4.

3.5K 162 32
                                    

,,A jak to šlo vlastně u Liama ?" zeptá se Molly,když už sedíme večer u mě na posteli. Již převlečené a jen tak kecáme. Znáte to, typicky holčičí přespávačky, aneb pomluv co se dá.

,,Jo bylo to fajn. Vymýšleli jsme co uděláme na ten dramaták,ale přitom jsme si pak i docela povídali a smáli se. Víš začínám na něj měnit názor. On vypadá jako takovej drsnák, ale přitom jsme se dost smáli a kolikrát úplnejm kravinám. Je docela i roztomilej když se směje." aniž bych si to uvědomila tak se tak nějak usmívám, když o tom mlvuím.

,,Ale, ale. Že by se nám někdo zamiloval ?"zakmitá obočím.

,,Ne to ne, jen myslím, že se z nás stávají kamarádi." uchechtnu se.

,,Jen aby." 

,,Hale a bavila jsem se s Liamem. Prej se Niallovi opravdu líbíš." naťuknu opatrně tohle téma. Musím jí to přeci říct, protože jinak si stejně ztíra neřeknou ani slovo. 

,,Opravdu ?" celá se nadšeně rozzáří.

,,Jo." přikývnu s úsměvem.

,,Omg, jo." nadšeně mi skočí kolem krku. Ještě si povídáme kolik hodin a dokonce se k nám na chvíli přidá i brácha než jdeme spát.

Ráno

Obleču si na sebe své rudé dvojdílné plavky a přesně si obleču kytkované šaty. Následně do ruky vezmu svou bílou tašku,kterou vždy nosím do aquaparku nebo když se jdu výjmečně někam koupat ven,ale to je málo kdy, když mám bazén tady na zahradě. A dost hezký, nejsme na tom totiž finančně nějak špatně. Ale zase jsou rodiče věčně na služebních cestách.

,,Já můžu." řeknu hlasitěji, aby mě Molly v koupelně slyšela.

,,Já taky." vyleze ven již převlečená. 

,,Super tak já jenom skočím za Harrym a půjdeme." usměji se.

,,Tak já jdu počkat dolů." řekne a odejde tedy dolů. Zatímco já přejdu ke dveřím vedoucích do pokoje mého bratra a zaťukám. Poté co se ozve dále nakouknu dovnitř.

,,Harry my jedeme a nezapomeň že večer jdeme na tu párty jak jsem ti říkala." to o tý párty řeknu tišeji, přeci jen Molly o tom neví. 

,,Dobře, užijte si to." usměje se a já poté tedy odejdu, spolu s Molly opustíme dům a vydáme se na metro.

Já: Už jsme u vchodu

Napíšu nenápadně Liamovi,když vcházíme dovnitř. Téměř hned mi odepíše.

Liam: Suepr, my už jsme vevnitř, máme deku až vzadu u těch velkých oken.

Já: Dobře, za chvli jsme tam.

odepíši ještě rychle. Víte i když je to vevntiř jsou tady určená určitá místa, kam si dáte normálně deku. Zaplatíme a následně se vydáme do šaten kde se tedy svlečeme do plavek a poté už se vydáme do toho samotného areálu.

,,Tak kam to zakenpíme ?" zeptá se Molly. Tak Abby teď hlavně zapoj svojí hereckou část a hraj to dobře. Říkám si v duchu.

,,Nevím,ale támhel vypadá, že je celkem místo." ukážu směrem kde by dle Liamových pokynů měli kluci bejt.

,,Tak fajn." pokrčí rameny a vydáme se tam tedy. Všimnu si jak se Liam rozhlíží kolem sebe asi nás hledá. Nenápadně se tedy vydám tím směrem blíže k nim.

,,Je Abby, ahoj." slyším Liamův hlas, který na nás nadšeně mávne. Yes, hra teprve začíná.

,,Je čau Liame, co vy tady ?" usměji se. A všimnu si jak se Niall kouká na Molly a ona zase na něj.

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now