31. O nunta mai colorata decat skittles-ul.

10.2K 469 296
                                    

*Doamne, inca nu imi vine a crede cate comentarii am la capitolul anterior. Din capate acesta nu este la fel de amuzant pe cat trebuia sa fie. Imi pare rau. Insa astept cometariile voastre la paragrafele care va plac. Si nu ezitati sa imi puneti orice fel de intrebare. Va pup. Spor la citit, astept cometarii.*

O nunta nu inseamna doar o ceremonie lunga, uneori prea plictisitoare, in care un barbat si o femeie spun ca vor sa se marite si ca vor avea grija unul de alta pana isi vor da suflarea. Nu dte duci la o nunta doar pentru a putea manca pe gratis, a bea pana incepi sa vezi curcubee si unicorni sau a dansa pana cazi ametit si incepi sa faci ca pestele pe uscat pe ringul de dans. Nu e vorba doar de promisiuni false si cuvinte in vant legate de cat de mult se iubesc unul pe altul, dar imediat ce unul dintre ei raceste, celalalt isi trece casa pe numele lui in caz de orice. 

O nunta adevarata inseamna unirea dragostei pure si reale, ceva ce Liam si Adella isi impartasesc zilnic. Dragostea lor este magica si diferita, este unica si mult prea perfecta pentru gustul meu. Fiecare secunde petrecuta in compania lor, devine mai intensa pentru ei, nu pierd niciodata contactul vizual, parca nu asculta o iota din ce le spui. Nici macar daca ii intrebi ceva stupid, nu pare sa ii deranjeze. Cum ar fi, daca le-ai taia o mana pentru a o dona unui bochetar pentru a se apara de aurolaci care vor sa le fure boschetii. Sau daca poti sa le vinzi casa pentru a dona banii unor sobolani care nu isi permit cablul. Efectiv te ignora si te simti mereu in plus, asa ca preferi sa stai inghesuita pe o canapea alaturi de Harry si Niall, ascultand cum Harry face glume proaste cu cioc cioc si Niall rade pentru ca el este o gluma proasta cu cioc cioc.

Cam asta fac si acum.

-Oficial urasc nuntile, maraie Zayn, trantindu-se in fotoliul de langa noi. 

-Ce ti-au facut? il intreb, dandu-i un cot lui Harry.

-Cate nu?! bufneste. Am carat singur un tort de aproape o tona, mi-am luat bataie de la niste pusti de 7 ani pentru ca nu i-am lasat sa se joace pe peluza, mi-am ars unul dintre sacouri si un porumbel a confundat buda cu parul meu. Si in caz ca nu observi port pantalonii lui Liam, pentru ca domnisoarei Payne i se pare ca acesti pantaloni nu ii avantajeaza posteriorul. 

-Stai ce? incepe sa rada zgomotos Niall. 

-Oh, da, si am fost lovit de niste pantofi zburatori unde nu rasare soarele, adauga Zayn, acoperindu-si fata cu palmele. 

-Scuze, spun ridicand mainile in aer, nevinovata. A trebuit sa ma feresc! acesta ofteaza, in timp ce Niall si Harry m-ai aveau putin si lesinau de la atata ras. 

-Stai calm, Zayn, in cateva ore se va termina calvarul, ii spune Niall, incercand sa isi stapaneasca rasul.

-Zi mersi ca nu e o nunta mare, atunci ar fi venit toata familia de porumbei la tine in par, spune Harry si se uita dubios la Niall, incepand sa rada singur, toti holbandu-ne la el ca la Megan Fox pe plaja de nudisti. In cazul meu, ca la Orlando Bloom in tinerete. 

-Asta nu a fost amuzanta, isi ridica o spranceana Niall. 

-S-o panicat, spune Zayn, facandu-ma pe mine si Niall sa radem.

-Saracul, ne intoarcem atentia brusc spre Sabina care se aseaza pe un al fotoliu liber, oftand. Rectific, saraca de mine.

-Te-a rumenit cu placa de par? intreb, aceasta dand din cap.

-Nu, i-a trecut, ofteaza, ducandu-si mana stanga in dreptul antebratului drept, unde Adella a vrut sa o epiteze cu placa de par. In acest moment arunca cu cuburi de gheata in Lavinia, spune, facandu-ma sa zambesc brusc.

-Sti ce? ma ridic in picioare, tragand usor de rochie, aranjand-o in zona burtii. Cred ca ma duc sa o ajut. 

-Daca ajuta cu ceva, i-am bagat si eu trei cuburi in sutien, zambeste Sabina, facandu-ne pe mine, Niall si Zayn sa radem. A tipat mai ceva ca Louis cand Niall i-a mancat ultimul morcov.

Prinsă cu One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum