#005

86 4 6
                                    

Lieve readers ,

Hier is weer een nieuw stukje van mijn nieuwe fiction over One Direction! Hopelijk vinden jullie het een leuk stukje! Veel lees plezier en laat gerust een comment en een stem achter!!

Thanks !!!

Liefs ,

Joor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sanne Vera Cecile en Noa waren die avond / nacht thuis en wouden net naar bed gaan als de telefoon van Sanne ging. ‘Wie belt er nou zo laat ? ‘Vroeg Cecile nieuwsgierig en wees naar de telefoon van Sanne. Sanne haalde haar schouders op. ‘Geen idee ‘ Antwoordde Sanne terug en keek op haar scherm en zag Joor staan op het schermpje. ‘Oh Joor! ‘Zei Sanne en meteen nam ze op. ‘JOOR! ‘Zei Sanne door de telefoon. Dan hoort ze gesnik aan de andere kant van de lijn. ‘Joor ? ‘Zei Sanne opnieuw. ‘Oh Sanne ‘Zei Joor huilend aan de telefoon. ‘Joor wat is er ? Is alles goed ? “Zei Sanne meteen en keek bezorgd naar Cecile Vera en Noa die bij haar stond in de keuken van hun appartement. ‘Nou ‘Begon Joor snikkend en zuchtte. ‘Joor waar ben je ? ‘Vroeg Sanne opnieuw. ‘ Ziekenhuis ‘ Antwoordde Joor huilend. ‘Oh nee wat is er gebeurd ? ‘Vroeg Sanne rustig. Joor huilde en stopte en later begon ze te praten. ‘Ik zat op de scooter van Matt … ‘Zei Joor toen. ‘En we waren net 10 minuten onderweg totdat een of andere mafkees… ‘Vertelde Joor en toen barstte ze in tranen uit. ‘OH NEE IS HIJ? ‘Vroeg Sanne en Vera Noa en Cecile keken naar Sanne bezorgd. Cecile liep al naar de keukenblok toe om de sleutels te pakken. ‘ JAAAAAAAAAAAA HIJ IS DOOD DOOR DIE DRONKEN BESTUURDER!! WAAROM HIJ EN NIET MIJ ??? ‘ Zei Joor huilend. ‘JOR we komen eraan oké blijf daar we komen binnen 10 minuten! ‘Zei Sanne tegen haar. ‘Dank je ‘ Zei Joor zachtjes terug. ‘ We zijn er zo ‘ Zei Sanne en later hing ze op. ‘Kom laten we naar het ziekenhuis gaan ‘Zei Sanne tegen de meiden. Later waren de meiden aangekomen in het ziekenhuis als opeens iemand van de trap af kwam rennen. Het was Joor. ‘Meiden! ‘Zei Joor verdrietig en liep naar haar vriendinnen toe. Haar ogen waren rood en opgezwollen. Tranen waren over haar wangen. ‘Groepsknuffel!! ‘Zei Cecile en later gaven de meiden Joor een knuffel. ‘Dank je meiden ‘ Zei Joor later na de groepsknuffel. ‘Waar is hij nu ? ‘Vroeg Vera aan Joor. ‘Boven zijn ouders zijn er nu ‘ Antwoordde Joor terug. ‘ Oh Joor het is verschrikkelijk voor je maar heb je zelf niks ? ‘Vroeg Noa aan haar. Joor schudde haar hoofd. ‘Nee het enige wat ik nu wil is naar huis  ‘Zei Joor terug. ‘Kom dan gaan we naar huis ‘Zei Cecile en gaf Joor een arm. Later verlieten de meiden het ziekenhuis. Die nacht besloot Joor om niet alleen te slapen maar bij Vera in haar bed te slapen. Vera lag naast haar allang te slapen als Joor niet kon slapen en haar oortjes in haar oren deed en haar Ipod aan zetten en het nummer van Pink voorbij kwam. Moest ze meteen denken aan Matt.

Just give me a reason

just a little bit´s enough

just a second we´re not broken

just bent and we can learn to love again

i never stopped

you´re still written in the scars on my heart

you´re not broken just bent

and we can learn to love again

De volgende morgen brak aan in Melbourne de jongens van One Direction kwamen aan op het vliegveld. Gelukkig voor de jongens stonden er geen fans op het vliegveld dus konden ze rustig doorlopen om hun bagage op te halen en naar de auto toe te lopen. ‘ Wat een bagger nacht zeg! Ik kon echt niet slapen ‘ Geeuwde Louis en rekte zich uit terwijl ze liepen. ‘Ja ik ook man ik verlang vanavond naar een lekker bed ‘ Zei Niall en gaapte. ‘Luie mensen dat jullie nog moe zijn ‘ Zei Liam lachend. ‘LIAM! Jij bent de enige die wel kon slapen in het vliegtuig ‘ merkte Harry op. ‘Ja en ik ben er blij mee ‘Zei Liam trots. Bam Liam voelde een speelse duw in zijn zij. ‘Dank je Zayn ‘ Antwoordde Liam terug. ‘Geen dank ik doe het graag ‘Zei Zayn lachend terug. ‘Jongens doorlopen ‘ Zei Paul naar achteren. Hij liep voorop en de jongens sjokte achter hem aan.  ‘Ja kleuters loop door ‘ Herhaalde Liam en keek lachend naar achteren. ‘LIAM! Je bent straks de sigaar als we in het hotel zijn!! ‘Riep Harry naar hem. ‘Ja we duwen je in het zwembad ‘ Vulde Niall aan. ‘En ik word nu bang ‘ Lachte Liam en schudde zijn hoofd. Later stonden de jongens met hun bagage bij de auto te wachten. Een man deed hun spullen in de auto en later ( 10 minuten later ) reed de auto weg van het vliegveld. ‘Jongens deze eerst dag en avond zijn jullie vrij dus we gaan naar het hotel toe om uit te rusten en morgen gaan we aan de slag hier ‘ Vertelde Paul die voorin in de auto zat. ‘YES tijd om Liam in het zwembad te gooien!! ‘Zei Niall die helemaal hyper werd in de auto. ‘HAHA JA INDERDAAD MET KLEDING EN AL! ‘Zei Harry en gaf Niall een high five. ‘Haha lukt je toch niet jongens ‘Zei Liam terug en stak zijn tong uit naar Harry en Niall. ‘We zullen zien ‘  Zei Niall terug en gaf Harry een knipoog. Zayn en Louis lagen in de auto te pitten. Alleen Liam en Harry en Niall waren wakker en waren naar buiten aan het kijken. Na een uur kwamen de jongens aan bij het hotel. ‘Jongens wakker worden we zijn er! ‘Riep Paul door de auto heen. ‘Ja Zayn en Louis wakker worden!!! ‘Schreeuwde Harry en Niall. Maar ze werden niet wakker. ‘Wacht ik heb een idee ‘Zei Liam lachend en pakte uit zijn rugzak een fles water. ‘JAAAAAAAAAAAAAAA!!! ‘Zeiden Harry en Niall in koor. Liam draaide het dopje van het flesje eraf en gooide een beetje water eerst over Louis zijn hoofd heen en daarna over die van Zayn. ‘AAAAAAAAAAAAAAG WIE MAAKT MIJ WAKKER??????????’Schreeuwde Louis meteen en keek met grote ogen naar Harry Liam en Niall die barste uit in Lachen. Zayn werd ondertussen ook wakker. ‘Niet grappig ‘Zei Zayn mompelend en keek op zij. ‘KINDEREN UIT DE AUTO!! ‘Zei opeens Paul streng als hij opeens buiten stond en naar de jongens riep. ‘Shit oh we zijn er ‘Zei Zayn en sprong als eerste de auto uit gevolgd door de rest.

Joor zat samen met Vera achter de desk van het hotel. Cecile Noa en Sanne waren deze keer bezig om kamers schoon te maken. ‘Gaat het wel ? ‘Vroeg Vera aan Joor als ze zag dat Joor naar het beeld scherm zat te staren. Joor schrok op en keek naar Vera. Joor knikte alleen. ‘JA wel hoor het gaat ‘Antwoordde ze alleen. Dan gingen de schuifdeuren open van het hotel en kwam een groep mensen aan. Vijf jongens met een wat oudere man. ‘OMG het zijn 1D!! ‘Zei Vera enthousiast tegen Joor en wees naar de jongens. ‘Oh echt ? ‘Zei Joor alleen en keek op. Vijf jongens stonden daar in de hal. Eentje had bruin krullend haar , ander blond haar , een met zwart haar en eentje viel haar op. Een jongen met kort donker bruin haar en een leuke glimlach op zijn gezicht. Hij was blijkbaar aan het praten met een van zijn vrienden. ‘Joor ‘Stootte Vera aan en wees naar de man die opeens voor hun neus stond aan de desk. ‘Oh oeps sorry ‘Zei Joor snel en keek verward naar hem. ‘Ook goede morgen maak niet uit ‘ Zei hij vriendelijk en gaf Joor een knipoog. ‘Ik kom inchecken voor One Direction ‘ Vertelde hij. ‘Oh ja natuurlijk klopt ‘Zei Joor gauw en klikte gauw op het scherm wat en kreeg meteen de gegevens. ‘Ik zal de sleutels pakken ‘Zei Vera en sprong op van haar stoel en wanneer ze de sleutels wou pakken draaide ze zich om en keek in de ogen van een bruin krullende jongen. ‘Oh ook hoi ‘Zei ze verlegen. ‘Hey weet je toevallig waar de toilet is ? Ik moet nodig ‘Zei hij lachend. ‘Oh daar bij de bar! ‘Vertelde Vera en wees naar de overkant. ‘Oh dank je wel ehm… Vera ‘Zei de jongen lachend en liep weg. Vera zuchtte. Ze pakte de sleutels en liep weer terug naar de desk waar Joor klaar was en aan het wachten op Vera. ‘Dank je wel en het ontbijt hoe laat is dat elke morgen ? ‘Vroeg de man aan hen. ‘Ontbijt is van 7 tot 10 hier tegenover en het diner is van zes tot 11 ‘ Vertelde Joor aan hem. ‘Dank je wel ‘Zei de man en pakte de sleutels en liep terug naar de jongens. ‘Hier zijn de sleutels jongens waarschijnlijk moeten jullie met z’n 2en of 3en op een kamer liggen ‘Zei de man tegen de jongens. ‘Oh Joepie leuk! ‘Zei Liam meteen en keek tussen door en zag twee meiden glimlachen naar ze. Liam glimlachte terug naar het donkerbruine meisje die naar hem staarde. ‘Ik ben zo terug ‘Zei Liam en liep naar de desk toe.

Cecile Noa en Sanne waren bezig met de laatste kamers aan het schoonmaken als ze wat geluid hoorde op de gangen. ‘Wie zou dat nou zijn? ‘Vroeg Cecile verbaast en liep de kamer uit en keek om het hoekje. Dan opeens ging haar hart sneller kloppen. De jongens van One Direction stonden in de gangen. Ze waren dus blijkbaar gearriveerd. ‘MEIDEN! De jongens zijn er!!! ‘Gilde Cecile naar Noa en Sanne. ‘WAT ONE DIRECTION! OMGGG!!! ‘Gilde Sanne en kwam rennend naar Cecile en keek ook om het hoekje. De jongens stonden nog met hun spullen in de gangen en blijkbaar nog aan het beslissen wie waar sliep. ‘OMG wat zien ze er super lekker uit in het echt ‘Fluisterde Noa tegen Cecile en Sanne. ‘JA he leuk toch ? De jongens zijn zo geweldig ‘ Fluisterde Cecile terug. De meiden waren nog steeds aan het kijken als een van de jongens de meiden ontdekte. ‘Ik denk dat we bekijk hebben ‘Zei Niall lachend en wees naar de andere kant van de gang waar 3 meiden hoofden om het hoekje naar hen keken. ‘Oh hee dames ‘ Zeiden de jongens tegen hen. Meteen zoefde de hoofden weg en gingen snel weer aan het werk. Maar niet veel later hoorde de dames een klop op de deur.

In Engeland waren de vriendinnen van de jongens bij elkaar in een huis en waren aan het drinken en kletsen over van alles en nog wat. En natuurlijk ook over de jongens. ‘Ik snap nog steeds niet waarom de jongens ons achter laten hier! ‘Zei Chantal die nog boos was op Paul. ‘Ja inderdaad straks gaan ze vreemd en dan ? ‘Vroeg Eva aan de meiden. ‘Zal vast wel niet en trouwens als ze vreemdgaan dan zijn ze nog lang niet jarig! ‘Zei Giny. ‘Nee inderdaad trouwens ik heb wat geld van Niall ‘ Zei Shirly opeens met een grijns op haar gezicht. ‘Oh meer shop geld ? ‘Raadde Stefanie. Shirly knikte en haalde een briefje van 100 pond uit haar portemonnee. ‘Ja shoppen morgen ?  of doen we wat anders ? ‘Vroeg Shirly aan haar vriendinnen. ‘Wow je hebt gewoon gejat van Niall goed zo meid !!!  ‘Zei Chantal blij en gaf Shirly een high five. De andere knikte blij. ‘Hij zal het heus niet opmerken die 100 pond ‘Zei Shirly ook. ‘En we kunnen ook wat anders plannen en verassen voor de jongens ‘ Zei Eva met een geheimzinnige blik in haar gezicht. ‘JAA WAT DAN ? ‘Zei Shirly enthousiast en keek naar Eva. ‘Wacht maar morgen ochtend ‘ Zei Eva grijnzend.

Wat zullen de meiden doen in Engeland ? En komt Niall nog erachter dat zijn geld is gejat ? En komen er nog meer problemen aanwaaien in Engeland ? of in Australië ?

I wish  ||  Dutch 1D fictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu