Un sclav al viciului ... ~*Partea a 4-a *~

1.3K 69 5
                                    

Inca imi auzeam numele strigat cu agonie si durere in glas de baiatul meu misterios insa nu m-am oprit..

Am sarit peste crengute si bolovani,frunzele scoteau sunete ciudate sub pasii mei usori.Mi se parea ca ma intrec cu vantul…parca atat de rapid alergam..

Lacrimile curgeau atat de tare si se inmulteau fiind aproape imposibil pentru mine sa pot vedea clar…dar cu toate astea nu ma opream …

Inima inca imi tremura in timp ce creierul derula imaginile unui moment fantastic…simteam atingerea lui vie pe mainile si talia mea…parul imi era rascolit de vant si impins spre spatele meu ,astfel urechile si gatul ramaneau prada curentilor reci care il zgariau..

Oftam incercand sa indepartez din memorie tocmai ceea ce se intamplase.Ma incapatanasem sa cred ca locul meu nu era langa acel baiat..

El era perfect…avea de toate si iti puteai da seama de asta nu numai dupa felul in care era imbracat dar si dupa felul in care se comporta si arata….

El nu purta pe corp semnele unor parinti violenti,ci a unor parinti cu simt de raspundere,a unor parinti iubitori si intelegatori..ce n-as da sa am si eu asa ceva…

O durere adanca m-a cuprins gandindu-ma la posibila viata a acelui baiat… cu singuranta locul meu nu era alaturi de el..trebuia sa plec,sa plec departe si chiar sa incep o noua viata..

Baiatul salbatic a reusit sa ma faca sa ma razgandesc…sa imi ofer singura o noua sansa.Nu trebuia sa las pe nimeni sa ma opreasca ,iar aici intrau in calcul si sentimentele mele…

 Am sarit peste gardul viu care ne inconjura casa.Fara sa realizez,lacrimile mi se oprisera.

Luna ma cuprindea in lumina sa rece…o regina de gheata care guverna peste un taram cuprins de intuneric.Nu putea sa existe mai mult adevar in aceste cuvinte…privind bineinteles familia mea…

-Sara!!tu diavol impielitat!!!-de cum am intrat pe usa larg deschisa,pasind in sufrageria slab luminata de televizorul deschis,am fost acoperita de vorbe grele..

-Tata…-am murmurat simtindu-mi picioarele tremurand groaznic.Se repedea spre mine cu agilitatea unei pantere si ferocitatea unei hiene.Ochii negri ametiti de bautura ii sclipeau diavolesc,isi arata coltii in voluptatea buzelor inca pline de rujul mamei.

-Bruta!!!Esti un pui de drac!!unde ai umblat toata noaptea impielitat-o?-m-a smuncit puternic,cuprinzandu-mi umarul in inclestarea sa normala.

Nu numai picioarele imi tremurau,dar tot corpul.Lacrimi cristaline au inceput iar sa imi curga din albastrul terorizat al ochilor.Priveam o scena la care nu mi-as fi dorit nici martor sa ii fiu…dar sa mi se intample mie?-Unde ai fost pana acum!!te-am intrebat!!?

Sughitam,plangeam si tremuram,dar nu eram in stare sa raspund.Mi-am acoperit instinctiv fata cu mainile.De fiecare data cand era gata sa ma loveasca faceam asta,incercam sa ascund dovezile directe ale atacurilor sale.

Lovitura deloc asteptata a venit.S-a simtit asupra stomacului meu,déjà sangerand ca piciorul unui fotbalist profesionist asupra mingiei care urmeaza a fi salvarea echipei.Am simtit genunchii devenindu-mi moi,simteam fluturi in stomac dar nu din cauza nervozitatii create de pasiune sau atingerea vreunui baiat,ci din frica…teroare si furie…

-Raspunde dracului odata!!!-a venit si a doua lovitura.Am incasat-o fara revolta..oricum ce puteam face?trebuia numai sa supravietuiesc acestei batai si eram …afara din aceasta casa a cosmarurilor.

Inca imi acopeream fata,in timp ce in urechi imi tipa vocea tuguiata a tatului meu.Vorbele pe care mi le arunca nu le mai auzeam,eram déjà ametita de loviturile aplicate acum cateva minute.Simteam sange prelingandu-se pe picioarele mele atingand podeau cu zgomot.

Fighting For My Love *A Werewolf,A Vampire,A Demon,An Angel And A Neko *Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum