9.

3.2K 150 59
                                    

Zrovna procházím chodbou ve škole. Měli jsme totiž poslední hodinu a skončili jsem o něco dřív. Chci jít normálně před školu počkat na Liama, ale zaseknu se, když spatřím na chodbě kroužek lidí kolem dvou osob. Víte jak jsem říkala, že tady jsou dvě známý party ? Ta ve které je Liam a pak ti zlí fotbalisti. Tak právě jejich kápo Daniel tady drží za límec Jacka,šprta, kterého natalačil na skřínky. 

,,Payne a tak jeho partička mají ještě hodinu,teď tě nemá kdo zachránit." zasměje se s jeho kumpány Daniel. Daniel ho stále drží očividně i dost bolestivě zatímco ti ostaní z jeho party mu rozhazují sešity a učebnice z batohu.

,,Nechte ho bejt." už to nevydržím. Pro č na ně tady všichni jen koukají ale nepomůžou mu chudákovi. Všichni čtyři fotbalisti se zaseknou v pohybu a otočí se na mě.

,,Ale, ale Stylesová." pustí Daniel Jacka a přejde blíže ke mně.

,,Snad by jsi se nezastávala takový nuly jako je on. Ty máš na víc." ušklíbne se.

,,Snad tím nemyslíš sebe." podívám se na něj hnusně. 

,,Nebuď drzá maličká. Víš, ty nejsi k zahození a kdyby jsi byla trochu milejší, třeba bych tě mohl vzít i na ples. A ne jenom to." jeho ruce se najednou obomatjí kolem mého těla až na můj zadek, za který mě chytne.

,,Nešahej na mě." pokusím se ho odstrčit,ale marně, je přeci jen silnější.

,,Jen nedělej, že se ti to nelíbí. "zašeptá mi tím jeho slyzským hlasem do ucha

,,Nelíbí a teď mě pusť a nechovej se jako čůrák." opět se od něj pokusím pořádně odtrhnout, ale moc se mi to nepovede.

,,Slyšel jsi, pusť jí." uslyším za sebou Liamův hlas a tak si celkem ulevím, že se s tímhle debilem nemusím otravovat sama. 

,,Payne, copak máš zase za problém. My se tady jen tak bavíme." uchechtne se Daniel a já otočím hlavu za sebe kde spatřím Liam v čele a za ním i Zayna, Nialla a Louise. Z Liamových očí doslova lítají blesky.

,,Řekl jsem ti aby jsi jí pustil." zopakuje můj hnědooký kamarád a ve vteřině je u nás. 

,,A co ti na tom tak zálěží ? Dělám snad něco nezákonýho ? Jí to nevadí." opět se na něj výsměšně koukne.

,,To teda vadí ." strčím do něj a ve stejnou chvíli mu dá i Liam pěstí takže mě konečně pustí . Všimnu si jak se Liam napřahuje, aby mu vrazil další, ale jelikož vím, že by z toho měl akorát pak problém zastavím ho.

,,Liame stačí, nestojí ti za to." řeknu a on se zastaví v pohybu. Ještě radši přejdu k němu a chytnu ho za ruku.

,,Vypadněte všichni tři." koukne na ty fotbalisty vražedně a jelikož si za nás stoupnou i ostatní kluci Daniel a ta jeho partička se radši vzdají a utečou.

,,Jsi v pořádku ?" koukne na mě Liam se starostlivým pohledem.

,,Já jo, ale nevím jak Jack." pousměju se na něj  a tak se všichni rozejdem k Jackovi a pomůžeme mu naskládat věci zpět do tašky.

,,Děkuju za zastání." usměje se na mě chudák Jack a popotáhne si na nose brýle výš.

,,To je v pohodě." usměju se na něj a on poté odejde. Není to úplně ten typyckej divnej šprt. On je to celkem normální fajn kluk. Vím to protože jsem s ním jedno byla ve dvojici na laborky a byl i docela vtipnej. Nechápu proč si ho musí ty dementi dobírat jenom proto , že mu záviděj dobrý známky. 

,,Tak jdeme ne ?" kouknu na kluky kteří přikývnou a tak se vydáme ven před školu. Molly měla dnes o hodinu méně takže ta už je nejspíše doma . 

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now