#008

89 5 2
                                    

Lieve readers ,

Hier weer een nieuw stukje!! Hopelijk vinden jullie het leuk!! Ennuhm ik probeer de komende tijd wat meer up te daten! Aangezien ik komend weekend niet naar Appelpop in Tiel ga heb ik genoeg tijd om te schrijven!! Veel lees plezier en vote en comment!!!

Liefs ,

Joor

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De One Direction jongens hadden die dag een promotie tour en een optreden in Melbourne. De jongens zaten in de auto op weg naar een geheime optreden ergens in de stad als opeens Louis zijn telefoon opende en zag een aantal foto’s verschijnen op Twitter. ‘Wat is er Louis ? ‘Vroeg Liam nieuwsgierig en keek over zijn schouder mee naar zijn scherm.  ‘Dit ‘zei Louis alleen en liet de foto’s zien van hun vriendinnen die dronken waren en met andere jongens aan het zoenen waren. ‘NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! ‘Zei Liam en sloeg zijn hand op zijn gezicht. ‘Ik wist het !!! ‘Zei Liam boos. ‘Wat ? ‘Riepen Harry Niall en Zayn en keken verbaast naar Louis en Liam. ‘ONZE GEWELDIGE VRIENDINNEN ZIJN VREEMD GEGAAN! TERWIJL WIJ HIER ZITTEN! ‘  Zei Louis boos en gooide zijn telefoon naar Harry toe die hij meteen ving. ‘WAT nee ‘Zei Zayn en Harry en Niall keken ook op zijn twitter. ‘**** ‘ Zei Harry boos. ‘Hier komen ze niet weg als we terug zijn in Engeland! ‘Zei Liam beslist. ‘Nou weetje als zij zo doen dan ga ik wel zoenen met Noa ‘ Zei Zayn beslist. ‘OEIII Zayn ‘joelde Niall met een lach op zijn gezicht. Hij was de enige die niet boos was op zijn vriendin in Engeland. De rest baalde als een stekker. ‘Ze is leuk  ‘Bekende Zayn. ‘Zayn en Noa tralalalala ‘ Zong Niall lachend. ‘HAHA inderdaad Niall high five !! ‘Zei Harry lachend en gaf hem een high five. Alleen Louis en Liam waren stil nog van wat ze gezien hadden. 10 minuten later kwamen de jongens aan bij het gebouw. Er stond al een horde fans achter drang hekken te wachten op ze. En wanneer de auto deuren open begon het gekrijs en gegil van de fans. ‘Ook hoi!! ‘Zei Harry en zwaaide naar fans en liep als eerst naar de fans toe gevolgd door zijn bandmaten. Ze deelde wat handtekeningen en foto’s uit en moesten helaas daarna verder naar binnen.

De meiden in het hotel hadden nu een pauze en zaten met z’n vijven wat te drinken in de personeelskamer. ‘Dus we gaan vanavond met de jongens op stap hier als ze willen of gaan we ze vragen of ze met ons mee willen naar ons huis ?  ‘  Vroeg Vera aan de meiden . ‘JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ze moeten mee naar ons huis!! Gaan we feesten en films kijken en lekker dicht tegen de jongens aan zitten!! ‘Riep Cecile uit en zag het helemaal zitten om naast Louis te zitten en in zijn arm te knijpen wanneer het spannend werd. Sanne lachte .  ‘Het lijkt me een geweldig idee meiden! ‘ Zei Sanne lachend. ‘Ik ook ‘ Stemde Noa mee en keek naar Vera en Joor. ‘Mij maakt het niet  uit ‘ Antwoordde Joor en haalde haar schouders op. ‘Ik vindt het een leuk idee! ‘Zei Vera met een glimlach op haar gezicht. ‘Mooi zo kan niet wachten tot vanavond ‘Zei Cecile die enthousiast werd van het idee dat de jongens misschien met hun mee gingen naar hun appartement. ‘ Dames gaan jullie ook nog beginnen ? ‘Zei opeens Regina die in de deuropening stond van de personeelskamer. ‘Oh ja natuurlijk ‘mompelde Joor en sprong op en was als eerste weg. ‘Jeetje die is snel weg ‘Merkte Vera op. ‘ Laat haar maar effe tot vanavond dan kan Liam wel haar opvrolijken ‘Zei Cecile lachend en gaf de andere meiden een knipoog. Later gingen de meiden weer aan het werk en de vier dames konden niet wachten totdat de jongens terug komen in het hotel.

