#016

39 2 3
                                    

Heeey lieve readers , 

Hier weer een nieuw stukje van deze fiction !!!! Hopelijk vinden jullie het een leuk stukje!! Laat gerust een berichtje en comment achter!!! 

Liefs , 

Joor 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joor kwam een uur later weer terug bij Vera en Noa. ‘En was het belangrijk? ‘Vroeg Noa nieuwsgierig tegen Joor. Joor schudde haar hoofd. ‘Niet belangrijk ‘Antwoordde Joor terug en pakte snel een emmer en liep naar het bed toe. Vera keek even naar Noa . ‘Joor echt niet iets ? ‘Vroeg Vera toen nog een keer.  Joor keek op. ‘Nee er is echt niks !! ‘Zei Joor nu  met een chagrijnige toon. ‘Oh oké ‘Zei Vera en stopte met vragenstellen en liep naar de badkamer toe. Noa liep snel achter Vera aan en ze sloot de deur achter zich. ‘Er is wat met Joor maar wat ? ‘Fluisterde Vera tegen Noa. ‘Ja ik weet het niet maar er is wat inderdaad aan de hand ‘ Zei Noa zachtjes terug. ‘Misschien moeten we straks nog een keer vragen ‘Stelde Vera voor. Noa knikte. ‘En nu maar weer terug voordat Joor ons hoort ‘Zei Vera zachtjes en wees naar de deur. Noa knikte en later zagen ze Joor nog druk bezig met schoonmaken en had dus blijkbaar niks gehoord van hun onderonsje. Terwijl de meiden nog bezig waren was Regina aan het bellen in haar kantoor. ‘Ja klopt ze is zwanger en ze heeft helaas de naam van de vader niet gezegd ‘Vertelde ze in de telefoon. ‘Oh jammer maar daar komen we snel genoeg achter ‘Zei een andere bekende stem aan de andere kant van de telefoon. ‘Ja ik zal jullie updaten voorlopig wanneer krijg ik het geld ? ‘Vroeg Regina terug. ‘Zo snel mogelijk we maken het over! ‘ Beloofde diegenen die aan de andere kant van de lijn was. Later hing Regina op en ging ze met een glimlach op haar gezicht uit haar kantoor.

Cecile en Sanne besloten om de stad in te gaan en om te kijken naar nieuw werk. ‘Hopelijk worden we ergens wel aangenomen! ‘ Zei Cecile en zuchtte. ‘Vast wel we moeten niet snel opgeven! ‘Vond Sanne en gaf Cecile een knipoog. Wanneer de twee meiden door de winkelstraat van Melbourne liepen zag opeens Sanne een paar bekende meiden voor hen lopen. ‘Hey kijk eens wie daar zijn!! ‘Zei opeens Sanne en wees voor hen naar 5 meiden die voor hen liepen. Het waren Stefanie Giny Shirly chantal en Eva. ‘OMG kom ‘Zei Cecile enthousiast en trok Sanne met haar mee en liepen stiekem zachtjes achter de meiden om te horen wat ze zeggen. Sanne en Cecile slopen zonder gezien te worden achter de meiden aan. ‘OMG Joor is ZWANGER? Van Wie ?  ‘Vroeg Giny ongelovig. ‘Geen idee dat weten we ook niet maar we moeten de vader vinden voordat Joor het doet en… Het geld Van Niall is hier!! ‘ Zei Shirly met een grijns en liet het geld zien aan de andere meiden. Sanne en Cecile hielden hun mond wagenwijd open. ‘En wat moeten we met de rest van de meiden doen hebben we daar al een plan mee want de jongens mogen hoe dan ook niet weten wat wij van plan zijn met hen en dat wij een stokje hebben gestoken dat zij niet met die sletten in contact mogen komen! ‘Zei Chantal en keek naar de meiden. ‘We gaan wat drinken en we zien dan wel ‘ Antwoordde Eva met een grijns. Dan trok Sanne Cecile naar zich toe en stopte met lopen. ‘Kom hier heen ‘Zei Sanne snel en vluchtte snel een steeg in. De meiden liepen verderop in een kroeg. ‘OMG ‘kon alleen Cecile uitbrengen. ‘Dat is dus waarom de jongens niet meer met ons willen zijn.. Komt gewoon door die ****** wijven!! ‘Zei Sanne die boos begon te worden. ‘Inderdaad maar we kunnen dit niet zo aan de jongens vertellen.. Ik bedoel ze… ‘Zei Cecile en opeens stopte ze met praten als opeens vijf paar stemmen achter hen stonden. ‘En wat kunnen jullie niet vertellen ? ‘Vroeg Harry en Cecile en Sanne draaide zich om en zagen Harry Louis Zayn Niall en Liam voor hun neus staan.

Nadat Cecile en Sanne de jongens hadden alles uitgelegd en verteld hadden snapte ( gelukkig!! ) de jongens het. ‘sorry Cecile ‘Zei Louis en gaf haar een knuffel. ‘Geen dank maar we voelde ons echt in de steek en we wilde niet ‘Zei Sanne en snikte. ‘Awww Sanne kom eens hier!! ‘Zei Niall en gaf haar een knuffel. ‘Groepsknuffel omdat jullie dit verdienen ‘Zei Louis lachend en knipoogde naar Harry en de anderen en Cecile en Sanne werden overvallen door de groepsknuffel. ‘En nu ? ‘Vroegen Sanne en Cecile zich af. ‘Naar de andere meiden toe en goed maken ‘ Zei Harry  lachend. ‘Ja en ander hotel ‘Zei Niall lachend. Na een vrije dag van de jongens belandden ze weer terug in het oude hotel waar de meiden werkten. De jongens en Cecile en Sanne besloten om die avond te eten bij hun thuis. En wachten daar op Noa Joor en Vera. Terwijl de jongens zich aan het uitleven waren achter de WII bij de meiden thuis stonden Cecile en Sanne in de keuken. ‘Gelukkig is alles goed nu!!! En nu nog een baan en dan ben ik helemaal tevreden!! ‘Zei Cecile lachend. ‘Inderdaad een baan ‘Mompelde Sanne. ‘En wat moeten we doen met de info dat Joor zwanger is ? ‘Vroeg Cecile toen aan Sanne. Sanne haalde haar schouders op. ‘Wachten totdat zij ons verteld ‘ Antwoordde Sanne terug. Cecile knikte en pakte wat drinken en liep terug naar de jongens gevolgd door Sanne.

Wanneer Vera Noa en Joor klaar waren met werken pakte de meiden hun spullen en verlieten later het hotel. ‘Zo dat was wel werken ‘Zei Joor klagend en zuchtte. ‘Ja inderdaad we hebben veel gedaan ‘Zei Noa en zuchtte vermoeiend. ‘en Regina liet ons te veel doen ‘ Voegde Vera eraan toe. ‘ Dat is ook zo ‘ Zei Joor als ze opeens opkeek en schrok toen opeens 3 meiden ( Shirly , Stefanie en Giny ) voor hun kwamen staan. ‘WACHT Jullie!! ‘Beval Shirly. ‘Nee dat doen we niet we zijn jullie  honden niet!! ‘Zei Vera meteen en wilde haar aan de kant doen maar zij duwde haar terug. ‘Staan blijven sletten!! Totdat jullie antwoord geven op een vraag!! ‘Zei Stefanie met een grijns en keek naar Giny en naar Shirly. Die knikte en later ging de mond open van Stefanie. Stefanie keek naar Joor. ‘Wisten jullie dat Joor zwanger was ? ‘Zei opeens Stefanie tegen Vera en Noa. Beide schudde hun hoofd en keken toen naar Joor. ‘WTF! Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig? ‘Zei Joor kwaad . ‘Dat jullie beste vriendin dat niet eens aan jullie hebben verteld wat een vriendin ‘Zei Stefanie gemeen en Shirly en Giny lachte mee. ‘Pff laat ons met rust misschien had ze wel een reden ervoor!! ‘Zei Vera terug. ‘Ja inderdaad bemoei jullie niet met onze zaken en laat ons verdomme met rust!! ‘Zei Vera kwaad en duwde nu Shirly naar achteren. ‘Kom Joor en Noa we moeten gaan ‘Zei Vera en trok aan Noa en Noa trok Joor mee en zo gauw als ze konden rende ze van de meiden weg maar er werd nog naar hen geschreeuwd… ‘ Pas maar op!!  Jullie allemaal!! We komen jullie allemaal keihard terug pakken en Joor… Wees maar bang want we weten wie de vader is en die gaan we zo de waarheid zeggen ‘ Schreeuwde Stefanie terug. Joor stond stil en slikte. Maar kon niet blijven staan want ze werd weer meegetrokken door Noa. ‘Kom Joor we gaan eerst naar huis ‘Beval Noa haar. Joor knikte alleen liep toen achter Vera en Noa aan naar huis zo snel als ze konden. 

Komt alles toch nog goed ? Of zit er ergens een addertje onder het gras? 

I wish  ||  Dutch 1D fictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu