7.Intervenția lui Malik

19.6K 866 110
                                    

Zayn's pov

Mă aflam în cameră de hotel cu băieții vorbind de concertul de mâine seara.

-Harry? țip la creț care părea pe altă lume.

-Hm? întrebă confuz trezindu-se din transa lui ciudată.

-Te-au răpit extratereștrii? întreb râzând. Ce naiba ai? Nu ești atent deloc.

-Da bine că tu ești,țipă ofensat Harry. Pariu că te uiți doar în oglinda din spatele lui Louis...

-Adică...scuze, sparse iar liniștea vocea crețului. Nu sunt chiar în apele mele,scuze omule. Mă duc să mă plimb un pic,sunt sigur că îmi revin,spuse din nou ridicându-se de pe pat.

E clar. Pune ceva la cale. Și la cum îl cunosc eu,nu e de bine.

După vreo 5 min,le-am spus celorlalți că mă duc până la mini barul de lângă recepție să beau ceva,drept scuză ca să vad ce are de gând Styles.

Mă aflam pe holul hotelului căutându-l pe Harry,când m-a lovit ideea să îl caut la Megan.

De când a văzut-o,iar i-a picat cu tronc. Adică Megan este o fată super frumoasă,amuzantă,deșteaptă,talentată,nebună,draguță ... Nu pot să îl las pe inbecilul de Styles să o curteze și să îi frângă inima. IAR. Nu am uitat ce i-a făcut idiotul.

~Falsh back~

~Club Hot Sezon,ora 2:47~

Îi căutam disperat pe Harry și Louis care pariu că erau beți de habar nu au care e stânga și care e dreapta. Bine,nici când nu-s alcooloci nu știu,dar...

Azi Megan trebuia să iasă cu Harry la un film sub lumina lunii și ceva cu lumânări. Nu știu ce a mai zis Megan,nu am fost nciodata atent când vine vorba de relația lor.

Chiar nu suport relația asta. Niciodată nu mi-a plăcut,știindu-l pe Styles,știu exact și ce urmează. Dă Doamne să nu se întâmple că îl omor cu mâna mea.

Niall a făcut cea mai mare prostie din lume când i-a lăsat să fie împreună. Îl cunoaște la fel de bine ca și mine și de aceea ar fi trebuit să ia exemplu de la el. Harry nu și-a lăsat sora cu Louis și nici eu,pe Adella cu Liam.

Nu am avut absolut nimic cu Liam. E chiar cel mai potrivit pentru sora mea,e cel mai matur,mai responsabil,mai profund,mai deștept... Problema mea era că Adella avea doar 16 ani și dacă o lăsam cu Liam,ea l-ar fi ales pe el în locul facultății de medicină și asta era nasol. Plus,eu sunt sută la sută sigur că peste ani,ei vor fi fericiți,chiar dacă vor fi sau nu împreună.

Îmi pare foarte rău că i-am desparțit,dar așa este cel mai bine. Și așa trebuia să facă și Niall când a văzut care e treaba,iar apoi ar fi tr...

-Megan! am țipat involunat, întrerupându-mi firul gândurilor. Cred că l-am găsit pe...mă opresc brusc fix în spatele lui Megan care stătea înțepenită uitându-se la...exact ce credeam și eu că se va întâmpla. Styles se săruta cu o blonda.

~În mășină~

-Zayn? sparse liniștea de aproape 20 min vocea lui Megan.

-Da? răspund întorcându-mi privirea spre ea pentru 2 sec apoi mi-o întorc iar la drum. Încă avea lacrimi în ochii ei albaștrii oceanici,mai frumoși decât safirele.

-Unde merge? întrebă confuză privind pe geam.

-Undeva,i-am spus pe un ton jucăuș.

-Păi doar nu mergem nicăieri,spuse ironic fixându-mă cu privirea. Vreau acasă,Zayn.

Prinsă cu One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum