5 глава

4.2K 186 23
                                    

Вечерта

Гледна точка на Джесика

След училище се прибрах за половин час и после с гаджето ми излязохме. Ходихме до Санта Моника, после до булевард Холивуд, а сега отиваме в тях. Тази вечер техните не са в града и ще се върнат чак утре. Не знам как, но след днес Майк не ми се струва толкова лош. Не искам да се разделяме, но пък не казвам, че си падам по него. Стигнахме домът му. Влязохме и отидохме в стаята му.

- Е, сега какво ще правим? - попитах.

- Може да гледаме филм. - предложи.

- Зависи какъв.

- Ужаси?

- Да. Става. - съгласих се.

Пуснахме някакъв филм и легнахме на леглото му.

2 часа по-късно

Филма свърши, а ние просто се излежавахме на леглото му. Не си говорихме, но не беше неловко. По едно време се погледнахме и се целунахме. Той задълбочи целувката. Увих ръце около вратът му, а той застана над мен. Ръцете му се движеха по гърбът ми и бавно съблече блузата ми, а устните ни се отделяха само, когато трябва да си поемем въздух. Увих крака около кръста му, като го придърпах още по-близо до мен. Той се спусна по-надолу и започна да целува корема ми. Изведнъж телефона му звънна. Отделихме се. Боже, та аз вероятно щях да преспя с Майк!

- Мамка му Крис! Защо трябваше да звъннеш точно сега?! - Майк ядосано му говореше по телефона, а аз обличах блузата си. - Не, нямаш представа... Чао!

- Аз трябва да тръгвам.

- Остани.

- По-добре не. - казах.

- Добре, но ще те изпратя. - съгласи се.

Излязохме от къщата и тръгнахме към нас. След по-малко от 5 минути пристигнахме, все пак не живеем далеч един от друг.

- Днес си прекарах страхотно! - казах.

- Радвам се! - усмихна се. Прегърнах го и го целунах.

- До утре!

- Да, до утре! - отвърна и аз се прибрах, а той тръгна обратно към тях. Качих се в стаята си.

Седнах на леглото си. Щях да преспя с Майк! Та аз дори не го харесвам... мисля. Добре, не чак толкова. И не е заради това да не загубя девствеността си, защото не съм девствена, а просто, защото с него се познаваме от 3 дни, той ми се води гадже и всичко е толкова объркано, че това щеше да е върхът на сладоледа. Реших просто да си легна и без друго беше 23 и 40. Взех си много бърз душ и си легнах. Бързо заспах.

"Just friends"Where stories live. Discover now