10. One Direction'i Pere

797 62 2
                                    

Alustuseks tahan tänada, et te olete kannatlikud olnud :) Mul on olümpiaadid ja lihtsalt nii palju tegemist. Liiga palju olen ka haige olnud. Ja kuna ma olen haige, leidsin aega kirjutada :)

_______________________________________________________________________________

 "Mine sinna musta auku. Sa ootasid peaaegu terve nädala, et selgitada meile mis toimub?!" Lisa ütles. Ohkasin ja lürpasin kohvi minu ees. Vaatasin talle otsa läbi enda tumedate prilliklaaside ja siis asetasin kohvi lauale.

"Kas mul on ka võimalus ennast selgitada ja ka rääkida?" Küsisin muiates. Dessu noogutas, kuid Lisa ei teinud teist nägugi. 

"Ja miks sa niimoodi riides oled? Pikad püksid, pikk dressikas, kapuuts peas ja päikeseprillid ees. Päikeseprillid ja meil sajab vihma?" küsitles Lisa edasi, viidates aknale, mis meid ladistavast vihmast eraldas.

"Lisa, lase tal rääkida," manitses Dessu ja siis pöördus minu poole.

"Ma olen nii riides, sest peale seda kui Zayn'i fännid teada said kus ma olen, milline ma välja näen siis igal pool kuhu ma lähen, mind tuntakse ära ja fännid hakkavad taga ajama. Miks ma nii hilja räägin, sest ma ei saanud teid kätte! Ma helistasin teile mõlemale, kõned läksid otse kõneposti ja tagasi te ei helistanud," vastasin.

"Vabandust selle pärast. Mina olin oma uue poisiga ja unustasin tagasi helistada," Dessu vabandas, punastades.

"Ja sina?" küsisin Lisa poole pöördudes. Ta lihtsalt kergitas õlgu ja vaatas süles enda käsi. Ohkasin ja tõmbasin välja telefoni, mis mu taskus vibreeris.

"Kes helistab?" Dessu küsis sõbralikult, üle laua uurides.

"Zayn," Pomisesin vastuseks ja tõusin lauast püsti, jättes tüdrukud lauda erutatud nägudega. Astusin eemale kohviku nurka ja toetusin vastu seina, vaadates aknast välja kui ma telefoni vastu võtsin ja enda kõrva juurde tõstsin.

"Hallo?"

"Hey, Kitty!" Zayn vastas rõõmsalt.

"Tsau. Mis toimub? Me alles eile rääkisime ju," ütlesin, aknast välja vaadates.

"Nojah, aga ma tahtsin midagi küsida."

"Noh? Küsis siis." Ma viskasin pilgu tagasi tüdrukutele, kes mind jälgisid ja elavalt sosistasid.

"Ma tahtsin teada, kas sa sooviksid mu sõpradega kohtuda.

"Aa.. One Direction jah? Hmm.. Ma ei tea. Ma ei seedi sindki veel väga hästi," Vastasin ausalt.

"Palun, Kitty. Ma tagan, et sa lihtsalt prooviksid. Kas sa saad nii palju teha? Minu ju proovin sinu nimel." Zayn ohkas.

"Ma ei mäleta, et oleksin sult seda palunud. On the contraty, ma palusin sul lahkuda," vastasin samuti ohates.

"Aga ma ei tee seda enam, jäta see meelde." Mõtlesin hetke vaikides ja siis vastasin.

"Kas ma võin oma sõbrad kaasa võtta?"

"Need, kes akna all laua taga sind luuravad ja väga proovivad sind pealt kuulata?" Tegin suured silmad ja vaatasin ringi, kuni märkasin poissi uksel seismas, telefon kõrva ääres, kapuuts peas ja soojad pruunid silmad mind jälgimas.

"Ega ma sind väga ei ehmatanud?" muigas ta telefoni torusse. Saatsin talle kurja pilgu enne kui kõne lõpetasin ja tagasi tüdrukute juurde sammusin.

"Noh mis ta ütles?" Dessu küsis kähku.

"Ta tahab, et ma ülejäänud bändiga kohtuksin. Ja ma ütlesin, et ainult siis kui teie ka tulete," naeratasin.

"Eeks! Jah, loomulikult!" Kilkas Lisa. "Millal?"

Müksasin Zayn'i poole ja tüdrukud vaatasid sinna. Zayn saatis neile sõbraliku kuid lummava naeratuse, mille peale tüdrukud lausa sulasid.

"Kohe, kui sobib," vastasin, mille peale mõlemad kilkasid nagu väikesed lapsed.

"Tere," naeratas Zayn, lauale ligi astudes.

"Oh my God, sa oled nii ilus," Lisa ütles, enne kui käe suule asetas. "Sorri." Naeratasin ja tutvustasin kõiki enne kui oma koti istmelt haarasin.

"Kas on kingi põhjus miks sa niimoodi riides oled?" Zayn küsis mult, enne kui me neljakesi välja astusime. Vaatasin talle otsa ja kehitasin õlgu.

"Sina oled põhjuseks," ütlesin ja astusin välja vihma kätte, kus mu juuksed automaatselt märjaks said. Zayn saatis vabandava naeratuse, ennem kui ta mulle ja mu sõbrannadele ukse avas. Lisa ja Dessu istusid taha, samal ajal kui mina kõrvalistuja koha sain.

Sõit oli lühike ja suhteliselt vaikne. Ainult mõni sosin Lisa'lt ja Dessu'lt selle kohta kuidas nad ilmselt näevad und ja mida iganes veel. Ma tahtsin nii väga naerda nende reaktsioonide üle, kuid ei julgenud. Nad ei andestaks mulle kunagi, kui ma nii neile teeksin.

Lõpuks me peatusime ühe kõrge kortermaja ees. "Me oleme kõik Liam'i juures," teatas Zayn enne kui me kõik välja hüppasime ja kiiruga läbi vihma jooksime. Zayn vajutas nupule, et helistada ülesse ja kohe lasti meid sisse. Ta juhatas meid liftini ja me sõitsime ülesse. Ma isegi ei vaadanud mitmendale korrusele.

Kohe kui uks avanes, nägime me nelja poissi. Kaks vaidlesid, kuid jäid vait kohe kui meid nägid. "Tere! Meie oleme One Direction," naersid poisid.

"Olgu, olgu. Lisa, Desire ja Katarina, need on Niall, Harry, Louis ja Liam."

See Erinevus TaevasWhere stories live. Discover now