#003

98 3 2
                                    

Lieve readers ,

Speciaal voor @vera hier een nieuw stukje!! :D . Hopelijk vinden jullie het een leuk stukje! Ik probeer echt weer snel een nieuw stukje te schrijven. Maar ben best wel druk met werken en andere leuke dingen doen en natuurlijk ben ik in love @t mijn vriendje <3 . hihi geen excuus om niet te schrijven :P.

Have fun!!

XXX Joor

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

‘ meiden kunnen jullie dit verzetten? Dit is niet zo netjes ‘ Zei Linda ( de baas van het hotel waar de meiden werken ) tegen Noa en Joor. ‘ Oké doen we  ‘Zei Noa meteen en pakte de grote pot plant van haar over en liep uit de kamer toe. ‘Waar moet het trouwens heen? ‘Riep Noa die op de gang stond. ‘ Naar de kelder ‘ Riep Linda haar na. ‘Oké ‘antwoordde Noa en liep met de plant in haar armen naar beneden toe. Wanneer ze bij de receptie kwam zag ze Vera en Cecile zitten achter de desk. ‘Zoo mooie plant is dat voor ons? ‘Grapte Cecile en wees naar de plant in Noa haar armen. Noa schudde lachend haar hoofd. ‘Nee ik moet deze in de kelder zetten ‘Antwoordde Noa met een lach op haar gezicht. ‘Oh jullie zijn de kamers voor One Direction aan het klaarmaken!! ‘Zei Cecile wat hard. Noa lachte. ‘Ja zoiets maar ze komen pas volgende week of zo ‘ Zei Noa en wilde zich omdraaien en naar de trap die leid naar de kelder lopen als opeens Vera naast haar staat. ‘Hier laat me helpen ‘Bood ze aan en pakte de plant over van Noa. ‘Thanks meid ‘ Zei Noa en duwde de deur open en liep achter Vera aan naar beneden toe. Ondertussen kwamen wat gasten aan in het hotel. Cecile hielp de mensen en pakte de telefoon en belde naar Sanne. ‘Er zijn gasten gekomen wil jij ze de kamers aanwijzen? ‘Vroeg Cecile in de telefoon aan Sanne. ‘Ja natuurlijk ‘Zei Sanne meteen en drie seconden later stond ze in de hal. Er stonden voor de desk vier jongens met een rugzak en een grote koffer naast hen. ‘ Ze zitten met z’n vieren in een grote kamer op de 3e etage ‘Zei Cecile tegen Sanne. Sanne knikte. ‘oké volg mij maar dan ‘ Zei Sanne tegen de jongens. ‘Thanks alvast we zijn hier voor het eerst dus ‘ Zei een van de jongens met een lach op zijn gezicht. ‘oké nou het is hier geweldig dus jullie zijn op de juiste plek ‘ Zei Sanne terug. Ze liepen naar de lift toe als opeens de lift deur open ging en Joor stapte uit de lift. ‘oh je hebt gasten ‘Zei Joor en keek naar de bruine harige jongen met blauwe ogen en glimlachte naar hem. Hij glimlachte terug. ‘Ehm Joor ? ‘ Zei Sanne verbaast. ‘Ik ga gauw verder ze hebben me nodig in de keuken ‘Zei Joor snel en verdween weer naar de keuken toe. De jongens en Sanne stapte in de lift. ‘Hey ken je die meid Harry? ‘Vroeg de andere Bruine harige jongen aan hem. Sanne drukte op het knopje en keek naar de jongens. ‘Ja ik ken haar ‘ Zei hij zachtjes. De lift ging omhoog en later hoorde ze ping en waren ze bij de 3e etage.

