* ~ E vina ta ca am fluturi in stomac...*pout* ~ * Capitolul 50

741 40 8
                                    

Stateam imbratisati de minute bune…Eu cu capul ascuns in pieptul sau fierbinte,cu mainile in jurul taliei sale.Il cuprindeam cu ardoarea,ca si cand imi era teama sa nu il pierd..

De fapt asa si era.Nu este doar o expresie pentru a-mi exprima iubirea pentru el…mie intradevar imi era frica ca il voi pierde pe Wolf.

Puteam sa simt asta…o parte a inimii mele se indoia de spusele lui Aldan.Poate el m-a asigurat ca visul,este un vis…o himera,o imposibilitate de a devenii realitate,insa,atunci de ce camera din vis se potriveste perfect  cu cea a lui Dark?

Eu nici macar nu am vizitat camera lui Dark pana azi dimineata,cand am vazut-o in detaliu…Balconul era la fel,draperiile,cearceafurile de pe pat si mai ales motocicleta…dar un singur lucru nu se potriveste cu restul…medalionul

In visul meu a aparut acel medalion…poate,daca medalionul nu exista pe motocicleta,visul..nu va devenii realitate,astfel Wolf va fi in siguranta…

Dar,inca ma guverneaza sentimentele.Teama de a-l pierde pe cel care am ajuns sa il iubesc,pe cel care m-a salvat…ma sperie adanc.Nu vreau ca ceva rau sa I se intample din cauza mea…voi tine la el si numai la el,el este Wolf al meu…

Stransoarea in jurul sau a devenit mai puternica cu acest ultim gand al meu.Mi-am inchis ochii,incercand sa nu dau frau lacrimilor care ma imboldeau sa cada.

-Sara?-i-am auzit deodata vocea soptindu-mi in ureche.Bratele lui imi mangaiau corpul alene.Parea in conectie cu toate emotiile mele,dar sper ca nu si cu gandurile.Nu mi-as dorii sa il ingrijorez-este totul in regula?-a intrebat pe vocea sa normal.Usor ferma insa tandra.

Ii simteam ochii urmarindu-mi fiecare gest.

-Hm…-am aprobat din cap,deschizandu-mi ochii.M-am indepartat usor oferindu-I un zambet asigurator-desigur!!

Am exclamat incercand sa sun sigura pe mine.

-Sara…-un oftat adanc i-a umplut pieptul-daca se intampla ceva,spune-mi…nu ti-am spus sa nu fie secrete intre noi?chiar acum un minut am vorbit despre asta-mi-a reprosat cu o privire usor manioasa.

Am incercat sa ma pastrez serioasa si hotarata in deciziile mele.Daca,totusi era o sansa ca visul sa nu devina realitate,nu aveam de ce sa il nelinistesc si pe Wolf

-Este in regula..nu iti ascund nimic-l-am asigurat mangaindu-I obrazul cu delicatete.De mult mi-am dorit sa fac acest lucru..iar acum parea momentul mult asteptat.Ma simteam bine…parca imi vibra corpul.Imi era teama sa nu gresesc in miscarea degetelor,insa felul in care si-a inchis ochii cand mi-a simtit mainile dezmierdandu-I chipul,mi-a dovedit contrariul.

Un zambet larg i-a aparut pe buze.Parea intr-o armonie perfecta cu mintea si corpul.

-Sara…sa nu ma minti..niciodata-a grait pe un ton jos,dar eu am reusit sa observ darzenia din adancul sau.Am aprobat plasand un sarut timid pe buzele lui umede.

Cu obrajii arzand m-am indeprtat,simtindu-mi inima gonind cu tensiune.L-am surprins,caci si-a deschis ochii larg,intrebator.

-Ce doar atat imi oferi?-am suras inca jenata simtindu-ma sfioasa in jurul sau.Insa,eram sigura ca ma voi schimba,trebuia sa ma acomodez cu el…il placeam mult,iar el imi oferea siguranta si incredere.

-Nu stiu sa sarut mai mult…-am raspuns cu jumatate de gura aruncandu-mi privirea spre un colt indepartat al camerei.

I-am simtit ranjetul pervert acaparandu-I buzele atat de gustoase.Si-a mutat o mana pe barbia mea,obligandu-ma sa il privesc fix in ochii sai sclipitori.

-Intotdeauna voi avea timp sa te invat sa saruti…-mi-a raspuns facandu-mi cu ochiul.

Nu m-am putut abtine sa nu surad.Inca imi ardea fata,dar incepeam sa ma distind.

Fighting For My Love *A Werewolf,A Vampire,A Demon,An Angel And A Neko *Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum