Sara si Ingerii* ~ Capitolul al 24-lea ~ *

972 45 5
                                    

-Aici..-Dark si-a desclestat mainile din jurul taliei fetei,lasand-o sa cada pe patul lui pufos.A intors privirea in jurul ei cercetand noua incapere in care intrasera..

Patul,pe care statea,era complet din fier si matase.Cu baldachin,ale carui draperii rosiatice acum erau prinse cu funde uriase in jurul stalpilor forjati.Acesta se afla in mijlocul camerei,pe un piedestal in forma de semicerc, din marmura rosie,culoare diferita fata de negrul sclipitor care completa restul camerei.

In jurul patului,se aflau doua comode din sticla,foarte fine.Inalte ,fiecare continand doua sertare.Pe una se afla un ceas din perioada renascentista,decorat cu aur,iar pe cealalta o carte cu un semn spre sfarsitul acesteia.

O data ce te indepartai de pat,mergand spre partea dreapta a camerei,intalneai draperiile uriase care ascundeau geamurile monstrous de inalte.Draperiile erau din satin,alb creand un contrast uimtor.In fata lor se afla de asemenea o masuta joasa,din sticla,rotunda,goala si doua canapele de culoare sangerie,pe care isi faceau loc mai multe pernute in forme de semiluna,din matase neagra..

Un birou,tot din sticla,se afla in coltul opus,al  camerei.O lampa ,un laptop inchis ,mai multe ustensile necesare scrisului si un scaun cu spatar,din sticla in totalitate,il completa.Se aflau doua usi glisante ,din sticla pe peretele din spatele patului,iar pe cel din fata sa o usa neagra din sticla si metal.

Majoritatea obiectelor contineau decoratii de aur ,iar matasea era materialul preferat baiatului,se pare.Luminata,camera,era de abajoarele elegante din tavan,in forme de cerc,emanand energia sub diferite culori.De la un albastru calm,la un rosu electric si la un mov inchis,visator..

Vantul,care batea fara intensitate,ridica alene in aer marginile draperiilor.Geamurile,deschise la perete lasau la iveala decoratia balconului,care a atras atentia Sarei.

Si-a amintit de momentul in care a intrat in curte,cand s-a apropiat de casa a observat un balcon decorat cu trandafiri negri,care au impresionat-o.

Trebuie sa fi fost acest balcon.Parfumul imbietor al florilor o izbeau cu delicatete.

-Iti place?-a intrebat in cele din urma Night,dupa ce s-a asezat langa ea,ducandu-si mainile intre genunchii usor deschisi.

Nu trada o pozitie teapana,insa nici jignitoare,luandu-si prea multa libertate.Era adecvata..

-Ahh..camera?da..da..e frumoasa..simpla dar..complexa in acelasi timp…

Cuvintele l-au uimit pe baiat care o privea cu atentie.Se pare ca in spatele alurii inocente se afla o fata curajoasa si inteleapta ce ascundea multe alte trasaturi pe care pamantenii le ignora.Pana acum nu a avut posibilitatea de a urmari acest corp strain..insa acum a intalnit aceasta oportunitate.

Avea sa se obisnuiasca cu felul fetei de a fi..sa o cunoasca,sa faca comparatii…poate ceea ce nu intelesese el avea sa I se destainuie prin intermediul acestei copile?

A intors privirea spre ea,ochii li s-au intalnit.Se uitau unul la altul acoperiti de plapuma grea a tacerii.

Sentimente necunoscute se ridicau in aer si loveau intre ele cu intensitate.Linistea apasatoare a durat inca cateva secunde,apoi deodata a fost intrerupta de vocea plapanda a fetei roscate..

-Uhm..Night..crezi ca ma poti dezlega acum?-a suras jenata,amintindu-si ce poarta ,chicotind usor inca neluandu-si privirea din ochii baiatului.

A ridicat o spranceana,pentru prima data,lasand un sentiment de confuzie sa iasa la suprafata.

-Hm..-a soptit mai mult pentru el,sporind curiozitatea si nervozitatea fetei,insa aceasta din urma avea sa ii domine roscatei restul sentimentelor-promiti..-s-a aplecat spre capul ei,astfel buzele aproape li se atingeau.

Fighting For My Love *A Werewolf,A Vampire,A Demon,An Angel And A Neko *Where stories live. Discover now