhne do kuchyně. Po chvíli už se však vrací s velkým krásným dortem který je laděn do zlaté barvy. 

,,Hodně štěstí zdraví, hodně štěstí zdraví." zpívají všichni zatímco já se nadšeně usmívám. 

,,A teď sfoukni svíčky a něco si přej." usměje se Louis a já nemusím dlouho přemýšlet o svém přání. 

Kéž by tady byl Liam semnou a všechno bylo zase dobrý......

S tímhle přáním zavřu oči a svíčky sfouknu načež opět všichni začnou nadšeně tleskat. 

,,Fajn,ale teď na dort není čas to až potom teď příjdou na řadu dárky." uchechtne se Harry, kterej následně položí dort na stůl. 

,,Fajn,ale my jdeme první." uchechtne se Molly a ukáže na sebe a Perrie, která odněkud vykouzlí dárkovou taštičku a poté přejdou ke mně a popřejí mi. však to znáte, ty blahopřání. Ať jsem zdravá, mám se dobře a tak. Radostně obě dvě obejmu a převezmu si dárek. V taštičce se nachází černé kožené kalhoty s rozparky. Ty jsme si zkoušela minule na nákupu s Molly,ale byly dost drahý a nechtělo se mi za ně tolik utrácet. Asi se domluvily s Perrie tedy, že mi je koupí na půl.

,,Páni holky moc děkuju, jste skvělý." ještě jednou je obejmu. opravdu mám radsot,ale ne jenom z těhch dárku ale vůbec z toho, že pro mě tohle  nachystali. Následně ke mně přijdou i Loui, Zayn a Niall od kterých dostanu modrou krabičku v níž se nachází moje nejoblíbenější a taky ne úplně levná voňavka. Ale ona voní prostě dokonale. I je samozřejmě, všechny radostně obejmu než ke mně příjde Harry.

,,Tak ségra, stejně nemůžu uvěřit, že už jsi prostě plnoletá a dospělá. Pro mě vždycky budeš ta moje malá sestřička, kterou musím ochraňovat a starat se o ní. Zároveň, ale vidím jak jsi strašně vyspělá. Jsi úžasná, už žena, která má své názory, jsi chápavá a jsi prostě ta nejlepší ségra jakou jsem si mohl přát. Můžu ti říct naprsoto všechno a jsem opravdu rád, že tě mám. Mám tě rád ségra." usmívá se a mě opět z oka ukápne několik slz. 

,,Já tebe taky brácha." usměju se a pevně ho obejmu. Chvíli jen tak stojíme v obětí, než se od sebe tedy odtáhneme.

,,No a tady máš takový menší dárek." usměje se a podá mí bílou obálku. Otevřu jí a vyndám z ní světle modrý papír, na kterém je něco napsáno. Když si to přečtu celkem se zaseknu.

,,Ty jsi mi dal poukaz na tetování zdarma ?" zeptám se.

,,Jo, půjdem tam spolu a to co si vybereš to ti zaplatím." usměje se. 

,,Děkuju brácha." nadšeně mu opět skočím kolem krku. Akorát ještě vymyslet co si tedy nechám vytetovat to bude ten největší problém.

,,Vám všem moc děkuju, jste skvělý." usměju se na všechny poté co se od Harrhyo opět odtáhnu. 

,,Nemáš zač,ale to není všechno. Víš myslíme, že tady chybí ještě jedna poměrně důležitá osoba. Myslím, že si musíte něco vyřešit. " tajemně se usměje Zayn a mně okamžitě probleskne hlavou Liamovo jméno. Ale to on určitě nebude, pochybuji, že by ho považovali za důležitýho. Vlastně ani já nechápu proč ho tady chci,ale prostě i přes to všechno jsou k němu mé city pořád stejné.

,,Kdo ?" zajímám se však dál o Liamovi se vůbec nezmiňujíc.

,,No to uvidíš,ale teď ti musím na chvilku zavázat oči." uchechtne se Harry a následně mi kolem hlavy obmotá bílý šáteks černými puníky.

Kdo to sakra bude ?

No tak schválně. Kdo to bude hm? Prosím o voltes a komnetiky. Niki <3

Q: Nějaký otázky?
A: zase mě žádná dobrá nenapadá :D

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now