Weer terug in Engeland de jongens van One direction hadden net hun optreden gedaan in Wembley Londen. ‘Zo dat was een gaaf optreden iedereen ging uit zijn dak!! ‘Zei Niall met een groot glimlach op zijn gezicht. ‘Ja echt wel en hij … ‘Zei Louis en wees naar Harry. ‘Viel op zijn bek op het podium ‘ Lachte Louis. ‘Nou Lou!! ‘Zei Harry en gaf hem een stomp in zijn zij. ‘pas er op hé anders ga ik je vannacht wakker houden ‘Zei Harry lachend tegen hem. ‘Harry dat lukt je niet want zijn ehum vriendin is er vannacht ‘Zei Liam lachend die achter Harry en Louis aan liep naar de kleedkamer toe. ‘ Ja nou zo geweldig is ze ook weer niet ‘Zei Louis zachtjes en zuchtte. ‘Wat? “Riepen Louis Liam Zayn en Niall tegelijk en stopte met lopen en keken stom verbaast naar hem. ‘Wat is er tussen jullie? ‘Vroeg Liam verbaast. Louis haalde zijn schouders op. ‘ Geen idee maar ik heb het gevoel dat we niet echt zo’n stel zijn wat we eerst waren dat is alles ‘Zei Louis snel en keek gauw naar de andere kant op. ‘Oh oké dat had ik ook maar nu zijn we weer close samen ‘Zei Zayn met een lach op zijn gezicht. ‘Kom op maat alles komt goed ‘ Zei Liam en sloeg zijn arm om Louis heen. ‘ Dank je ‘Zei Louis en glimlachte naar hem en liepen later toen naar de kleedkamer toe. Wanneer ze de kleedkamer betreden zagen ze tot hun grote verbazing dat hun vriendinnen in de kleedkamer stonden te wachten op hen. ‘Hey Eef ‘ Zei Zayn en liep naar haar toe en sloeg zijn armen om haar heen en kuste haar wang. ‘Hoi Zayn ‘Zei ze giechelend en zoende hem terug. Ieder liep naar zijn vriendin toe om een knuffel en kus te geven behalve Liam. Die staarde naar Chantal. ‘Krijg ik geen zoen ? ‘Vroeg ze koel en keek naar Liam. Liam schudde zijn hoofd. ‘Eerst praten en dan zien we wel ‘Zei Liam alleen. En liep langs haar heen naar de koelkast en pakte en blik biertje eruit. ‘nou Liam ‘Zei Chantal op een boze manier. Liam draaide zich om. ‘Ik heb hier echt niet zin in en vooral niet als de rest er bij is ‘ Zei liam die meteen chagrijnig was . ‘Dan niet laat maar zitten ‘Zei Chantal kwaad en pakte haar spullen en was meteen uit de kleedkamer en sloeg hard de deur achter zich dicht. ‘Waar heeft zij last van ? ‘Vroeg Harry verbaast terwijl hij nog met Giny stond te knuffelen en keek naar de deur en toen naar Liam. ‘Nergens last van ze spoort niet ‘mompelde Liam en plofte op de bank en opende zijn bier blikje. ‘ik ga wel even kijken wat er met haar is ‘ opperde Eva zich op en liet Zayn los en liep naar de gang toe.

Ondertussen in Australië het was bijna middag pauze als Vera door de gangen van het hotel liep als opeens een deur voor haar open ging en botste tegen haar hoofd. ‘Oh Sorry Sorry!! ‘Hoorde ze een jongens stem. Vera stond stil en wreef met haar hand over haar voorhoofd. Er verscheen later een jongenshoofd om de deur. ‘Gaat het ? ‘Vroeg hij bezorgd en keek naar Vera. Ze knikte. ‘Ja hoor denk ik tenzij..’Zei Vera en stopte met praten als de jongen later verscheen tegenover haar op de gang en zij herkende hem. ‘het gaat wel ik ga snel aan het werk ‘Zei Vera snel en wilde weglopen als de jongen haar arm pakte. ‘Nee het gaat niet je hoofd je bloed laat me je helpen ‘Bood hij aan en keek naar Vera. Vera keek terug naar hem. Ze zuchtte. Ze hadden eigenlijk zo pauze met de rest van de crew hier in het hotel. En precies voor de pauze moest ze met haar hoofd tegen een deur aan stoten. ‘oké dan ‘Zei Vera tenslotte. ‘Oké kom ‘Zei de jongen aardig en pakte haar arm en nam haar mee naar zijn hotelkamer. Het was een van de grootste kamers van het hotel. ‘Ga maar zitten op het bed ik haal wat water en handdoeken voor je ‘ Zei de jongen aardig en Vera knikte en ging op het bed zitten en keek om zich heen. Tassen lagen op de grond en mobiele telefoons lagen op nachtkastje en de deur van het balkon stond open. Die jongen kwam ergens bekend voor. Maar van wat ? . Dan opeens verscheen de jongen weer voor Vera met een handdoek en een koud washandje. ‘Laat me je helpen ‘Zei hij aardig en met een washandje maakte hij het wondje op haar voorhoofd schoon en daarna depte hij het met de handdoek droeg. ‘Trouwens ik ben Danny en jij ? ‘Vroeg hij aan Vera. Dat was zijn naam!! Danny JONES! . ‘Oh ik ben Vera ‘Zei ze en keek naar Danny. Hij lachte. ‘Aangenaam en jij werkt hier zie ik aan je kleding ‘ Zei hij terug. Vera knikte. ‘Leuk nou heb ik jou geholpen ‘Zei hij trots. ‘Dank je wel ik moet weer verder ‘Zei Vera en wilde weer op staan maar Danny duwde haar weer terug op het bed. ‘Nee nog even geduld ik moet nog een pleister opplakken voor je  ‘Zei hij lachend en liep terug de badkamer in. Dan opeens ging de deur van de kamer open en stapte de 3 jongens naar binnen. Meteen viel Vera op wie ze waren. Het was Mcfly , Tom Harry en Dougie stonden nou voor haar neus met een verbaast blik en Vera keek verbaast naar hen.

I wish  ||  Dutch 1D fictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu