12.bölüm

136K 4.9K 294
                                    

                                               -Deniz'in Anlatımından-

Sinir kat sayımın tavan yapmasının sebebi Berke2ydi. Elini Eylül'ün omzuna atmıştı. Kahkaha atarak sınıfa girdiler. Yanımdan geçip Berke'nin sırasına oturdular. Eylül yüzüme bile bakmamıştı. Beni hiçe sayıp Berke2yle konuşuyordu. Eylül'e hiçbir şey belli etmeden Berke'ye dışarı gelmesi için işaret ettim ve ardından sınıftan çıkıp arka bahçeye gittim. Berke'de arkamdan geliyordu. Arka bahçede olan herkese bağırıp gönderdikten sonra Berke'yi aniden duvara yapıştırdım.

''Eylül'den uzak duracaksın, ona bulaşmayacaksın. Seni bir daha Eylül'ün yanında görmeyeceğim. Anladın mı lan beni?''

''Noldu Deniz sinirlendin mi yoksa? Belki de kıskanmışsındır. Eylül beniml-''

Berke'nin yüzüne yumruğumu geçirince o lanet çenesini kısa bir süreliğinine kapatmıştı.

''Eylül benimle daha mutlu Deniz anlasana.''

Ve bir yumruk daha attım.

''Eylül seninle mutlu falan değil.''

''Eylül dün akşam hiçte öyle demiyordu ama.''

''Ne diyorsun lan sen. Ne dün akşamı? Ne saçmalıyorsun yine?''

''Dün akşam Eylül evime geldi ve harika zaman geçirdik. Emin ol gayet mutluydu.''

Berke'nin sözlerinden sonra onu yere yapıştırdım. ''Bir şey yaptın mı ona? Söyle lan. Bir şey yaptın mı?''

''Onu öptüm Deniz. Eylül'ü öptüm.''

Hayır hayır bu olamaz olmamalı. Eylül buna nasıl izin verir? 

''Eylül'ü öptüğün için pişman olacaksın. Seni buna pişman edicem. Duydun mu beni?'' Bunları söylerken aynı zamanda yumruklarımı Berke'nin suratına geçiriyorumdum. Yüzü kan içindeydi. En son karnına sertçe tekma attıktan sonra hemen sınıfa doğru koşar adımlarla ilerledin. Sınıfa girdiğimde şiddetler bağırarak herkesi sınıftan çıkardım. Sdece Eylül ve ben kalmıştık. Korku dolu gözlerle bana bakıyordu.

                                                         -Eylül'ün Anlatımından-

Betül'le konuşurken birden sınıfa girdi ve bağırarak herkesi sınıftan çıkardı. Korkuyordum. Gerçekten korkuyordum.Kolumu sıkıca tuttu ve sinirle konuşmaya başladı.

''Neden bana söylemedin ha neden?''

''Neyi söylemedim? Deniz noluyor neden bu kadar sinirlisin?''

''Nasıl yaptın bunu Eylül. O adinin seni öpmesine nasıl izin verirsin?''

Anlaşılan Deniz Berke'yle olanları öğrenmişti. Ama yanlış öğrenmiş. Berke'nin beni öptüğüni sanıyordu. Beni öpmesine izin vermedim bunu engelledim.

''O senin ilk öpücüğünü aldı Eylül. Bunu hakeden kişi Berke değil.''

Deniz'in gözleri remen ateş saçıyordu. 

''Berke beni öpmedi daha doğrusu öpemedi izin vermedim.''

''Bana yalan söyleme. Berke seni öptüğünü söyledi'' Bu sırada Deniz kolumu daha fazla sıkımaya başladı. Hala sinirliydi.

''Yalan söylemiyorum. Neden bana inanamak yerine Berle'ye inanıyorsun? Ayrıca bırak kolumu canımı acıttığının ve beni ne kadar çok korkuttuğunun farkında mısın?'' dedikten sonra Deniz kolumu bıraktı. Gözlerim dolmuştu. BU HUYUMDAN NEFRET EDİYORUM. Deniz'in yanında ağlamak istemediğim için sınıftan çıkmaya karar verdim. Sınıftan çıkmadan önce Deniz'e döndüm ve ''Merak etme ilk öpüxüğüm hala bende'' dedikten sonra sınıftan çıktım.

Sınıftan çıktıktan sonra koşarak tuvalete gittim ve gözyaşlarımı serbest bıraktım. Daha sonra Betül geldi ve tuvaletteki kızları kibarca dışarı çıkardı. İkimiz kaldığımıda konuşmaya başladı.

''Eylül noldu? Ne konuştunuz Deniz'le?''

Ağladığım için ona cevap veremedim.

''Eylülcüğüm önce sakinleş ve ne olduğunu anlat hadi canım.''

Derin bir nefes aldım ve Betül'e Deniz'le konuştukalrımızı anlattım. yüzümü ıkadım ve hava almam için Betül'le birlikte bahçeye çıktık. Kendimi daha iyi hissedebilmem için Betül bana sıkıca sarıldı. Böyle zamanlarımda Betül herzaman yanımda olur. Sarılmamız bittikten sonra gözlerim bahçedeki kalabalığailişti. Ne olduğunu merak edip Vetğl'le birlikte kalabalığın oduğu yere doğru ilerledik. Ne olduğunu hala bilmiyordum ama herkesin korku ve endişe dolu bakışlarını görebiliyordum. Daha fazla dayanamayıp ne olduğuna bakmaya karar verdim.Nerdeyse bütün okul toplanmıştı bu yüzden kalabalığı açmam biraz zor olmuştu ama nihayet başarabildim. Gördüklerim adeta soş geçirmemi sağlamıştı. Artık benimde gözlerimde korku ve endişe vardı. Daha fazla dayanamayıp gözyaşalrımı yine serbest bıraktım.

 Selam burayı okumayanlar. Umarım bölümü beğenmişsinizdir. Bundan sonraki bölümler daha maceralı olacak. Yorumlarını bekliyorum ve birde votelerseniz çok mutlu olurum sizi seviyorum. Multimedia'da Deniz var.

SADECE ARKADAŞ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin