Hvorfor gjør de dette?

158 8 0
                                    

hei dere først vil jeg si gratulerer med dagen som var i går😂 uansett så her er neste del og jeg vil også si ifra at jeg er nettopp ferdig med matte eksamen og har derfor fri fram til 29 mai så det kan hende at jeg kommer til å oppdatere litt da. Hvem andre gleder seg til den nye sangen til guttene "like it like it"? Jeg skal være oppe helt til klokka tolv å høre på den, men det er det sikkert flere som skal. nå skal jeg ikke drøye tiden mer så dere får kose dere med denne delen håper dere liker den. foresten det er ingen spesiell grunn for at jeg har tatt med det bildet jeg bare likte det, jeg tok det i går så det er derfor dere kan se noen russ i bildet der så ja.

Stina's pov*
Det var nå siste time og jeg bare satt egentlig å gledet meg til å komme hjem. Denne dagen har vært helt forferdelig og jeg håper virkelig at det blir bedre etterhvert for ellers så kommer jeg til å be mamma om å få flytte tilbake altså. Jeg bare hater marcus og martinus de er noen forferdelig personer, når jeg møtte dem første gang så var de helt anderledes jeg forstår bare ikke. Det var som om å treffe noen helt andre gutter. Jeg skulle bare ønske at jeg hadde fått en litt bedre start på første skoledag.

L- folkens nå så skal vi gå ut en tur for å bli bedre kjent med den nye eleven vår Stina, så vær greie å ta henne med på lekene.

Flott akkurat det jeg trenger, et friminutt som gjør at alle kommer til å drive med meg. åhh jeg skulle bare ønske at jeg hadde noen venner her.

I (ida)
I- hei jeg heter ida, jeg bare lurte på om du hadde lyst til å drive litt sammen med meg og ta det med ro jeg er ikke sånn som Nicole og Olivia

Jeg kan ikke huske å ha sett henne le, når alle de andre gjorde det. Kanskje hun er en av de snille.

S- hei, ja vi kan sikkert det. det er ikke så mange andre her som vil drive med meg så
I- nei, men det blir nok bedre etterhvert så skal vi gå
S- ja

*

Nå hadde vi vært ute en stund og Ida er kjempe snill. Vi er veldig gode venner nå og jeg føler at jeg virkelig kan stole på henne altså. Dessverre så er det mange andre her som ikke liker meg. akkurat nå så har Nicole, Olivia og noen gutter tatt vesken/bagen min og driver å kaster den rundt. jeg prøver å stå her å ikke bry meg, men det er litt vanskelig. Jeg står egentlig å tenker på noe som jeg så når jeg gikk fra klasserommet og ut, så jeg et kott og jeg bare hater trange rom. jeg har sånn klaustrofobi eller noe, altså sånn at man har vanskelig for å puste når man er inne i et trangt rom. Jeg bare glad for at ingen i klassa vet det for da hadde de sikkert stengt meg inne for lenge siden. Jeg håper heller ikke at det er noen som finner det ut. Uansett så hadde Nicole og Olivia gått så nå var det bare igjen noen gutter her som kastet vesken min fram og tilbake så jeg ikke skulle få tak i den. Bare at nå så hadde jeg startet med å prøve å ta den, men jeg klarte det bare ikke.

Martinus pov*
Jeg snakka med marcus utenfor skolen da jeg så at resten av gutta hadde samlet seg i en ring. Da jeg kom nærmere så jeg at de kastet en veske rundt og inne i sirkelen så var Stina å prøvde å få tak i veska. Vent dette kan  kanskje være starten på den planen som Nicole hadde. jeg må få henne vekk derfra før det er  forsent.

T- kom marcus vi må få henne vekk før Nicole skader henne eller noe
M- ja kom igjen
T-HEI!! GUTTA KAST HIT DA!!

Stina's pov*
sa han nettopp det. Kanskje de car med på dette. Den ene gutten kastet til martinus og han tok i mot å begynte å løpe mot skolen. Jeg orket virkelig ikke mer av dette så jeg bestemte meg for å løpe etter. Når jeg endelig hadde tatt dem igjen så sto de utenfor det kottet. Jeg håper virkelig de bare gjorde dette for å gi meg tilbake veska Mi for ellers blir jeg sur.

M- her

Han strakk ut hånda å ga meg vesken.

S- æhhh takk

Da jeg hadde tatt tak i veska å skulle gå så skjedde det neste veldig fort. Det som skjedde var at martinus tok tak i meg og marcus åpnet døren til kottet og han løftet meg inn lukket at og låste. Jeg forsto ikke helt først, men så gikk det opp for meg at guttene som jeg en gang elsket av hele mitt hjerte. hadde låst meg inne i et lite rom som gjør at jeg får det vanskelig med å puste og kommer sikkert etterhvert til å svime av. og det verste av alt er at guttene som en gang elsket meg har nettopp gjort det verste de noen gang kan gjøre mot noen. en ting son er sikkert er at jeg aldri kommer til å tilgi dem for dette.
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now