3-Parti Yaklaşıyor

11.3K 363 14
                                    

Medyadakiler Mia ve Darren...

*Turnover: Genellikle dj'lerin kullandığı, parçaları birbirine eklemeye yarayan alettir. Şarkı arasına turnover sayesinde başka sesler de katılır. 

-

  ''Chris, kaç kasa bira aldınız? Tanrım! Kasa mı dedim ben?!''

Mia histeri krizi geçirmek üzere gibi görünüyordu. Will'e, ne halt ettik biz dercesine bir bakış atınca yakışıklı adam ona gülümsemekle yetindi ve omuzlarını silkti. Bu esnada Mia iyice çıldırmıştı.

'' Bu kadar zengin olduğumuzu bilmiyordum. Lütfen bunları ortak bütçemizi kullanarak almadığınızı söyle!''

''Mia sakin olur musun? Kırk yılın başı bir parti veriyoruz ve bende kesenin ağzını açtım. Ayrıca evet, kendi kesemin ağzını açtım. Hem çalıştığımız yerde haftalığıma zam yaptılar. Mutlu oldun mu?''

Kasaları mutfağın köşesine ittirmeye çalışan genç kız şaşkınlıkla kafasını kaldırdı.

'' Zam mı? Darren bana böyle bir şeyden hiç bahsetmedi.''

Will'le, Neden biz dercesine bir kez daha bakıştıktan sonra sakin olmaya çalışarak torbaları boşaltma işine geri döndü. Mia'ya cevap vermek istemiyordu.

Ayrıca içki değil ama cips işini biraz abartmışlardı sanki...

'' Hanımlar, tam gaz çalışmaya devam ha!'' Yakışıklı varlığı ile bir anda mutfağı dolduran arkadaşı, herkesin kısa bir süre de olsa duraksamasına neden oldu.

Chris, şakayla karışık ona bir tane vurarak;

'' Şöyle söyleme diye sana kaç kere tembih edeceğim? Onun yerine benim yakışıklı eşcinsel arkadaşlarım demeni tercih ederiz. Değil mi, Will?''

Kumral genç, ölmek istediğini mırıldanırken başını sağa sola salladı. Onun,'Bu delilerle aynı evde ne işim var benim?' diye düşündüğüne emindi.

Darren da kahkaha atmakla meşguldü.

Mia ise belki de hayatında ilk defa etrafında olup bitenlere bu derece kayıtsız, kanepeleri hazırlamaya girişmişti. Ekmekleri küçük, üçgen dilimlere bölüyor, bir yandan da üzerlerine zeytin ezmesi sürüyordu. Ya da Chris onun ilgisiz olduğunu zannetmişti. Ne büyük aptallık...

'' Biz de Chris'in aldığı zamdan bahsediyorduk, Darren. Sen biliyor muydun?''

Genç adam giydiği bol kot pantolonun ceplerini dışarı çıkarttı. '' Sence biliyor olsam, Chris'e bu kadar uzak durur muydum? Hemen yapışırdım. Değil mi benim yakışıklı eşcinsel arkadaşım?''

Darren, boşalttığı torbaları elinden alarak ona sımsıkı sarıldı. Sırtını yumrukluyordu.

'' Nefes alamıyorum... Ben de seni seviyorum, Darren. Tamam. TAMAM!''

Ela-yeşil gözler kocaman açılıp geri çekildi ve masum bir ifadeyle Mia'ya döndü.

'' Bilmiyormuşum, öyle değil mi?''

Genç kız ona defolup gitmesini söylediğinde yakışıklı genç mutfağa neden gelmiş olduğunu hatırlamış olacak ciddiyetle, ''Müzik işini hallettim. Ses sistemlerini de kurdum. Küçük bir sahne bile hazırladım!'' dedi.

Mutfaktaki herkes yüzünde dalga geçiyorsun ifadesiyle ona dönmüştü ve Darren sadece, hepsine küçük birer öpücük yollayarak mutfaktan çıktı.

TELL ME THE TRUTHHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin