#013

68 1 0
                                    

Heeee lieve readers , 

Hier is weer een nieuw stukje!!! Sorry dat ik maandag niet poste maar was erg moe van het weekend... Maar goed ik zal proberen vaker te updaten. alleen ik heb de komende dagen heel erg druk. Ik ga vrijdag naar mijn vriend en zaterdag heb ik verjaardag en zondag naar Walibi fright nights !!! En ben dan maandag avond weer terug!! Dus ik kan maandag / dinsdag avond weer gaan schrijven! Maar ik ga me best doen!! :D Veel plezier met lezen en laat gerust een comment en stem achter!! 

Thanks anyways!! 

Liefs , 

Joor 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 De One Direction jongens moesten een optreden geven en een signeersessie erachter aan en hun vriendinnen gingen mee. Terwijl de jongens aan het optreden waren voor een klein groepje fans stonden de meiden backstage in de kleedkamer. ‘Dus je bent zwanger Shirly? ‘Vroeg Giny ongelovig en keek haar aan. Shirly knikte. ‘Ja ik heb het zo bedacht en nu kan Niall niet ondertuit en ik ga het zo op twitter zetten tegen iedereen! ‘Zei Shirly met een grote grijns op haar gezicht. ‘Goed idee en goed plan ‘Zei Stefanie en grijnsde terug. ‘En wat doen we met die andere meiden ? ‘ Vroeg Chantal opeens. ‘Nou ik heb wat bedacht en geregeld‘ Zei toen Eva met een grijns. ‘Wat is dat ? ‘Vroegen Chantal Shirly Giny en Stefanie tegelijk. ‘ We gingen beginnen eerst met Sanne en Cecile ‘ Antwoordde Eva met een gemene grijns op haar gezicht en toen pakte Eva haar telefoon en toetste het nummer in van de politie. ‘Let maar op ‘Zei Eva en later hoorde ze een mannen stem in de telefoon. ‘Goeie middag u spreekt met de politie van Melbourne wat kan ik voor u betekenen ? ‘ Vroeg de man tegen haar. ‘Hoi goeie middag ik wil graag een diefstal aangeven en ik weet precies de personen die het hebben gedaan ‘ Zei Eva terug en wanneer ze dat zeiden grijnsde de andere meiden.

Cecile en Sanne waren beide aan het werken samen een kamer van de jongens aan het schoonmaken als opeens de deur open gaat en Regina en twee politie agenten kwamen achter haar aan de kamer binnen. ‘Dames willen jullie even stoppen met werken ‘ Zei Regina tegen Cecile en Sanne. ‘He wat is er ? ‘Vroegen Sanne en Cecile verbaast en legde hun spullen aan de kant en keken verbaast naar Regina en de politie agenten. ‘We hebben een anonieme telefoontje gehad dat jullie twee wat gestolen hebben uit de slaapkamer van de dames van one Direction ‘ Vertelde een van de politie agenten tegen hen. ‘WAAAAAAAAAAAAAAT ? ‘ Riepen Cecile en Sanne uit en keken elkaar stom verbaast aan. ‘NEEE dat kan niet we stelen niet! ‘Begon Sanne. ‘Nee wij stelen niet wij zijn niet zo laag als die nep vriendinnen van One Direction!!! ‘ Zei Cecile beslist en keek naar Regina. ‘Ik heb alleen te horen gekregen dat jullie wat gedaan hebben ‘Zei Regina hoopvol en keek naar Cecile en Sanne. ‘WE willen jullie even fouilleren ‘Zei de agent. ‘Ja prima we hebben niks te verbergen ‘Zei Sanne meteen. De agenten gingen de meiden fouilleren van top tot teen totdat een van de agenten iets voelde in de achterbroek zak van Cecile. ‘En wat is dit ? ‘Vroeg de agent en keek naar Cecile en hield een hele dure parelketting omhoog. Cecile haar mond ging wagenwijd open. ‘DAT HEB IK NIET GEDAAN! ‘Zei Cecile meteen en keek wanhopig naar Sanne. ‘En dit ook ‘Zei de andere agent en hield een telefoon in de lucht en keek naar Sanne. ‘WE HEBBEN NIKS GEJAT! DE MEIDEN HEBBEN HET VAST EN ZEKER IN ONZE BROEKZAK GEDAAN! ‘Schreeuwde Sanne toen. ‘We hebben bewijs dus we gaan jullie aanhouden op diefstal ‘Zei de agent en knikte naar de andere. ‘KUT ZOOI! ‘Schreeuwde Cecile. Terwijl de mannen Cecile en Sanne gingen arresteren zei Regina tegen hen : ‘ Jullie zijn voorlopig ook geschorst hier en voor een half jaar niet mogen werken hier ‘ .  ‘NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ‘Zeiden Sanne en Cecile en keken elkaar aan. ‘Lopen!! ‘Beval de agent toen en later liepen de meiden met gebogen hoofd met de agenten naar beneden toe. Ze werden weggebracht naar het politie bureau.

Joor en Vera werkte toevallig beneden bij de receptie als ze twee agenten met Sanne en Cecile geboeid voorop liepen met Regina er ook bij. ‘JEZUS! Wat hebben jullie gedaan? ‘Riepen Vera en Joor geschrokken uit en wees naar de meiden. De meiden keken op. ‘We zijn onschuldig! ‘Zei Cecile met waterige ogen. ‘ze hebben wat gestolen van klanten in het hotel en ze worden nu naar bureau gebracht ‘ Zei Regina tegen Joor en Vera. ‘NEEE ze kunnen het niet gedaan hebben!! ‘Zei Joor meteen en sprong op van de stoel. ‘Mevrouw je kan ze bezoeken op het bureau ‘Zei een van de agenten en duwde zachtjes Cecile naar voren. ‘Lopen ‘ Zei hij streng. Cecile zuchtte en gaf Joor en Vera een blik. Later liepen ze naar buiten en de agenten duwde Cecile en Sanne in de auto en later reed de politie auto weg. Joor keek stom verbaast naar Vera. ‘WTF is dit nou weer ? ‘Zei Vera ongelovig. ‘Inderdaad waarom worden zij opgepakt wat ze niet hebben gedaan ? ‘Zei Joor en schudde haar hoofd. ‘Ze hebben wel wat gedaan . Ze hebben wat gestolen ‘ Vertelde Regina tegen Joor en Vera. ‘Nee dat kan niet waar zijn ‘Zei Vera meteen. ‘Ja wel ze vonden de gevonden voorwerpen in hun achterbroekzak ‘Vertelde Regina tegen Joor en Vera. ‘en nu werken meiden ‘Zei Regina streng en met dat liep ze weg. Vera plofte weer op de stoel en keek naar Joor. ‘Nee dit kan echt niet! Iemand hebben hun in geluisd maar wie? ‘  Zei Joor tegen Vera. ‘Inderdaad we moeten dit uitzoeken ‘ Vond Vera. ‘Zeker weten en Noa moet dit ook weten ‘ Vond Joor . ‘Zeker ik ga wat drinken halen dan vertel ik Noa meteen ‘Zei Vera en sprong op van de stoel en liep naar de keuken toe.

 De jongens waren net klaar met optreden als ze bezweet naar de kleedkamer komen. ‘Zo en hoe ging de show ? ‘Vroeg Eva aan de jongens. ‘Goed ‘Zeiden de jongens alleen. ‘Ik ga douchen ‘Zei Niall alleen en liep met een handdoek naar de douches. ‘Ik ook ‘Zei Harry en rende achter Niall aan. Zayn Louis en Liam stonde tegenover de meiden. ‘Jongens hebben jullie het gehoord? ‘Vroeg Eva opeens met een grijns op haar gezicht. ‘En dat is ? ‘Zeiden Liam en Zayn en Louis tegelijk. ‘Cecile en Sanne zijn opgepakt in verband met stelen van onze spullen ‘ Vertelde Eva toen. ‘WAAAAAAAAAAAAAT ? ‘ Zeiden Zayn Liam en Louis tegelijk. ‘Nee dat kan niet! Hoe kunnen zij iets stelen? ‘Zei Louis ongelovig. Hij veegde zijn zweet weg met zijn handdoek. ‘Nee dat kan niet !! Zij zijn zo onschuldig en… ‘Begon Liam. ‘Nou niet iedereen is te vertrouwen dus ‘Zei Shirly met een grijns. ‘Nou! ‘Zei Zayn en keek boos naar de meiden. ‘Wij hebben niks gedaan de enige die fout zijn is Sanne en Cecile ‘Zei Chantal en sprong op van de bank en wilde naar Liam lopen om hem te knuffelen maar hij duwde haar weg. ‘Dit is gek ‘Zei Liam en draaide zich om en verliet de kleedkamer. ‘Wacht Liam ‘Hoorde hij Louis zeggen en Louis rende achter Liam aan naar buiten.  ‘Zayn schatje kom zitten ‘Begon Eva en wees naar een plekje naast haar op de bank. ‘Nee dank je ik ga even douchen ook ‘Zei Zayn snel en verliet de meiden.

Cecile en Sanne zitten dus vast... Zijn ze ingeluist of niet ? En wie zijn de volgende ? Of komen de jongens achter dat hun huidige vriendinnen hebben gedaan? En... er komt nog wat op komst... Een echte zwangerschap of is het alleen maar een leugen? 

I wish  ||  Dutch 1D fictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu