3.bölüm

165K 6.6K 388
                                    

       -Eylül'ün Anlatımından-

Deniz yanıma gelip kolumu tuttuğunda tıpkı onun bana bağırdığı gibi karşılık verdim.

''Ne var? Ne istiyorsun?''  

 ''Anlaşılan hala dargınsın bana''                                                                                                                                                                                                                                                                                                               ''Evet öyleyim''

''Sana Kendimi nasıl affettirebilirim peki''

''Affettiremezsin Deniz. Seni afetmeyeceğim.Ortada hiçbir sebep yokken bana bağırdın. Bu yüzden seni affetmeyeceğim.'' dedim sert bir şekilde.

Deniz'in yüzüne baktığımda yine masum kedi yavrusu bakışından yapıyordu bana. Onun bu bakışına dayanamayıp hemen nu afettiğimi söyledim. Bunu söyler söylemez  hemen beni kendine çekti ve sarıldı. Bende ellerimi onun boynuna dolayıp sarılmasına karşılık verdim. bir süre sarıldıktan sonra kendimi geri çekmek istedim ama Deniz buna izin vermedi. O kadar sıkı sarılıyorsu ki kollarından kurtulamadım.

                 -Deniz'in Anlatımından-                                                                       

Eylül beni affettiğini söyleyince hemen ona sarıldım. O da bana karşılık verdi. Biz sarılırken kafamı kaldırdığımda Berke'nin orada olduğunu gördüm. Eylül'ün arkası dönük olduğu için o görmedi ve görmesinide istemiyordum. Bu yüzden Eylül kendini geri çekmek istediğinde buna izin vermedm. Ona sarılmaya devam ettim. ''Bu kadar sıkı sarılırsan nefes alamayıp öleceğim'' dediği zaman dikkatimi Eylül'e verdim ve sarılmayı bıraktım. Zaten o sırada Berke çoktan gitmişti.

''Beni affettiğine göre benimle kantine gelirsin heralde.''

''Sen git ben Betül'le takılacağım.''

''Tamam ben hemen dönerim'' deyip kantine gittim. SOnrada sınıfa girdim. Sıramın üstünde bir not buldum. Şunlar yazıyordu:

      Selam yine ben. Benim kim olduğumu bilmiyorsun ama belki tahmin ediyorsundur. Seni çok seviyorum. Herkesten ve her şeyden çok seviyorum. Ama kim olduğumu söylemeye cesaretim yok. Lütfen bunun için bana kızma -Gizemli Kız

     Ahh yine mi? Şu gizeml, kız  9.sınıftan beri bana çeşitli notlar bırakıyor. Beni çok sevdiğini yazıyor. Ama kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Zaten kim olduğunu öğrenmem bir şey değiştirmez. Çünkü gözüm Eylül'den başkasını görmüyor. Hah işte Eylül'de geliyor.

               Bu bölümü diğer bölümlere göre daha kısa yazdım. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. 

SADECE ARKADAŞ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin