Første time

149 8 0
                                    

Martinus pov*
Jeg satt i timen og hørte på læreren snakke om noe som het ikke helt brydde meg om. Det eneste jeg kunne tenke på var den nye jenta. Hun virket nesten såret når jeg og marcus sa at vi ikke skjente henne igjen. Jeg har ingen anelse om hvem det var uansett så. Plutselig så sa læreren noe som tok oppmerksomheten min vekk fra tankene.

L- ja i dag så begynner det en ny person i klassen vår, hun heter Stina

åhh nei seriøst enda en som heter Stina. Jeg begynner virkelig å bli lei av det navnet. Det minner meg bare på ting som allerede har skjedd. Og på at jeg savner henne selvfølgelig og så er det hun andre Stina. Huff hvorfor må alle hete Stina.

Nicole's pov*
Jeg våknet nettopp og gikk bort til walk-in- closet mitt og fant fram de dyre designer klærene mine. Etter at jeg hadde kledd på meg så gikk jeg ned å ba kokken vår lage litt mat til meg, mens jeg ringte vennen min Olivia.

N(Nicole) O(Olivia)
N- hei Olivia er du klar til å gå snart
O- ja, men har du hørt at det skal starte en ny jente i klassen vår i dag
N- seriøst yes jeg gleder meg til å gjøre narr av henne ass
O- en annen ting som jeg fant ut er at hun har møtt marcus og martinus på en sånn Backstage greie, men hun er egentlig ikke en fan
N- okei så marcus og martinus ver hvem hun er?
O- ja og nei fordi de pleier å glemme hvordan en fan ser ut etter sånn to eller tre dager.
N- okei, men gutta er fremdeles mine og hvis hum tror at hun kan ta de fra meg så skal hun få angre
O- ja regn med meg
N- bra ses ute

Etter at jeg hadde spist opp så gikk jeg ut og der møtte jeg bestevennen min Olivia. Hele veien til skolen så snakker vi om hva vi skulle gjøre mot den nye jenta. Vi kom fram til noe veldig bra til slutt faktisk. Så nå gikk vi inn til timen og satt på plassen våres til læreren skulle presentere den nye eleven. Da den nye eleven som da tydeligvis het Stina kom inn i klasserommet så ble jeg egentlig litt overasket siden hun var litt pen, men jo penere hun er jo mer fortjener hun det som jeg skal gjøre mot henne fordi guttene er mine.

Stina's pov*
Jeg sto foran den nye klassen min eller nye/gamle klassen min. Jeg kunne skjenne igjen noen her, men ikke alle. Det var to jenter som satt fremst som jeg ikke skjente igjen, jeg tror kanskje de to har startet her etter at jeg sluttet.

L- så Stina har du lyst til å fortelle litt om deg selv?
S- æh det er egentlig ikke så mye å fortelle, men jeg heter da Stina, bodde før i Bergen og jeg liker å spille fotball og danse
L- okei folkens dere må være greie mot Stina da husk det

Jeg sto fremdeles oppe ved læreren og ventet på hvor jeg skulle sitte da en av de to jentene som satt fremst reiste seg.

O- unnskyld lærer, men kan jeg snakke med deg på gangen om den ene leksen vår?
L- ja selvfølgelig Olivia og Stina du kan sette deg vedsiden av Martinus
S- okei

Jeg skulle akkurat til å gå mot pulten min når læreren hadde gått ut, men så reiste hun andre jenta seg. Jeg vet nå at hun ene heter Olivia, men vet ikke hva hun heter.

N- hei jeg er Nicole, velkommen hit
S- hei og takk, fin navn foresten
N- åhh takk jeg liker Stina også det er fint
S- takk

Nicole som hun da het, satt seg ned igjen og jeg begynte å gå mot plassen min. Da jeg gikk forbi Nicole så snubla jeg i noe og falt ned på gulvet.

N- hei folkens se den nye jenta er så opptatt av seg selv at hun ikke en gang ser hvor hun går

jeg lå bare der og hørte alle begynte å le, til å med marcus og martinus lo av meg. Jeg trodde faktisk at de var anderledes, før når jeg bodde her så var de aldri slemme mot noen. kanskje de har endret seg på den tiden jeg var borte, men jeg hadde ikke trodd at de ville blitt sånn som dette.

N- hva er det Stina? Trodde du at alle ville ta deg godt imot på første skoledag, vell tro om igjen fordi jeg er en av de mest populære her og jeg mener det motsatte så tro meg ingen vil ta deg så veldig godt imot her
S- hvorfor er du sånn?
N- hva mener du? jeg behandler deg bare sånn som du fortjener
S- vell i såfall værsågod jeg bryr meg ikke, jeg har møtt folk som deg før og eneste grunnen til at du er sånn er enten fordi du er oppdratt dårlig eller så er du sjalu på de som du er slemme mot

Rett etter at jeg hadde sagt det så hørte jeg at alle som hadde ledd av meg ble stille og så på Nicole og hun bare snudde seg vekk og så på tavla. jeg satt meg ned på pulten min, men unngå å se på martinus.

T- går det bra?

Hvis han bare hadde sagt det helt vanlig eller med en litt bekymret tone så kanskje jeg hadde orket å svare han, men nei han sa det på en veldig sarkastisk måte. Så jeg gjorde det eneste som jeg mente var rett bare så på han og så snudde meg igjen.

Martinus pov*
Den nye jenta altså Stina satt seg ved siden av meg etter alt det med Nicole. håper det gikk bra med henne for Nicole kan være veldig slem noen ganger. Jeg spurte henne om det gikk bra men hun bare så på meg også snudde seg igjen. Kanskje det var fordi det hørtes ut som jeg ikke brydde meg. Vell faktisk så gjorde jeg det, men en av vennene mine hadde drevet å ertet meg litt og sånn så jeg var ganske sur og hadde sånn veldig bryr meg ikke tone. Uansett så virket hun Stina som en veldig selvsikker jente siden hun sto da opp for seg selv i sta når Nicole var slem mot henne, og hvis hun hater meg for måten jeg svarte så må jeg få ordnet det.

T- du Stina ikke bry deg om Nicole hun er bare sånn
S- he akkurat som alle andre på denne skolen da inkludert deg og broren din

okei nå var hun veldig spydig faktisk.

T- flott nå er det tre stykk som heter Stina som hater meg
S- tror du det er noe rart på måten du behandler folk?

stina's pov*
Jeg vet at jeg egentlig er ganske slem mot han nå, men jeg bryr meg ikke for han har vært sånn mot meg og nå får han bare igjen. Og det såret meg faktisk at han og marcus ikke kjente meg igjen. Av alle mennesker så trodde jeg faktisk at de ville kjenne meg igjen, men der tok jeg visst feil. Resten av timen gikk veldig fort og når time var over trodde jeg også at det verste var over, men det viste seg at det bare ble verre.
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now