Cum ii voi gusta corpul Sarei?~ * Capitolul al 17-lea ~ *

928 47 2
                                    

-Ce fac?...

-S-au pus in pat…adica Sara,s-a schimbat!ahh!aww man,am pierdut momentul in care s-a schimbat..

- Oh haide nu te mai plange!spune-mi ce face Wolf?

-Dus…

-Te uiti la el cand isi face dus?0.o

-Idiotule!!nu ma uit la el!nu sunt gay prostule!!!..se duce la baie sa isi faca un dus,nu l-am urmarit decat pana la usa baii…fraiere..

-Hei!nu mai vorbii asa!ca nu te mai ajut sa stii!

-Haha si?pot sa o fac si singur ,piticule!-Dark ii mangaie parul argintiu al lui Sam,intr-un mod ironic intinzandu-se mai comfortabil in fotoliul sau pufos.Sam,la randul sau,intins pe canapea scoate o alta punga de Skittles pe care o deschide cu nerabdare,un zambet luminandu-I fata.

-Poate..-acesta ranjeste atotstiutor-dar eu il pot atentiona pe Wolf..chiar si acum..asa ca,repeta te rog?ce ai spus?

-Ah!fraiere daca indraznesti sa ii spui ceva devi mancare pentru crocodili...

-Dar..noi nu avem crocodili ,desteptule -_- -Sam ofteaza enervat luand doua bomboane mov,preferatele sale,incheiand cu acelasi ranjet increzator.

-Pai spunei ceva lui Wolfie si vom avea…-Dark ranjeste la randul sau malefic,miscandu-si mainile sub cap,inchizand ochii sai reci,cazand prada unui vis pasional.

-Oh haide,sti ca am glumit..nu o sa-i spun nimic,daca ramanem o echipa..-Sam zambeste mancand mai multe Skittles ,surazand de fiecare data cand le simtea topindu-i-se in gura.

-Yeah yeah..shut up acum..ma gandesc..-se audea vocea enervata ,a lui Dark, cauzata de intreruperile fara oprire ale prietenului sau.

- La iubitul tau?-_-

Dark ii arunca o perna in cap,obligandu-l pe acesta sa scape punga cu bomboane care se imprastie cu zgomot pe podeau de marmura.

-La cum am sa ii gust trupul Sarei..-ochii ii scaparau asemeni stelelor noaptea pe cerul intunecat.Buzele ranjeau nerabdatoare,varful limbii mangaindu-le cu pofta in ochi oglindandu-se imaginea frumoasei roscate..

- -_- Hei Romeo..imi datorezi o punga de Skittles…-Sam a oftat ridicandu-se pe canapea privind cu urechile aplecate la bomboanele risipite..

Dark a cazut in visare,intr-o visare adanca dar periculoasa.Genele s-au lipit de obraji si acesta a alunecat pe fotoliu,inapoi,lasaandu-se prada dorintelor trupului sau.

-Si aceasta era ultima punga..bietele mele Skittles…-se aude vocea dramatizanta a neko-ului ,pe un fundal stapanit de liniste si emotii..

Fighting For My Love *A Werewolf,A Vampire,A Demon,An Angel And A Neko *Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum