7. Uudised

809 67 2
                                    

7. Uudised

"See lugu on... kurb. Ma ei oska muud öelda," ütles Lisa peale pikka vaikus momenti. 

"Nagu ma ise ei tea, et mu lugu sakib."

"See ei ole veel läbi, Kitty," Desire väitis nukralt, kuid ma lükkasin ta käe kergelt enda õlalt.

"Ma tean. Aga kas sa näed minu jaoks lootust? Sest mina ei näe." Hüppasin diivanilt püsti, köögi poole tüürides. "Andke teada kui te mu lootuse ülesse leiate!"

*Kolm päeva hiljem*

"Kate! Ma lahkun. Tsau!" karjus ema üle korteri ja siis kuulsin ust avanemas. "Zayn Malik?" Ma kui kivistusin koha peale kui ma kuulasin nende vestlust.

"Tere, proua Castle. Kas Kate on kodus?" kuulsin teda küsimas.

"Zayn, ma pole kindel, et ta tahab sind näha," vastas mu ema ausalt.

"Palun. Ma pean temaga rääkima," nõudis too kindlalt. Minu ema nagu ta on, pugeja, lasi ta sisse.

"Aga palun, mine edasi." Ma teadsin, et ta alla annaks. Sammud tulid minu toa poole ja ma ruttasin ukse juurde ning hüppasin välja enne kui tema sisse tormas. Ta vaatas mulle ehmunult otsa kuid kogus ennast suhteliselt kiirelt.

"Kitty," sosistas ta. 

"Palun, lahku. Ma ei ole valmis sinuga rinda pistma," nähvasin, surudes ennast vastu ust enda taga.

"Palun, Katarina. Ma pean sulle seletama, mis juhtus."


"Mis juhtus? Juhtus see, et sa võtsid mult midagi mida ei saa kunagi tagastada ja siis sa lahkusid mu juurest! Sul ei ole mingit õigust tulla siia vabandama. Ma lihtsalt usaldasin valet inimest. Ega ma pole kunagi hea inimeste lugeja olnud," nähvasin ning toetasin pea enda taga oleva ukse vastu. "Palun lahku, Zayn. Ma ei suuda seda uuesti läbi elada."

Kohe kui olin välja lasknud oma murtud ja õrna poole, muutusid ta silmad kurvemaks ja mulle tundus, et ta tunneb ennast ülimalt süüdi. Kuid mind see ei kõigutanud. Ma ei plaaninud talle ju andestada. Peale kõike mida pidin mina üle elama? Mitte mingil juhul.

"Kas on mingit võimalustki, et sa mulle kunagi andestad?" Vaatasin talle pikalt otsa ja siis raputasin pead. Ta õlad langesid, ning ta ohkas sügavalt, enne kui võttis pika sammu ja mind vastu seina pressis.

"Ma teen kõik, et meist saaks uuesti, mis me kunagi olime. Sa ainult oota ja vaata," väitis ta vaikselt ja siis lükkas ennast minust eemale enne kui minema jalutas. Lasin välja õhu mida olin juba pikemat aega enda kopsudes vangis olnud ning vaatasin talle järele. Kogu ennast nüüd, Kat. See ei olnud midagi.

Pärast väikest enesekogumist, sammusin ma kööki ja tegin endale sooja kakao koos vahukommidega. Läksin seda elutuppa jooma, samal ajal kui ma enda lemmikut kõlakate saadet vaatasin.

"Järgmiseks," alustas blond naine ekraanil. "Zayn Malik'u ootamatu ilmumise kohta meie kohalikus ja tuntud ülikoolis, sai viimaks täiendust. Õpilased väitsid, et meie südametemurdja oli seal käinud ühe tüdruku pärast, kelle nimi on Katarina Rosalie Castle. Mis on nende kokkupuude on siiski segane, kui meile väideti, et pärast poisi lahkumist tuli välja ka väga ärritatud Katarina, kes siis väitis, et tal on Zayn'iga minevik. Milline, seda ta ei väitnud. Me aga uurime seda asja---."

Panin teleka keskelt kinni ja vaatasin pimedat ekraani tükk aega enne kui ennast liigutada julgesin.

"Kurat," sosistasin ja panin oma aurava kakao lauale, haarates selle kõrvalt enda telefoni. Hakkasin Lisa'le helistama, kuid too jõudis minust ette ja juba vilkus ta nimi ekraanil. Lohistasin kiirelt oma sõrme üle ekraani ja pressisin telefoni vastu enda kõrva.

"KAS SA KURAT NÄGID SEDA SAMA MIDA MINA?!" Karjus ta.

"Loomulikult nägin! Aga miks sa minu peale karjud?"

"Vabandust," vabandas ta kiirelt. "Ma lihtsalt... Ma olen shokeeritud. Kitty, su nimi on kõikjal meedias juba ja usu mind kui ma ütlen, et isegi sinu Twitteri mentionid ei ole just kõige sõbralikumad."

"Mu twitter?"

"Sa ju tead küll kui palju ma follow'in directionere Twitteris. Ma vaatan seda ja kõik kirjutavad sinu kohta, mainides sind!"

"See ei saa olla nii hull kui sa väidad," ohkasin ja vajusin tagasi diivanile.

"Hullem... Katarina, vaata oma aknast välja. Ma just leidsin pildi. Saadan selle sulle sõnumiga, olgu? Palun ära tee midagi rumalat enne kui mina ja Dessu oleme sinna jõudnud." Ta lõpetas kõne ja ainult hetke pärast tuli mulle sõnum. See oli screenshot Twitteri pildist, millel Zayn väljub minu majast. Selle kohal oli kirjas: "Ehk on see Katarina maja?"

Ei või olla...

See Erinevus TaevasWhere stories live. Discover now