2.Trupa în persoană

27.5K 1K 339
                                    

-Măi, măi, măi! E chiar fabuloasa Megan Horan! a spus crețul trupei făcându-și apariția din mulțime cărând un troler și o geantă pe umăr.

~Harry Styles. Crețul. Cel mai enervant copil din lume. Un mare prost. Idiot. Fustangiu. Fost cel mai bun prieten. Subliniez de mi de ori "fost". Sincer îmi pare rău că spun și fost, nu merită.Pot sa il numesc prieten? Cel mai bun prieten? Uitati ca am spus asta. ~

-Chiar ea, dragul meu Haroldică, am spus pe un ton cât se poate de politicos având în vedere că nu îl suport, mai ales după acel incident... in care probabil trebuia sa ramana castrat.

-Ți-a fost dor de mine, așa-i? întrebă Harry cu un zâmbet jucăuș marca celor 5 gay. Cât îl detest când îmi zâmbești așa. Incearca sa para mai dragut decat nu este.

-Normal! Adică de mult nu am mai vomitat doar văzând un idiot. Acum, cu tine aici, nu o să mai am această problemă, i-am replicat cu un rânjet victorios.

-Ăm, alo?! Sunt și eu pe aici să știți, salut și vouă, se făcu recunoscută vocea blondului nostru preferat, de lângă mine. Evident, ca întotdeauna, se îndopa dintr-o punga de chipsuri. Tipic Niall, aplauze pentru tine fratioare.

-Mă scuzi că nu am vrut să te întrerup din halit ca disperatul, a spus râzând crețul. As vrea sa il lovesc, doar cand ii aud rasul de mierla.

-Hei, a țipat ofensat Niall fix in momentul când avea un chips în gură.

-Niall? Îți aduci aminte să și respiri omule? se auzi vocea lui Louis din spatele nostru.

-Eu cred că vrea să nu arate câtă burtică a pus în mini-vacanța asta, șopti Harry amuzant. Iti dau eu o mini palma peste fata.

-Ce drăguți sunteți voi cu bietul Niall, am încercat să îl apăr pe săracul meu frate nemâncat.

-Draga mea Megan, îmi zâmbi Louis luându-mă în brațe.

~Louis Tomlinson. Dependență de morcovi. Prieten. Amic. Frate. Partener de farse și regele morcovilor în persoană. Chiar mi-a fost dor de el. Acum 2 ani, când am mers în primul meu turneu cu băieții, eu am fost mereu în râcă cu el. Ne făceam tot timpul farse și totuși în el aveam cea mai multă încredere. Plus că în acel turneu ni s-a alăturat și sora lui Harry, Kamelya, iar eu am fost cea care i-a ajutat să fie împreună pe ascuns. Kamelya, la început mi se părea o mai mare pițipoancă, genul acela de fată pe care vrei să o ciufulești numai când vezi cum își deschide gura vrând să spună ceva. Totuși ea nu este așa. A fost, și totuși încă mai este, cea mai bună prietenă a mea. M-am bucurat enorm când am aflat că sunt împreună, dar logic că Harry nu era de aceeași părere. Când a aflat, a făcut crize și i-a desparțit cu forța. Cum să le facă așa ceva? Celui mai bun prieten și surorii sale? Serios? Ce știe el despre dragoste?! Alt motiv să îl urâsc!~

-Lou', mi-a fost dor de tine morcoveanță, i-am spus retrăgându-mă din îmbrățișarea sa foarte afectoasă. Chiar mi-a fost dor de el, ciudat, dar până la urmă de toți mi-a fost dor, dar nu aveam de gând să îi umflu în pene. De toti inafara de pufarina creata.

-Și de noi nu? s-a auzit vocea lui Liam, acompaniat de Zayn. Liam avea în mâna dreaptă o carte și în cea stângă un troler, iar Zayn avea în mâna stângă un bagaj de mână, iar în mâna dreapta telefonul, acesta admirându-și reflexia sa de pe ecranul telefonului.

~Liam Payne. Fobie de linguri, amintire urâtă din copilărie. Si cand spun urata, ma refer patetica. Pur si simplu i se pare ceva iesit din comuna ca in lingura iti poti vedea reflexia invers. Zice ca e ceva vudu la mijloc. Oh Doamne, cât de ciudat. Cel mai bun prieten și cel mai bun ascultător și sfătuitor din lume. El e profundul trupei. Cred ca toate sfaturile le citeste de pe ambalajele de la guma. La fel ca Louis, eu l-am ajutat să fie cu sora lui Zayn, Adella. Este și ea deasemenea ca o a doua sora, alături de Kamelya. Sinceră să fiu îmi e super dor de ele chiar dacă vorbim zilnic la telefon, pe skype, pe facebook, etc. Dacă nu erau ele, puteam să jur că nu rezistam în turneul ăla. Ei bine, la fel ca la Louis, Zayn nu a fost deacord cu această relația și a trimis-o acasă pe Adella. Doar că el nu a obligat-o, ci doar au vorbit serios la faptul că ea are doar 17 ani și că nu este dispus să riște pentru o relație acum, cu Liam care este faimos. Ea a fost deacord și a plecat acasă.~

Prinsă cu One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum