34. Ding Dong Baby

7.7K 490 70
                                    

~Perspectiva Sabinei~

Viata e ca o biblioteca plina de carti. Fiecare carte reprezinta povestea unui an din viata ta, fiecare capitol reprezinta cate o luna, fiecare pagina cate o zi, iar fiecare cuvant, reprezinta o lacrima. Ne scriem singuri propria poveste, insa niciodata nu putem stii cand sau cum o vom termina. Fiecare pas, fie el bun, fie el gresit, ne conduce pe singurul drum care ne este predestinat sa il avem. Nu putem schimba destinul, dar putem schimba micile paragrafe de care nu prea de bucuram. Putem schimba povestea, dar nu si destinul ei, oricat am incerca.

Eu imi scriu povestea cu sange, insa mereu se sterge cu lacrimi. Iar foaia plange, fiindu-i dor de cerneala, asa cum...

-Ce faci? tresar brusc, atunci cand vocea lui Zayn imi rasuna in ureche. Imi intorc capul spre stanga, privindu-l cum se incrunta, citind ce tocmai scrisesem. M-am repezit sa acopar paginile jurnalului cum ambele palme, asezandu-mi-le sub coate.

-Hei, citeam alea, maraie Zayn, observand cum il inchid rapid, legandu-l cu o panghica de culoare aramie.

-Ce cauti tu aici? intreb enervata, chinuindu-ma sa fac o funda, insa panghica imi scapa printre degete, ceea ce ma enerva si mai tare.

-Stai sa te ajut, bratele sale se inconjoara in jurul meu, lasandu-si capul in partea dreapta a gatului meu. Mi-a luat capetele panglicii din mana si a innodat-o o data, apoi a indoit un capat, iar pe celalalta l-a incolacit in dreptul lui, apoi a tras de cele doua bucle formate, aranjandu-le.

Mi-am intredeschis buzele, lasand aerul rece sa imi invadeze gura. Ii simteam respiratia fierbinte cum imi sufla usor in umar si intr-o parte foarte joasa a gatului, dandu-mi fiori placuti pe sira spinarii. Mi-am mutat atentia asupra lui, privindu-l cu coada ochiului drept. Ma holbam la buzele lui fara sa vreau. Dintr-o data am simtit nevoia sa imi umezesc buzele, in secunda urmatoare, inconstient, mi-am trecut varful limbii pentru buzele mele. A observat asta, deoarece l-am auzit chicotind, asa ca mi-am mutat rapid privirea spre jurnal. L-am prins intre maini, Zayn retragandu-si bratele din jurul meu.

Am inghitit in sec, simtindu-i respiratia din ce in ce mai puternica, imediat buzele sale presandu-se peste fielea mea fierbinte a gatului, facandu-ma sa imi inchis brusc ochii si sa tresar. Am gemut usor dezamagita atunci cand acestea si le-a dezlipit. A chicoti inainte sa si le preseze din nou, putin mai sus, incepand sa imi lase sarutati umede pe gat. Mi-am dat capul in partea stanga, pentru ai da acces mai mult la gat, acest continuand sa urce, sarutandu-mi partea joasa a maxilarului, apoi barbia, facandu-ma din nou sa gem din cauza jocului lui enervant. Si-a dezlipit din noi buzele de pielea mea, lasandu-le la mai putin de doi milimetri de maxilarul meu, simtindu-i foarte slab pe pielea mea. Respiratia lui s-a pulsat, in semn ca a zambit.

Enervata, m-am ridicat de pe scaun, obligandu-l sa se retraga de langa mine cu aproape un metru. M-am intors cu fata spre el, acest privindu-ma confuza, cu gura usor intre-deachisa si putin incruntat. Am tras aer in piept si m-am repezit spre el, lipindu-mi buzele flamande de ale sale, efectiv sarindu-i la gat, mainile mele fiind incolacite in jurul gatului sau. A ramas surprins pentru o milisecunda, insa imediat a reactionat, asezandu-si palmele grele peste soldurile mele, incepand sa imi raspunda la sarut. Si-a deschis gura, lasandu-ma sa il domit, in acelasi timp, mutandu-si mainile mai jos, prinzandu-ma de picioare, obligandu-ma sa sar usor si sa mi le incolacesc in jurul lui.

S-a miscat rapid spre peretele din stanga, lipindu-ma brutal de el, facandu-ma sa gem in gura lui la contact. Buzele noastre se miscau una peste alta mult prea repede, amandoi fiind mult prea flamanzi unul pentru altul. Ne-am retras din sarut ramand fara aer, fruntile noastre atingandu-se, imediat ce ne-am luat gura de aer necesara, el si-a presat buzele peste ale mele, zdrobindu-mi-le la propriu. De data asta mi-a cerut permisiunea ca el sa ma conduca si l-am lasat, el s-a rasucit cu mine in brate si s-a repezit spre pat, lasandu-se sa cada pe spate. Am ramas peste pieptul lui, ridicandu-ma in fund, tragand de maieu in sus, indepartandu-l. Zayn s-a rasucit din nou, lasandu-ma pe mine sub el, imediat punandu-si buzele peste ale mele. Mana lui dreapta s-a mutat de pe sodul meu, printr-o miscare desfacandu-mi nasturele pantalonilor scurti, apoi urcand cu ambele palme spre sutienul meu, dandu-mi fiori atunci cand degetele sale mi-au traversat abdomenul gol. M-am onduit pentru a-l lasa sa ajunga la capsa sutienului, el desfacand-o fara nicio problema. Zayn s-a retras brusc, incrucisandu-si bratele la capatul bluzei, dandu-l peste cap, dezgolindu-si pieptul bine sculptat, privirea picandu-mi peste aripile din zona sternului. Am profitat de situatie si am tras cu rapididate de cureaua sa, defacand-o. I-am desfacut nasturele, apoi slitul, tragand de pantaloni in jos.

Prinsă cu One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum