LES!

102 8 6
                                    

Hvis noen ikke orker å lese alt så er det et sammendrag lengre ned🙂

Hei folkens så det jeg skal si nå er noe jeg har tenkt på lenge og jeg liker det ikke, men føler at det blir det beste. Så jeg har ikke publisert så mye i det siste og har ikke hatt inspirasjon i det hele tatt og føler bare at det å skrive ikke er helt det samme lengre. Så derfor har jeg bestemt meg for å slutte.

Neida jeg tuller😂

Men jeg tar en pause. Jeg føler bare at det å skrive her på wattpad ikke er det samme lengre og som sagt har jeg ikke inspirasjon. Og jeg vet at jeg har sagt dette mange ganger, men jeg har bare ikke inspirasjonen og sånn som trengs lengre. Jeg går på videregående nå og vil fokusere på skolen og sånn. Og i tillegg har jeg veldig mye å gjøre på fritiden. Jeg vet dessverre ikke hvor lenge denne pausen kommer til å vare, men jeg håper at noen av dere kommer til å lese når jeg legger ut igjen. Igjen beklager jeg for at jeg tar en pause, men vil virkelig ikke at dere skal sitte og vente på nye deler som kanskje ikke kommer eller hvertfall tar lang tid før de kommer. Og forresten jeg har lagt merke til at det er mange som skriver delene sine helt ferdig før de legger ut, men det gjør ikke jeg. Jeg har vurdert å starte med det og tror kanskje jeg gjør det, men hvis jeg gjør det så kan det ta enda lengre tid før jeg kommer ut med deler. Så derfor vil jeg at dere skal si hva dere vil at jeg skal gjøre.

Sammendrag:
● Jeg tar pause- pga skole og dårlig inspirasjon
●Og jeg vil at dere skal svare på dette spørsmålet.

Skal jeg skrive ferdig historien så den er ferdig og så publisere litt etterhvert eller skal jeg fortsette å skrive deler og publisere dem når de er ferdig?

Hvis jeg skriver ferdig historien så tar det lengre tid før første del kommer, men da blir det mindre mellomrom mellom hver av delene. Og motsatt på det andre. Igjen så er jeg veldig lei for at jeg gjør dette, men jeg kan liksom ikke tvinge meg selv til å skrive deler, for da føler hvertfall jeg at de ikke blir noe bra. Jeg er sykt takknemlig for alt dere har gjort for meg og boken. Glad i dere❤
- Maren

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now