Hvorfor?

105 11 2
                                    

Stina's pov*
Vell det og dra på denne konserten til Daniel er vell ikke det smarteste jeg har gjort, jeg glemte jo helt at mange av de jeg kom til å møte sikkert var fan av meg og. Så jeg har altså møtt veldig mange som har stilt spørsmål, og temaet på spørsmålene er som regel meg og gutta.

"Hva skjedde med deg og guttene etter konserten?"
"Er dere fremdeles uvenner?"
"Hvorfor er ikke guttene med deg hit?"

Alt dette er bare noen få av spørsmålene jeg har fått, men jeg svarte på alt og sånn og så at jeg bare var her for å se på konserten. Og nå behandler alle sammen her meg som om jeg bare var en vanlig fan. Det er noe av det jeg liker best med fan mengder, det er liksom så lett å bli venner med alle og så blir det ikke så mye krangling heller. Og nå starter konserten om 5 minutter, lurer på hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig her egentlig. Men det får jeg finne ut av da.

*

Daniel- Tusen takk alle sammen for at dere kom, som flesteparten av dere sikkert vet skal det også være en liten meet and great så da kan alle sammen samles der borte så kommer jeg snart.

Program leder- Vent litt folkens jeg må bare snakke litt med Daniel, bare bli her litt.

Dette var da det de så på scenen før de gikk ned, så jeg og en hel haug av andre jenter står da her og venter på at han skal komme tilbake. Jeg lurer egentlig på hva de snakker om. Det er sikkert bare noe sånn tekniske greier eller noe.

Daniel- okei folkens vi må nok utsette meet and greaten litt i gran. Dere skjønner at vi har fått noen overraskelses gjester som gjerne vil fremføre en sang for dere, hvis dere vil det. Så hvis dere vil at Marcus og Martinus skal komme ut på denne scenen så må dere rope på dem.

Jeg sto mitt i folkemengden og var på en måte helt stiv av overraskelse og skrekk. Haha neida, men jeg sto der helt stille og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg kunne høre at mellom all ropingen så var det noen som begynte å snakke, og mange begynte å stille meg spørsmål.

"Visste du om dette?"
"Hvorfor skal Marcus og Martinus synge på denne konserten?"
"Var ikke dere uvenner?"
"Vet de at du er her?"

Alle disse spørsmålene surret rundt i hodet mitt, men samtidig så var det mange spørsmål som jeg fikk i hodet mitt. Hva gjør de egentlig her og hvorfor? Kom de på grunn av meg? Hvordan visste de egentlig hvor jeg var? Jeg har så mange spørsmål i hodet mitt, men ingen svar.

Og allikevell så står jeg bare her og ser rett opp på scenen og rett inn i øynene som ødela alt. Jeg mener jeg er fortsatt glad i han og vil ikke forlate han og jeg vet at man ikke kan styre det man føler. Men hvorfor meg og hvorfor nå? Hvorfor måtte Marcus absolutt få følelser for meg akkurat nå?
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now