De meiden in Engeland werden de dag wakker nadat ze diep in de nacht hadden gefeest in het hartje van londen. ‘AAG hoofdpijn ‘ Klaagde Shirly en wilde zich omdraaien als ze opeens tegen iemand aan botste. Het was niet zo maar iemand maar het was Giny die naast haar lag in bed. ‘Giny wat doe jij hier ? ‘Vroeg Shirly slaperig en keek naar haar. ‘Huh wat ? ‘mompelde Giny slaperig en draaide om en keek recht in het gezicht van Shirly. ‘Ik wou niet alleen slapen en ik mis Harry ‘ Zei Giny toen en een traantje viel over haar wangen. ‘Aww meis kom hier ‘Zei Shirly en gaf haar een knuffel. ‘Ik ga wel wat eten maken voor ons ‘Zei Shirly en sprong uit bed en liep naar beneden om ontbijt te maken. Ondertussen waren Eva en Chantal en Stefanie aan het ontbijten ergens op een terrasje in Londen met daarbij een verse jus. ‘Het was erg leuk vannacht ‘Zei Chantal lachend. ‘Zeker weten we moeten de jongens maar eens een keer bellen ‘ Stelde Eva voor. ‘Inderdaad maar we gaan eerst volgende week naar Australië toe om onze vriendjes te verrassen ‘Zei Stefanie lachend. ‘Zeker weten dat wordt ook heel leuk!!! ‘ Antwoordde Eva. ‘ Ben benieuwd hoe hun reacties zijn!! ‘ Zei Chantal en nam het laatste hap van haar sandwich. ‘ Zeker maar we hebben nog een week om ons voor te bereiden ‘ Zei Eva .  ‘Ik ga even naar de wc ‘ Zei Chantal en sprong op en liep naar binnen om naar de toilet te gaan. Eva en Stefanie waren alleen en praatte zachtjes over Chantal en de jongens.

Terug weer in Australie de meiden waren klaar met werken en het moment dat Joor Vera Noa Cecile en Sanne bij de balie stonden kwamen heel toevallig de jongens van One Direction binnen lopen in het hotel. ‘Hey meiden!!! ‘Zeiden de jongens tegelijk tegen de meiden. ‘Heee jullie hier!! ‘Zei Cecile blij en keek naar haar vriendinnnen. ‘Ik ga even wat bestellen in het restaurant ‘Zei Paul en liep naar het restaurant toe. ‘Jullie zijn klaar met werken ? ‘ Raadde Harry. ‘ Ja gaan jullie met ons mee ? ‘Floepte Vera eruit. ‘HAHA waar heen ? ‘ Zei Harry lachend. ‘Naar ons huis gaan we eten films kijken en zo  ‘ Vulde Cecile aan en keek naar Louis. ‘Ja waarom niet leuk idee!! ‘Zei Louis meteen. De andere jongens knikte ook. ‘Wacht ik zeg even tegen Paul dat we met jullie weg zijn ‘ Zei Liam en gaf Joor een knipoog en rende naar het restaurant toe. Niet veel later kwam hij terug. ‘Het is goed ‘Zei hij tegen de rest. ‘oké kom laten we gaan ik heb honger als een paard ‘ Zei Sanne lachend. ‘JAAAAA ETEN!!! ‘Zei Niall die hyper werd. ‘Kom we gaan alvast vooruit ‘Zei Sanne lachend en pakte de hand van Niall en rende het hotel al uit. ‘Gekke mensen ‘ Zei Joor lachend en schudde haar hoofd. 10 minuten later kwamen ze aan bij de meiden hun appartement aan. ‘Zo wat een grote bank!!! ‘Zei Harry en sprong op de bank. ‘HARRY zo heb ik je niet opgevoed jongen we zijn te gast hier!!! ‘Zei Liam en schudde zijn hoofd. ‘ Het mag wel hoor Harry doe gewoon als je thuis bent ‘Zei Vera en gaf hem een knipoog. ‘Kom hier zitten Vera ‘Zei Harry en wees een plek naast hem. ‘Filmpje kijken ? ‘Stelde Cecile voor. ‘JAAAA Film en eten!! ‘Zeiden Niall en Sanne tegelijk. ‘Vreet zakken ‘Lachte Joor en ging op haar favoriete stoel zitten en keek geamuseerd naar de rest. ‘ Hebben we nog wat chips ? ‘ Vroeg Joor zich af. ‘Ik kijk wel als jullie drinken regelen ‘Zei Noa en liep naar de keuken toe. ‘IK ZOEK FILM UIT! ‘Gilde Cecile hyper en rende naar de tv kast en plofte op de grond. De andere jongens gingen op de grote lounge bank zitten. ‘Geen wijven film hoor!! ‘Zei Louis . ‘Nee ik heb deze ‘Zei Cecile en draaide zich om en hield de dvd omhoog van ‘ Ice Age ‘ . ‘HAHA ICE AGE LEUK!!! ‘Zei Harry lachend. Later hadden ze eten en drinken op tafel gezet en iedereen was gesetteld in de woonkamer. Vera naast Harry , Zayn naast Noa , Cecile naast Louis , Niall naast Sanne met een bak extra chips op hun schoot en Joor besloot toch naast Liam te zitten. De gezelligheid kon beginnen!

Word het toch gezelliger en komen de gevoelens los voor elkaar ? . En wat zullen de meiden in Engeland doen als ze in Australië zijn ?

I wish  ||  Dutch 1D fictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu