3.Captivă

22.2K 939 61
                                    

~California,Hotel Rinnes~

Ajunși la hotel,am avut cel mai mare noroc din lume să aflu că voi împărți camera cu unul din cei 5 gay. La cât de faimoși sunt, mă gândesc că au și ei bani de mai multe camere. Super! Cineva chiar ma uraste, nu-i asa?

-Serios? Nu aveți bani de mai multe camere? am ridicat tonul nervoasă, fulgerându-i pe băieți cu privirea.

-Megan, nu e vorba de bani! Ci de camere! Mai sunt doar 4 camere libere, încercă să mă liniștească Niall.

-Așa și? Sunt fată, am 19 ani. Am dreptul la intimitate! am spus dându-mi ochii peste cap.

-Să fim serioși, toți te-am văzut în sutien și lenjerie, replică Louis pe un ton plictisit.

-Ce ai spus, Tomlinson? Repetă, te rog, am țipat la el concentrându-mă să nu cumva să îl plesnesc așa tare încât să îi mut maxilarul.

-Oh, nu la asta mă refeream. Ci la faptul ca toți te-am văzut în costum de baie și e cam același lucru, nu? argumentă umpic speriat Lou, observându-mi probabil vena care este pe cale să explodeze. Jur ca daca mai scoate un singur cuvant, imi descarc toti nervii pe el.

-Calmează-te Soph! În ritmul asta hotelul nu o să mai aibă nevoie de încâlzire și o să te folosească pe tine, a spus Zayn care tocmai își admira freza în oglindă. Si Zayn, este oficial, la rand pentru oameni ce trebuia pocniti azi. Mai trebuia sa ma calce pe nervi Niall si Liam si pot spune ca si-au luat bataie de la o fata.

-Mai taci dunguliță! adăugă Harry luându-mi apărarea.

-Nu te băga Styles! Nu am nevoie de ajutorul tău stupid, i-am spus zâmbind fals întorcându-ma cu privirea spre Zayn. Acesta imi zambea putin speriat de starea mea, agitata si nervoasa. Dar cum pot fi calma cand trebuie sa impart camera cu unul din ei.

-Gata fraților! Încercați să arătați cât de maturi sunteți? Până acum sunteți la stadiul unor copii de 7 ani, se băgă și Liam în seama. Oh tu Liam, ce desptept mai esti. Vrea si el sa fie pe lista mea.

-Bine, am oftat odată cu ceilalți.

-Bine ce? întrebă derutat Niall oprindu-se din savuratul unui corn de ciocolată.

-Păi eu voi lua o camera, iar voi vă veți împărți între voi, am continuat afisând un zâmbet larg și mișelesc.

-Da, da, sigur! S-o crezi tu! bolborosi Louis.

-Louis are dreptate! Trebuie să împarți o camera la fel ca noi. Paul va fi singurul care va avea propria cameră, adăugă fară ezitare Liam.

-Va urasc, am spus bosumflându-mă. Bine, deci eu voi sta cu Niall, corect?

-De fapt... șopti Louis făcând schimb de priviri cu Niall, Harry și Liam, Zayn fiind prea ocupat butonându-și telefonul.

-De fapt ce, Tomlinson? am întrebat iritată de cercul de proviri ap băieților. Pun ei ceva la cale.

-Păi, rosti Liam.

-Păi? am întreb din nou ridicând vocea. Cu cine voi sta de fapt? Cu Zayn? Cu tine Tomlinson? Sau cu regele lingurita?

-Vei sta cu Harry, spuse într-un final Louis. Tomlinson e oficial mort.

Cred că îți bați joc de mine? Cum e posibil ca din 5 gay fix pe Harry să îl primesc? Zi-mi te rog că minte și că e o glumă proastă. Va rog, sa imi spuna cineva ca sunt la camera ascunsa si ca am castigat un pachet de alune pentru vestea asta groaznica. Mai bine de atat nu se poate. Mos Craciun a venit cu surprize mai devreme.

Prinsă cu One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum