#015

48 1 2
                                    

Lieve readers!! 

Hier weer een nieuw stukje van I wish!! Veel plezier met lezen en alvast iedereen een fijn weekend toegewenst!! . Blijven jullie stemmen en berichtjes achter laten? Dat vind ik leuk :D. 

Liefs , 

Joor 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De volgende morgen brak aan in Australië .  De jongens verbleven in het andere hotel en hadden een leuke nacht met hun vriendinnen en het was blijkbaar weer koek en ei tussen hun en de meiden. ‘We hebben vandaag een vrije dag zullen we samen op pad gaan? ‘Vroeg Harry aan Giny als ze samen nog in bed lagen. ‘Ja lijkt me heel leuk Harry ‘Zei Giny meteen en lachte. Ze kroop tegen hem aan en zuchtte. Harry streelde ondertussen der haar en gaf haar een zacht kusje erop. ‘Ben blij dat alles goed is ik mis dit ‘ Zei Harry toen. ‘Ja ik ook Harry ‘ Loog Giny en stopte met praten. ‘Ik ga even naar de wc ‘Zei Giny toen en sprong uit bed en liep naar de badkamer toe en draaide het op slot. Uit haar broekzak haalde ze haar telefoon tevoorschijn.  Ze stuurde iemand een berichtje.

Hey ons plan gaat lukken ik heb bij Niall zijn losse geld gejat dus gaan we zo shoppen?

X Shirly. 

Giny glimlachte gemeen en stuurde een berichtje terug.  Prima !!! ik kom er zo aan !!  X Giny . Ze drukte op verzenden en sprong snel onder de douche. Harry lag nog lekker in bed als Giny 10 minuten later aangekleed en wel uit de badkamer kwam. ‘Hey waar ga je heen? ‘Vroeg Harry verbaast. ‘Ik moet iets doen Harry zullen we eind deze middag wat samen gaan doen? ‘Vroeg Giny toen aan  Harry. ‘WAT? Eind van de middag ik dacht… ‘Zei Harry en keek teleurgesteld naar Giny. ‘Ja vanmiddag ik zie je straks we smsen ‘Zei Giny snel en gaf hem een lucht kus en greep haar tas en verliet de kamer voordat Harry nog wat kon zeggen. Giny rende snel uit het hotel als ze buiten om het hoekje Shirly zag staan. ‘Hey je bent er ‘ Zei Shirly lachend en gaf Giny een knuffel. ‘Waar zijn de rest? ‘Vroeg Giny verbaast als ze samen naar het centrum liepen. ‘in het hotel je weet wel met het andere plan bezig ‘Antwoordde Shirly met een grijns op haar gezicht. ‘Oh leuk zeg!!! ‘Zei Giny lachend terug. ‘En je weet ik ben niet zwanger van Niall maar laat hem maar lekker denken dat ik zwanger ben ‘ Zei Shirly ook. ‘WAT niet zwanger en je hebt tegen hem verteld dat je WEL zwanger bent ? ‘Zei Giny ongelovig. ‘Ja hé goed plan he? ‘ Zei Shirly terug. ‘Meester plan!! ‘Zei Giny met een grijns en stak haar duim op .

Stefanie Chantal en Eva waren met Zayn Liam Harry Louis en Niall in het hotel bij het restaurant aan het ontbijten met z’n allen. ‘Maar ik ga denk ik maar baby kleding kopen in de stad en.. ‘Zei Niall enthousiast. ‘JA LEUK BABY KLEDING SHOPPEN!!’Zei Louis enthousiast. ‘Schattig ‘M ompelde Harry alleen. ‘Wat is er met jou Harry? ‘Vroeg L iam opeens en keek naar hem. Harry zuchtte. ‘Niks ‘Zei Harry snel en haalde zijn schouders op. Hij sprong op van zijn stoel en liep naar het ontbijt buffet om nog wat eten te halen. ‘Harry is weird wat is er gebeurd met Giny? ‘Vroeg Zayn verbaast. ‘Vast niks ernstig ‘Zei Eva gauw. ‘Wat hoe weet jij dat ? ‘Vroeg Zayn verbaast . ‘We weten van niks ‘ Zei Chantal snel. ‘Laten we het gezellig houden vandaag ‘Zei Louis als hij naar Niall keek die zijn portemonnee in zijn hand hield en verbaast keek naar zijn lege vakje in zijn portemonnee. ‘Wat is er Niall ? ‘Vroeg Liam. ‘Nou ik heb geen geld meer ik had gisteren nog geld erin zitten en nu is het weg ‘Zei Niall en keek ongelovig naar zijn maten. ‘Wat hoe kan dat nou weer ? ‘Vroeg Louis verbaast. ‘Wij gaan snel weg ‘Fluisterde Stefanie tegen Chantal. Ze knikte en sprongen op van tafel en voordat de jongens het konden zeggen waren de meiden weg. ‘EN WAAR GAAN ZIJ HEEN? ‘ Vroeg Zayn ongelovig en schud zijn hoofd. ‘Geen idee maar ik denk dat ik weet wie er weer geld jat van me ‘Zei Niall die opeens helder was en dacht aan de vorige keer dat hij werd bestolen van zijn geld. Het was zijn vriendin Shirly.

Ondertussen bij het andere hotel… Sanne en Cecile waren thuis terwijl Joor Vera en Noa aan het werk waren in het hotel. ‘Dames ik wil vragen of jullie wat extra’s willen doen vandaag! ‘Zei hun baas Regina tegen hen. ‘Oh en dat is ? ‘Vroegen ze alle drie tegelijk. ‘ De kamers extra goed schoonmaken van de gasten die hier zitten en plus vanavond helpen bij het dinner we hebben vanavond een feestje! ‘Zei Regina tegen hen. ‘ Oké is goed ‘ Zei Vera die als enige reageerde. Joor en Noa knikte. De drie meiden gingen aan de slag met schoonmaken van de kamers als opeens Joor werd weggeroepen. ‘Ik ben zo terug ‘Zei Joor tegen Vera en Noa en liep naar beneden naar de hal toe. Wanneer Joor in de hal kwam zag ze Regina staan in de hal en keek naar haar. ‘Joor ik wil met je praten! En onder vier ogen ‘Zei ze alleen. Joor knikte. ‘volg mij ‘Zei Regina alleen en Joor liep achter Regina aan naar haar kantoortje. ‘Ga zitten ‘Zei Regina en wees naar een stoel bij het bureau. Joor plofte neer en keek verbaast naar Regina. ‘Joor ik weet je geheim ‘Zei Regina tegen Joor. ‘WAT welk geheim? ‘Zei Joor verbaast en haar mond ging wagenwijd open. ‘ Dat je zwanger bent ‘Zei Regina rustig. ‘WAT hoe en wie heeft je dat verteld? ‘Zei Joor meteen.  ‘Ik heb bronnen die niet willen zeggen dat ik het gehoord heb van ze ‘ Antwoordde Regina terug. ‘Maar is het waar dat je zwanger bent ? ‘Vroeg Regina aan Joor. Joor rolde met haar ogen. ‘Ehm ‘Zei Joor en werd zenuwachtig. ‘Joor je mag het me vertellen ik ken je langer dan vandaag ‘  Zei Regina aardig. ‘Ik weet niet , ik ‘Zei Joor en sprong op van de stoel en wilde naar de deur lopen als Regina vlug haar hand pakte. ‘Joor je bent zwanger … ‘Zei Regina nog een keer. Joor keek haar baas aan. Dan knikte Joor. ‘Ik weet wie de vader is maar niemand heb ik dit ooit verteld zelfs mijn vriendinnen niet! ‘ Zei Joor en toen sprongen er tranen in haar ogen. ‘En ik weet niet wat ik moet doen en zo ‘Zei Joor en barste in tranen uit. ‘Oh Joor kom hier ‘Zei Regina en gaf haar een knuffel. ‘We verzinnen wel wat en alles komt goed ‘Zei Regina zachtjes tegen haar.

Is Regina wel zo aardig als het lijkt? Of speelt ze samen met Giny Stefanie Eva en Chantal een vies spelletje? . En wat gaat Niall doen als hij ontdekt dat er meer wat speelt rondom zijn vriendin en de andere meiden?  

I wish  ||  Dutch 1D fictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu